icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

zvolsiinylogin
24. dec 2012

@gelinka75 ahojki, tak ake je hcg? myslim, ze si pisala, ze v pondelok pojdes na krv, ci? su to teda dvojki? ten 6 tt pri tvojom mene je take krasne!...

zvolsiinylogin
25. dec 2012

tak babulky, stastne a vesele Vianoce a Novy rok vam zelam....nech sme uz vsetky s bruskami a piseme len o nasich tehu chutkach.. 😎 a tebe @gelinka prajem do noveho roka chlapca ako valibuka, pripadne krasnu slecnu, nech ste aj s malinkym zdravi a nech to dotiahnete do uspesneho konca... 🙂 😉 😉 😉 😉

gelinka75
25. dec 2012

@zvolsiinylogin ahojcek, dakujem, hcg bolo prve 69, druhe 380, teraz uz ideme az na ultrazvuk 8.1. tak cakame, to by som mala byt 8 tt, dnes sme zacali 7tt 🙂 ja citim, ze bude jedno, mam taky vnutorny pocit, ale aj dvojkam sa potesime ak tam budu 🙂

barea
25. dec 2012

gelinka75- podla lekarky som ok. partner tiez.pockam este tri mesiace a potom za nou zajdem.

lubanka
31. dec 2012

@janap76 Milá Janinka! prajem ti z celého srdca iba to najlepšie, zdravíčko, šťastíčko, úspechy v práci, veľa, veľa lásky a nech sa ti vyplnia všetky tvoje (aj tie najmenšie) priania 😵 uži si dnešný deň ... pa 😉

azzura
31. dec 2012

@janap76 cica vsetko naj k narodkam a hlavne plodny rok 2013 😉

azzura
31. dec 2012

baby moje prajem veseleho silvestra a hlavne konečne rok vyplnenia nasich živych praní

gelinka75
31. dec 2012

baby aj ja vam prajem stastny novy rok 2013 a kazdej nech sa vyplnia vsetky sny a vsetky aby sme tehulkovalii spolu, cakam vas 🙂

alyca
31. dec 2012

janap76 drahušku všetko všetičko najlepšie k narodkám a nech sa Ti plnia sny.

gelinka75
31. dec 2012

@janap76 vsetko najjj aj som zabudla, ze mas narodky, dobre to oslav 🙂

lexus77
2. jan 2013

@janap76 Jani dodatočne všetko naj naj najlepšie k narodkám a zo srdca ti želám splnenie všetkých tvojich túžob a snov 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

lexus77
2. jan 2013

Dievčatá želám Vám šťastný novy rok a splnenie všetkých vašich snov...no a samozrejme hlavne zdravie a tehulkovanie 🙂 🙂 🙂 🙂

azzura
3. jan 2013

ahoj baby, tak od vcera opat v praci a zas ten kolobeh 😒

azzura
3. jan 2013

@gelinka75 ahojko, tak ako sa ma buduca mamča??? už sa neviem dočkat tvojho utz......dufam že uvidis 2 srdiečka 😉

gelinka75
3. jan 2013

@azzura ahoj, zatial som v pohode, chodim do prace 😠 neviem sa dockat utz, dufam, ze vsetko bude ok 🙂 ako si prezila sviatky?

azzura
3. jan 2013

@gelinka75 chodis do prace???? a už si im to povedala?? Som rada že je už po sviatkoch, bolo to unavne, akurat od 30.12 sme mali pokoj.....3 dni sme nevysli z domu, len sme cumeli na bednu 🙂. Uz ste to doma niekomu povedali?

gelinka75
3. jan 2013

@azzura aj ja mam plne zuby sviatkov a teraz sa k nam dovalila svagrina s muzom a deckami akoze za svokrou, ale dnes isto budu sediet u nas hore, ako vzdy sa nanominuju a je im jedno ci mame cas alebo co..dufam, ze tu nebudu az do nedele lebo ma porazi, potrebujem klud, doma sme to povedali rodicom a mojim bratom, svokre a v praci to vie len moja sefka..uz rozobera ako to tu poriesime ked pojdem na matersku no cisty des, ja zatial tak daleko ani nerozmyslam.. 😝

azzura
3. jan 2013

@gelinka75 tak tu svagrinu ti nezavidim. Neboj nejak to zvladnes, takže si to už oznamila...aspon ta bude sefka v praci setrit 😉 a ber to vsetko jednym uchom dnu a druhym von, už nic nie je dolezite ako ty a babatka 🙂 , konecne si tehu tak si to uzivaj

gelinka75
3. jan 2013

@azzura no to sa povie, ved uvidis ked budes tehu, furt nejake strachy o nieco 😀

azzura
3. jan 2013

@gelinka75 ked budem tehu, nejak som od noveho roka v stave že vlastne ani uz nechcem, uz ma to vsetko nebavi a hlavne pridem o vsetko pohodlie, takže este skusime 2.IVF ked uz je ziadost podpisana a potom koncim a zacnem si uzivat zivot, chlapec bude mat o rok 18, tak naco nam je dake decko....uz sme na to stary

gelinka75
3. jan 2013

@azzura 😕 co si? ale vlastne ta chapem presla som tymito stavmi po 1.IVF a neni to lahke, dojde ziadost a idete nato, uvidis pojde to 🙂

azzura
3. jan 2013

@gelinka75 nevsimaj si ma, to len furt ta depka i ked v miernejsom vydani 😀 😀
V praci to zvladaš??? MM ta vozi do prace ci soferujes sama??

gelinka75
3. jan 2013

@azzura no ved vidim, ze depkujes, bohvie ako sa ma lubanka ci jej je lepsie, mohla by sa sem tam ozvat 😉
hej v praci je sice vela ale robim tak lazo plazo a nemienim sa pretrhnut, soferujem sama, zatial sa da, poviem brusku, ze ideme na vylet a ideme 😀 zaciname byt dobry tandem 😝

azzura
3. jan 2013

@gelinka75 super, sa tesim že sa tesis s bruskom 😀 . Však maju ist na KET teraz v januari

lucka771
5. jan 2013

všetkým prajem uspešný nový rok 2013. 😵 my sa máme dobre, až na neuveritelné bolesti krížov 😠

stanka810
5. jan 2013

halooo baby 🙂 obcas som sa tu objavila a prisiel rad aj na mna a caka ma v pondelok prva navsteva GYNFIVU, ako to prebieha tenkrat poprve 🙂

gelinka75
5. jan 2013

@stanka810 ahojky, my cakame gynfivacika 🙂 na prvej navsteve sa rozpravate o vasich problemoch, ake vysetrenia mate, ake budete potrebovat, pripadne este ti zoberu stery na rozne infekcie, pojdes na hormonalny profil, zoberte vsetky nalezy a vysledky ktore mate, ak nie, oni si vsetko porobia a ked budu vysledky navrhnu riesenie vhodne pre vas 🙂

stanka810
5. jan 2013

@gelinka75 jeeeeeeeeej gratulejem, pozeram ze ty tu mas ze si v 8. tyzdni 🙂 ja som sem chodila par mesiacov dozadu, som tu taky novacik, mam PCO a jedine cim ma napchavali bol clostil....a nakoniec ako si otehotnela??? lebo su rozne metody, injekcie, nejake IUI, IVF a co ja viem co, mam sa co ucit 🙂

gelinka75
5. jan 2013

@stanka810 dakujem, a ten clostil ti pomohol ako, reagovala si? no to, ze su rozne metody, ak vies vytvarat vajicka a mate dobre spermie tak Ta poslu na IUI - to je ked ti vstreknu spermie do maternice, ak nie tak vas daju na klasicke IVF teda umele oplodnenie - odoberaju vajicka a spermie a potom ich spoja a nasledne vkladaju embrya do maternice, tym sme si presli aj my, dokonca 2x a na druhy krat sa podarilo, zalezi vsetko na tom ake mate diagnozy, su rozne moznosti, ak nemas vajicka vobec tak je moznost ziskat od darkyne..vsetko vam vysvetlia

stanka810
5. jan 2013

@gelinka75 ja som v tom zatial moc nevyznam, par krat som si citala ze IUI je vstrekovanie a IVF je vlastne samotne umele oplodnenie...takze vam sa podarilo druhe, supeeeeeeeeer!!! juuuuj! no ten glostil som brala asi vyse roka a kazdy mesiac chodila na folikometriu a raz som mala pekny folikul aj sliznicu a raz nie, robilo si to co chcelo, ked som brala clostil tak rastlo, ked nebrala nerastlo, lebo mi doktor daval pauzy pri uzivani par mesiacov