icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

gelinka75
5. jan 2013

@stanka810 no to je preto, ze clostil sa nemoze brat v kuse dlhodobo, neboj, tu ti pomozu, su na to specializovani, lepsie ako ini gyndosi, dobre je ze vies vytvarat vajicka, to je zaklad 🙂 ostatne chce len cas a trpezlivost, my sme tam chodili presne rok, uz som si pripadala, ze ma vyhodia dverami a vleziem oknom, a presne po roku prisiel pozitivny testik 🙂

stanka810
5. jan 2013

@gelinka75 my sa snazime od maja 2011, v lete 2011 mi dal clostil a tvrdil, ze sa nemoze brat v kuse, ale ked som ho brala tak zaberal a folikul bol suprovy, priatel mal tiez vzorku v poriadku, takze uvidim v pondelok, idem k harbulakovi, ty si komu chodila?

gelinka75
5. jan 2013

@stanka810 ja som mala dr. stenovu, ale pocas zakrokov a kontrol sa dostanes ku kazdemu lekarovi, pri vsetkych ukonoch sa striedaju, na zaciatku chodis len k jednemu, ale ked sa rozhodne co dalej s vami tak uz chodis na koho natrafis 🙂 potom daj vediet ako pokracujete, my ideme tiez v utorok na utz, potom nas dufam uz odvelia k mojmu gyndosovi

stanka810
5. jan 2013

@gelinka75 no dobre vediet vidis to, ze budem mat roznych lekarov som nevedela....no ozvem sa co som v pondelok vybavila...som sama zvedava 🙂 aj vy sa drzte 🙂

zvolsiinylogin
6. jan 2013

@gelinka75 mojko, pytaj aj foto sona a hod sem...budu urcite krasne tvoje deticky... 🙂

chorucka
6. jan 2013

@gelinka75 ahoj tesim sa z teba verim ze dudete mat 2 fesakov 😀 Prosim ta pouc ma Bola si na pn alebo si to zvladala popri praci? Ktory den cyklu si zacala zo stimulaciou a chodila si do centra na kontrolu folikov a kolko krat za tyzden? Vies ja to mam do centra asi 1 a pol hod. tak si to nejak chcem prebrat z mm ze ako by sme to zvladali Ked ma zena na prvy pokus dost vajok tak ich zmrazia a pouziju nabuduce ci musi kazdy krat podstupovat vsetko nanovo? Inak dik tebe a @azzura vela som sa od vas koceny naucila 😀 😀 😀 😀

gelinka75
6. jan 2013

@chorucka to je zatial otazka kolko bude, pre mna je dolezitejsie nech je vsetko ok a aj jednemu sa velmi budeme tesit, uz teraz ho lubime 🙂 ja som bola na PN az od vkladu cely mesiac a myslim, ze mi to dost pomohlo, lebo som tesne po otehu nebola na tom dobre, dost sa mi tocila hlava a citila som sa tazko az som sa zadychavala, vela som lezala..teraz je to kusok lepsie uz viem aj co to porobit aj chodim do prace zatial, no uvidime, ja som zacinala na 25DC, na 3DC som bola na kontrole, potom od 4DC som brala stimulacne do 14DC, medzitym som bola 2x na kontrole, ale minule som bola 4x na kontrole, teraz bol odber na 16DC, minule na 18DC, potom o 5 dni bol vklad a cakanie, ked mas dost vajok a embryii tak sa mrazia a mozes cerpat kym mas, nam sa nerozmrazili preto sme isli na 2. pokus

janap76
6. jan 2013

@lubanka @azzura @gelinka @lexus77 @mates777 baby moje zlaté, dnes sme dorazili z Košíc, tak vám hneď píšem...a dodatočne PRAJEM VŠETKO NAJLEPŠIE V NOVOM ROKU .....nech sa nám VŠEEEETKO SPLNÍ 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 myslela som na Vás 🙂 a aj pri polnočnom prípitku, ďakujem za blahoželanie k narodkám, že ste na mňa nezabudli 😲 😲 😲 😵 😵 😵

janap76
6. jan 2013

@azzura .... ako sa máš Monička ? 🙂 ako si zvládla ten rodinný nával na sviatky ? ...25 ich bolo myslím ? 😉

janap76
6. jan 2013

@gelinka mamička a ty ako sa cítiš ? je ti ešte tak ťažko ? .... v utorok je deň "D" ...veľmi sa teším ....na rýchlo som si tu počítala a ....ste v poriadku však ? 🙂

janap76
6. jan 2013

@mates777 Maťka oddýchla si si ? 😉

janap76
6. jan 2013

a ďakujem pekne za srdiečka 😵 😵 😵 🙂 🙂 🙂

janap76
6. jan 2013

@alyca ďakujem pekne za blahoželanie a prajem Ti všeeeeetko NAJ do Nového roku a hlavne nech sa zadarí malý nezbedníček 😉

gelinka75
6. jan 2013

@janap76 ahoj, no vitaj spät 🙂 ako si sa mala? si oddychnuta po tom zhone? my sme ok, sem tam mi pride zle, ale len na chvilu, zatial dlhsie mi nebyva zle ani som nevracala, brusko neboli, obcas ho citim, vcera dost pichalo, inak sa zatial zda byt vsetko v pohode, uz sa neviem dockat sona, ako to tam vyzera a prvy krat uvidime nasu bambulku/y 🙂

janap76
6. jan 2013

@gelinka75 🙂 čítala som že si to povedala rodine...nebudem sa pýtať ako reagovali tvoji rodičia, lebo to viem, ale ako reagovala tvoja svokra ?
áno som celkom OK, najlepšie je, že mi tam vypla hlava. Bolo nám tam tak dobre. Boli sme sami, takže mne viac netreba 🙂 Žiadne meranie teploty, ani ovu testy ...no nič....takže hlava si oddýchla 😉 akurát na Vás som myslela často 🙂 .... ja vkuse omieľam že 8.1 ideš na UTZ ...môj mm sa už zo mňa smeje ..... som zvedavá či tvoj tušák bude správny, že bude jedno bábo 🙂 mne by to bolo jedno, či jedno alebo dve...hlavne že BUDE 😉 😉 😉

gelinka75
6. jan 2013

@janap76 noo pre vsetkych to bol sok, nikto to necakal o to väcsia bola radost 😀 svokra nas prekvapila najviac, cakali sme, ze povie "co uz" ako to povedala ked svagrovci cakali babo, ale uplne ostala prekvapena a velmi sa tesila, ze konecne a tusim aj slza jej vysla, ze sme sa dockali, s mm sme boli my z nej v soku 🙂 to je dobre, ze si si oddychla, dojte ziadost a idete do toho, uz neries nic ine..vykasli sa na ovu testy

janap76
6. jan 2013

@lexus77 Ivka a ty sa máš ako ? 🙂

janap76
7. jan 2013

@gelinka75 hmmm tak to je perfektné. myslím svokru.....asi ju osvietilo 🙂 Angelika a ako to teraz urobíte so sťahovaním ?

azzura
7. jan 2013

@janap76 ahoj Janka, zvladla som to a som rada že je už po vsetkom, hlavne po tom hnusnom roku. A ty ako?

janap76
7. jan 2013

@azzura 🙂 ty si šikovnica 🙂 mne sa zázračne podarilo doma vypnúť hlavu 🙂 žiadne meranie teploty, žiadne ovu testy....nič....keby mi to tak chcelo vydržať 😉 doma bolo dobre, lebo sme boli sami, tak sme mali súkromie, raz sme sa opili 😀 a chodili ku kŕstňatám a tak. Bolo fajne 🙂 No a tento týždeň sa objednáme do Brna. Inak poviem Ti, nič sa mi nechce, škoda že som si nemohla ešte dnes zobrať dovolenku, som po tej ceste rozobratá 😉

azzura
7. jan 2013

@janap76 aj mne sa podarilo vypnut cez sviatky, ale nic z toho....tento vikend ocakavam mrchu, už ju tyzden citim....boli brucho ako fras. Co uz, ale chystam sa opat chodit na brusne tance, lebo som nejak zlenivela a pribrala 😀 . Ja uz od min.tyzdna makam.
Som zvedava kedy ta objednaju a ci dojdes spokojna......

gelinka75
7. jan 2013

@janap76 no najprv treba dostavat domcek, ale mm mi slubil ze na leto sa stahujeme, este neviem ako, zavola kolegovcov pomoct, nieco pobalim ja a nasi mi tiez pomozu, lazo plazo, postupne to poprenasame 🙂

janap76
7. jan 2013

@azzura aj aj som zvedavá čo tam bude 🙂 aj ja tento týždeň očakávam mrchu. zatiaľ ma brucho nebolí, tak aspoň to. ty si chodila na brušné tance ? uuuuaaauuuu tak to musíš byť šikovná 🙂 ja musím zo sebou tiež niečo robiť, lebo len priberám. Ono je to aj tým že som prestala fajčiť....je to už 5 mesiacov ! neuveriteľné 😎

janap76
7. jan 2013

@gelinka75 super 🙂 dobré je že máte kde zatiaľ byť, tak už nejaký ten mesiac hore dole 😉 hlavne že to bude a že bude aj mimi 🙂 😉 .... zajtra tam ideš ráno ?

azzura
7. jan 2013

@janap76 super, gratulujem k nefajčeniu 😎 . No chodila, ale to uz bolo davno, akurat vcera som si hladala doma na tance oblečko...normalne sa tešim, lebo mi už depka tolane zatemnila mozog, musim si najst činnosť.
Gelinka v inej temem pisala že tetuška co schvaluje žiadosti bola cely december PN, takže tak skoro ani moja ziadost nebude schvalena a este sa ani necitim na 2.IVF

janap76
7. jan 2013

@azzura ja sa chystám začať chodiť na ZUMBU 😀 😀 😀 škoda že to neuvidíš, to by si sa nasmiala 😀 😀 😀 ale na ale určite potrebujeme nejaký pohyb, najlepšie s hudbou a na hlavičku to veeeľmi pomáha. A kedy ideš brušákovať ? 😉 Vôbec sa Ti nedivím že sa necitíš na 2 IVF ....šak ja ani na 1 😖 ....a kde to chodíš brušákovať ?

azzura
7. jan 2013

@janap76 na zumbu som aj ja chodila, ale bolo to na druhom konci mesta a vecer sme sa uz bali, lebo v tom podniku boli vselijake čudne osoby 😖 . Chodila som resp. budem chodit do kulturaku u nas v GA, po praci a potom bud na vlak, alebo k nasim domov.
3koda že tak daleko od seba byvame, mohli sme chodit spolu a potom skoncit na limče, doplnit kalorie 😀 😀 😀 😀 😀 😀
S 1.IVF som nebola zmierena, že to musim absolvovat, tak asi preto nevyslo, potom som sa naštartovala a strasne tesila na mrazicika, ani ma nenapadlo že by sa nerozmrazil a to ma nejak dorazilo a teraz sa bojim, nie pichania ale toho vsetkeho okolo toho 😒 . Ale najhorsie je to že vlstane aj tento lekar v CAR povedal že nevidim ziadny problem aby som prirozdene neotehotnela, a tak kde je chyba???? žeby fakt v mojej hlave.................

chorucka
7. jan 2013

@gelinka75 poslala som ti 2srdiecka 😀 😀 😀 pre drobcov 😎

azzura
7. jan 2013

@chorucka cau, takže idete do Car??

gelinka75
7. jan 2013

@azzura ako sa mas dnes? ja mam tolko roboty, ze nestiham nic.. 😠 😠