Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
no čo Angelika aká je to pocit mat bábatko v brušku, užasné že ? 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 a ty tam máš dve bambulky, tak sa drž a nestresuj, udržali sa, to je velmi dobré, velmi dobré, tak pokoj a klud a budeš mat krásne vianoce 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
baby aj aj mám slzy v očiach 😅 😅 😅 😅 😅 😅 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 od šťastia 😵 😵 😵 😵 😵 😵 ANGELIKA SI SUPEEEEEEEEEEEEEER 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅
@lucka771 @azzura @janap76 na 2 to zatial nevyzera, ale poviem vam baby, ze mne mne zacali priznaky 5 den po ET vecer, ked som dostala otrasny krc do podbruska, potom sa to opakovalo kazdy den podvecer a cez den som mala stavy ked som si bola ista, ze mrcha prisla, uplne akoby som mala kramy...a tie stavy mavam doteraz, ale zatial nespinim, co je asi fajn, bojim sa 😔
prdele kde je ta Lubka....taka dolezita chvila a ona je dakde zasita
@gelinka75 užasne, a vieš si predstavit jeho, ako sa bude tvarit....nik nebude chapat, bude cely mimo a priblblo sa na ludi okolo seba usmievat a asi ani moc pocuvat nebude, lebo furt bude mat v hlave tvoj hlas s textom "je to pozitivne, povedala som HCG, ze podla nich je to ok a v pondelok idem znova na krv....." 😀 😀 😀 😀 teraz by som si ho okukla 😀 😀 😀

@lucka771 dufam že len ty a klaudi daj cistu vodu 😀 😀 😀