Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@janap76 viem si predstavit ten frmol, keby som chodila do prace aj ja som v jednom kole a v januari to tam bude este horsie, to budem riesit az potom, kocky ja väcsinou vstavam okolo 7mej, dlhsie nevydrzim a teraz ako som tehu sa aj v noci budim a nadranom svietim velmi skoro, chodim casto na wc 😉
ahojte žienky 😵 , uzavriem MK v mojom živote, naším bijucim srdiečkom 😵 😵 😵 , ja som to nevydržala do piatku, takže krásne sviatky prajem a všetkým snažilkám skoré tehulkovanie. Hej už nám bije srdénko 😵 😵 😵 😵 😵 😵 .
PaPa. 🙂
@janap76 no to ti dosla nejak skoro 😠 mozno aj tym, ze si bola trocha chora, aj mne to zvyklo niekedy skocit z 28 na 25 dni a tak, my sa mame zatial ok, brusko boli uz menej, ale citim ho, ze tam je 🙂 boli ma krcna chrbtica asi dnes zacvicim nejake natahovacie cvicenia, vcera som piekla 🙂 ty ako? este robis?
@janap76 odporučila mi to kamarátka, chceme bábo 🙂 , len tak sa tu rozkukávam, neviem wsa tu ešte orientovat poriadne, tak už mrcha dorazila 😒 , mám 28 r., som z PN pol roka snaženia za nami, dr. ešte nechce nič riešit poriadne, lebo že som mladá a až po 2 rokoch snaženia sa hovorí o neplodnosti. Cyklus mám pravidelný 30 dnový, ovulku mám mpresne na 14-15 DC, troška som si tuna počítala, a vidím že som tu najmladšia 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@zalucia grafy rozoberaju tu https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/grafy-bazalnej-teploty/
a prvosnazilky su tu https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/prvosnazilky-ozvite-sa/ skus pokukat 😉 ale mozes aj s nami tu byt 😀
@janap76 ano byvam unavena a viac ospala, ale vela lezim, vzdy si pospim poobede, aj ja myslim na nase baby, chybaju mi, ale potrebuju oddych, viem ake to je ked to nevyjde..clovek sa citi pod psa, dufam, ze sa budu citit lepsie ked troska pridu na ine myslienky, nech im to len pomoze 😔
ahojte babenky....ja som tu s vami dalej i napriek riadnemu neuspechu a depkam 🙂 jeden den je dobre - druhy zle, ale taky je zivot...
aj tak neprestavam verit tomu, ze to raz vyjde aj mne...a nam vsetkym 😉
Najviac ma zabolelo to, ze ked som bola teraz minuly tyzden an tej operacii, prisla tam baba na potrat a myslela si , ze vsetky su tam len koli potratu...
Tak som asi bola trosku viac neprijemna...az ma to potom mrzelo ako som ju zdrbkala....ale strasne mi to prislo luto..
no co uz...zivot je uz taky...
A ked som tu a citam vase prispevky, tak ma to svojim sposobom stale drzi v nadeji, ze aj mne sa raz podari...
a keby nie, vsak riesim adopciu... 😵
@mates777 Ahoj Maťka 🙂 ty to máš podľa mňa najlepšie ....naozaj si to myslím 🙂 budeš mama na 101% 🙂 ja som tu už písala že som sa pokúšala o tom hovoriť s mm, no on mi povedal že keď sme sa dali na cestu IVF tak dajme najprv to, a potom sa budeme rozprávať o adopcii. Chcela by som mu dať vlastné mimi, takže do toho pôjdem, ale najradšej by som mala papiere aj na adopciu...aby sa už nestrácal čas. Ešte máš taký frmol v robote ? 😒
@janap76 😀 on sa tesi, stale mi dava pusu a najradsej by furt hladkal brusko, ale to som mu zakazala, lebo hladkanie nie je dobre..tak iba prilozit ruku 🙂 no mne zas neni zle, ze na vracanie, ale neviem rano nic zjest a to som jedavala pol jablka, ovsenne, slnecnicove semiacka, med, jogurt, kazdy den, vcera som si spravila uz len pol davky aj to som nezjedla a dnes som si radsej dala jogurt, no totalne sa to teraz zmenilo..ale ta energia mi chyba, preto sa snazim menej ale castejsie, aj teraz som mala kusok slnecnicovej zeme so syrom..
@janap76 neboj zlatko, kazda z nas bude mamina na 101% ci uz tak, alebo onak....
velmi ti prajem, aby ti IVF vyslo ... a myslim si, ze kazdy chlap ci zena, ktori chcu byt rodicmi vyuziju vsetky moznosti v pripade neuspechu...a moznost adopcie patri medzi ne tiez... 😉
u nas to bolo opacne, moj nechcel ist velmi do IVF...riesili sme adopciu ale podarilo sa mi ho presvedcit, ze chcem skusit aj IVF aspon jeden jediny krat, aby som mala ten pocit, ze som pre to urobila naozaj vsetko 😎
Keby vysiel aj mrazacik moj nahodou v januiari, uz by som sa nevzdala ani adopcie...tak by som zrazu mala vela vela vela deticiek 😀
baby ja nič nestíham 😒 😠

@lexus77 dakujem velmi pekne 🙂