icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

gelinka75
18. dec 2012

@lexus77 dakujem velmi pekne 🙂

gelinka75
18. dec 2012

@janap76 viem si predstavit ten frmol, keby som chodila do prace aj ja som v jednom kole a v januari to tam bude este horsie, to budem riesit az potom, kocky ja väcsinou vstavam okolo 7mej, dlhsie nevydrzim a teraz ako som tehu sa aj v noci budim a nadranom svietim velmi skoro, chodim casto na wc 😉

lucka771
18. dec 2012

ahojte žienky 😵 , uzavriem MK v mojom živote, naším bijucim srdiečkom 😵 😵 😵 , ja som to nevydržala do piatku, takže krásne sviatky prajem a všetkým snažilkám skoré tehulkovanie. Hej už nám bije srdénko 😵 😵 😵 😵 😵 😵 .
PaPa. 🙂

janap76
18. dec 2012

@lucka771 😵 😵 😵 prajem nech sa Vám darí všetko len a len najlepšie 😵 😵 😵

janap76
19. dec 2012

@gelinka dobré ránko ....Angelika, prosím ťa, dnešná BT 36,8 ....keď ide takto dole, tak isto nie som tehu, však ? som 22DC a mávam tak 25DC ...to mi klesá už kvôli mrche. Tak ?
A ako sa dnes máte ? 😉

zalucia
19. dec 2012

@janap76 ahoj, troška sa pripletiem, aj ked nemám ešte 35 r., nemusí znamenat prichádzajucu mrchu, graf nemáš ? teplotný pokles o 2-3 stupne, je normálny v luteálnej fáze cyklu 🙂 , graf by mi napovedal viac 😉

gelinka75
19. dec 2012

@janap76 ahoj, zalucia uz napisala, podla mojich skusenosti ak ku koncu klesa BT tak to pravdepodobne znamena mrchu, aspon vo väcsine grafov co som videla ☹

janap76
19. dec 2012

@zalucia ahoj 🙂 každý sa tu môže pripliesť 🙂 nech máš hocikoľko rokov 🙂 graf bohužiaľ nemám ...ale teraz idem z wecka, a mrcha už dorazila ....divné, lebo na 22DC nemávam....radšej nekomentujem ☹ 😠
A ty Lucka, čo ťa tu na MK privádza ?

janap76
19. dec 2012

@gelinka75 wecko mi už dalo odpoveď 😠 ale 22DC ?! nechápem...kašlem na to. Ty povedz ako sa dnes máte ? 😉

gelinka75
19. dec 2012

@janap76 no to ti dosla nejak skoro 😠 mozno aj tym, ze si bola trocha chora, aj mne to zvyklo niekedy skocit z 28 na 25 dni a tak, my sa mame zatial ok, brusko boli uz menej, ale citim ho, ze tam je 🙂 boli ma krcna chrbtica asi dnes zacvicim nejake natahovacie cvicenia, vcera som piekla 🙂 ty ako? este robis?

zalucia
19. dec 2012

@janap76 odporučila mi to kamarátka, chceme bábo 🙂 , len tak sa tu rozkukávam, neviem wsa tu ešte orientovat poriadne, tak už mrcha dorazila 😒 , mám 28 r., som z PN pol roka snaženia za nami, dr. ešte nechce nič riešit poriadne, lebo že som mladá a až po 2 rokoch snaženia sa hovorí o neplodnosti. Cyklus mám pravidelný 30 dnový, ovulku mám mpresne na 14-15 DC, troška som si tuna počítala, a vidím že som tu najmladšia 😀 😀 😀 😀 😀 😀

gelinka75
19. dec 2012

@zalucia nooo si v takej teme 😀 😀 😀

zalucia
19. dec 2012

@gelinka75 😀 😀 😀 a kde su 28 ročné, ved jako si to vyhladám? do toho že forum ? idem skusit, lebo si meriam aj BT tretím mesiacom a teraz som 7 DC , takže pred ovu, takže tieto vianoce budu o sexe 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

zalucia
19. dec 2012

@gelinka75 a ty aké máš meno, ked máš nick gelinka ? to ma vážne nic nenapadá ....Nelka ? Gratulujem, k bábatku, vidím, že cesta bola trnistá 😔

gelinka75
19. dec 2012
zalucia
19. dec 2012

@gelinka75 vieš, chcem byt tam kde su rozumné baby, a nie truby pochabé 😀 😀 😀 😀 , kde len kvákaju, a tak, uvidím, roztoto sa tuna a uvidím kam zapadnem.

gelinka75
19. dec 2012

@zalucia no tu sme vsetky rozumne 😝 😝 😝 😝 😀 😀 😀 😀

janap76
19. dec 2012

@gelinka75 a si ešte taká unavená ? áno, ja ešte robím, len pevne verím že dnes toho bude menej 😖 včera som išla do večera, spala by som strašne. Myslím na naše baby ako sa majú 😔

janap76
19. dec 2012

@zalucia 😀 😀 😀 si medzi nami najmladšia 😉 zlepšuješ nám priemer 🙂

gelinka75
19. dec 2012

@janap76 ano byvam unavena a viac ospala, ale vela lezim, vzdy si pospim poobede, aj ja myslim na nase baby, chybaju mi, ale potrebuju oddych, viem ake to je ked to nevyjde..clovek sa citi pod psa, dufam, ze sa budu citit lepsie ked troska pridu na ine myslienky, nech im to len pomoze 😔

mates777
19. dec 2012

@gelinka75 juuuj tesim sa s tebou na toho 8-eho januara....
velmi velmi velmi sa tesim ze ti to vyslo 😖

mates777
19. dec 2012

ahojte babenky....ja som tu s vami dalej i napriek riadnemu neuspechu a depkam 🙂 jeden den je dobre - druhy zle, ale taky je zivot...
aj tak neprestavam verit tomu, ze to raz vyjde aj mne...a nam vsetkym 😉
Najviac ma zabolelo to, ze ked som bola teraz minuly tyzden an tej operacii, prisla tam baba na potrat a myslela si , ze vsetky su tam len koli potratu...
Tak som asi bola trosku viac neprijemna...az ma to potom mrzelo ako som ju zdrbkala....ale strasne mi to prislo luto..
no co uz...zivot je uz taky...
A ked som tu a citam vase prispevky, tak ma to svojim sposobom stale drzi v nadeji, ze aj mne sa raz podari...
a keby nie, vsak riesim adopciu... 😵

gelinka75
19. dec 2012

@mates777 dakujem 🙂 velmi si zelam aby vsetko bolo v poriadku

janap76
19. dec 2012

@mates777 Ahoj Maťka 🙂 ty to máš podľa mňa najlepšie ....naozaj si to myslím 🙂 budeš mama na 101% 🙂 ja som tu už písala že som sa pokúšala o tom hovoriť s mm, no on mi povedal že keď sme sa dali na cestu IVF tak dajme najprv to, a potom sa budeme rozprávať o adopcii. Chcela by som mu dať vlastné mimi, takže do toho pôjdem, ale najradšej by som mala papiere aj na adopciu...aby sa už nestrácal čas. Ešte máš taký frmol v robote ? 😒

janap76
19. dec 2012

@gelinka75 ešte som sa ťa chcela opýtať, ako sa má mm ? 😉 ako znáša otcovstvo ? 🙂

janap76
19. dec 2012

@gelinka75 má tiež nevoľnosti ? 😀 😀 😉

gelinka75
19. dec 2012

@janap76 😀 on sa tesi, stale mi dava pusu a najradsej by furt hladkal brusko, ale to som mu zakazala, lebo hladkanie nie je dobre..tak iba prilozit ruku 🙂 no mne zas neni zle, ze na vracanie, ale neviem rano nic zjest a to som jedavala pol jablka, ovsenne, slnecnicove semiacka, med, jogurt, kazdy den, vcera som si spravila uz len pol davky aj to som nezjedla a dnes som si radsej dala jogurt, no totalne sa to teraz zmenilo..ale ta energia mi chyba, preto sa snazim menej ale castejsie, aj teraz som mala kusok slnecnicovej zeme so syrom..

mates777
19. dec 2012

@janap76 neboj zlatko, kazda z nas bude mamina na 101% ci uz tak, alebo onak....
velmi ti prajem, aby ti IVF vyslo ... a myslim si, ze kazdy chlap ci zena, ktori chcu byt rodicmi vyuziju vsetky moznosti v pripade neuspechu...a moznost adopcie patri medzi ne tiez... 😉
u nas to bolo opacne, moj nechcel ist velmi do IVF...riesili sme adopciu ale podarilo sa mi ho presvedcit, ze chcem skusit aj IVF aspon jeden jediny krat, aby som mala ten pocit, ze som pre to urobila naozaj vsetko 😎
Keby vysiel aj mrazacik moj nahodou v januiari, uz by som sa nevzdala ani adopcie...tak by som zrazu mala vela vela vela deticiek 😀

janap76
19. dec 2012

baby ja nič nestíham 😒 😠

gelinka75
19. dec 2012

@janap76 no uz len 2 dni a ten frmol ustane, vydrzz 🙂