icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

azzura
13. dec 2012

@lucka771 dufam že len ty a klaudi daj cistu vodu 😀 😀 😀

janap76
13. dec 2012

@gelinka75 ja sa z toho ..... to je špeciálny deň 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅

azzura
13. dec 2012

@gelinka75 este v pondelok budu nervy, ale vyzera to že tehly dostanes 😀 😀 😀 😀 😀

lucka771
13. dec 2012

no čo Angelika aká je to pocit mat bábatko v brušku, užasné že ? 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 a ty tam máš dve bambulky, tak sa drž a nestresuj, udržali sa, to je velmi dobré, velmi dobré, tak pokoj a klud a budeš mat krásne vianoce 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵

janap76
13. dec 2012

baby aj aj mám slzy v očiach 😅 😅 😅 😅 😅 😅 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 od šťastia 😵 😵 😵 😵 😵 😵 ANGELIKA SI SUPEEEEEEEEEEEEEER 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅

gelinka75
13. dec 2012

@janap76 @lucka771 @azzura dakujem baby, este si to neuvedomujem, uplne som mimo, volala som mm a tesi sa ani neviem kde je ci uz v rakusku alebo na sk 🙂

lucka771
13. dec 2012

@azzura já sem si omočila jazýček 😵 , šak už mám kadejaké chute, už sem jej zežrala dvoch tunáku, já len ryby včil papám, furt len ryby.....samé ryby......ráno, večer, na obed 😵

janap76
13. dec 2012

@gelinka75 dúfam že si neodpadla ....dýchaj mamička 😵 sadni si a daj si hlt vody 😵 mamička 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵

gelinka75
13. dec 2012

@azzura tehly su dost podstatne v celom tomto procese 😀 nie je to HCG nejake nizke?

janap76
13. dec 2012

@lucka771 aj Klaudi vždy papala rybičky 😉

lucka771
13. dec 2012

@janap76 šak to sem já klauduš, já sem lucuš spapala šetky tunáky 😵 😵 😵 😵 😵 😵 , to je návšteva, dojde a zožere šetko , ja za to nemožem, ale chute mám jak hovado, a mám len bruško a ciciky.....ináč nic nepribrala sem nic

lucka771
13. dec 2012

@janap76 jani aj ja plačem, aj klauduš reve, sa držíme za ruky a reveme , ale od štastia, je to krásne 😵

gelinka75
13. dec 2012

@lucka771 @azzura @janap76 na 2 to zatial nevyzera, ale poviem vam baby, ze mne mne zacali priznaky 5 den po ET vecer, ked som dostala otrasny krc do podbruska, potom sa to opakovalo kazdy den podvecer a cez den som mala stavy ked som si bola ista, ze mrcha prisla, uplne akoby som mala kramy...a tie stavy mavam doteraz, ale zatial nespinim, co je asi fajn, bojim sa 😔

gelinka75
13. dec 2012

@janap76 neodpadla som este som si to neuvedomila, stale mi to nedochadza..

azzura
13. dec 2012

@gelinka75 jasne že sa teší, skoda že som tak daleko, hned by som ta vystiskala a pochytala, cica nie že budes upratovat ako fredka, pianko ako doposial, este len teraz zacne tazke 3 mesacne obdobie 🙂 🙂 🙂 ZAZRAKY sa deju, ved us vianoce

lucka771
13. dec 2012

@gelinka75 ako sa to ráta , neviem, to akože si kolký den po tzv počatí ?

azzura
13. dec 2012

@lucka771 vsak ty si ryby furt tlacila do hlavy. este možes omocit jazycek, dieta až neviem v ktorom tt je napojeny na obehovy system mami

azzura
13. dec 2012

@gelinka75 nieeeeeeeeeeeeee, je ok....deticky ta natahuju.....ved pockaj v pondelok, ako vybehne. Hlavne nestresuj 😉

lucka771
13. dec 2012

@azzura ja viem asi aj vtedy som bola tehu , len ten teplo horuci kupel to asi pokazil , ale to je minulost, a ver na zázraky, ty si zdravá , tak s radostou do dalšieho roku..... 😵

azzura
13. dec 2012

@gelinka75 to su tie krce, co mi povedal harbo, že možu byt dobre aj zle podla toho aky to ma koniec ked ides na krv a u teba je to OK.....super, strasne sa tesim

gelinka75
13. dec 2012

@azzura nooo ked si pomyslim, ze som upratala spalnu, kuchynu a obyvku, kazdy den 1 izba...musim dat pohov, odteraz len peciem 😀

azzura
13. dec 2012

@lucka771 jasne, od teraz verim 😀 😀 😀 😀

gelinka75
13. dec 2012

@lucka771 @azzura @janap76 a Klaudi, baby dakujem vam za podporu, ze ste tu so mnou v napäti cakali, ale poviem vam to je adrenalin 😠 zazila som to druhy krat

azzura
13. dec 2012

prdele kde je ta Lubka....taka dolezita chvila a ona je dakde zasita

azzura
13. dec 2012

@gelinka75 už ziadne prudke pohyby a hlavne ked nebudes vladat tak hned do polohy lezmo

azzura
13. dec 2012

@gelinka75 gratulujem z celeho srdca, dnes je len TVOJ DEN 🙂

gelinka75
13. dec 2012

@azzura asi nemoze, je na vystave, mozno ma frmol, vies co ale aka romantika oznamovat vysledok mm po telefone, volam mu, ze si sam? on ze ano a ja, ze no tak je to pozitivne, povedala som HCG, ze podla nich je to ok a v pondelok idem znova na krv...strasne romanticke, vsak?

azzura
13. dec 2012

@gelinka75 užasne, a vieš si predstavit jeho, ako sa bude tvarit....nik nebude chapat, bude cely mimo a priblblo sa na ludi okolo seba usmievat a asi ani moc pocuvat nebude, lebo furt bude mat v hlave tvoj hlas s textom "je to pozitivne, povedala som HCG, ze podla nich je to ok a v pondelok idem znova na krv....." 😀 😀 😀 😀 teraz by som si ho okukla 😀 😀 😀

gelinka75
13. dec 2012

@lucka771 neviem moja kolky den som..mam 31 DC teraz, vklad bol na 21DC, tu je to troska posunute ako pri prirodzenom cykle 28dni

janap76
13. dec 2012

@gelinka75 ja sa s toho asi pos..... 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅

janap76
13. dec 2012

@lucka771 hmmmm rada by som bola s Vami ......mňam bailík 😅 😅 😅 😅 😅