icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

janap76
10. jan 2013

@azzura tak ako moja ? bola si sa vrtieť ? 😉 🙂

gelinka75
10. jan 2013

@janap76 cauko, uz sme hore 😀

janap76
10. jan 2013

@gelinka75 pekne si hovkáte doma ? 😉 ja som si včera celý deň lámala hlavu ako to vyriešiť a na niečo som prišla, ale aj tak to cca rok - dva potrvá. Hlavne že som konečne našla podporu aj v mm, aby sme to riešili. reálne som síce nevyriešila nič, ale už aspoň máme plán, tak mi je lepšie 🙂 Utroš si dávaš 2 x denne ?

janap76
10. jan 2013

@gelinka75 vy ste už hore 🙂 ja akože tiež ale v podstate ešte trochu spím 😀 nechce sa Ti spať dlhšie ? alebo ten pocit šťastia ťa budí ? 😵 🙂 😉

gelinka75
10. jan 2013

@janap76 vazne? a co si vymyslela? 🙂 aspon mate nejaky ciel a uvolnis sa, to je dobre 🙂 utros davam 3x2 denne, od zaciatku to tak je a o 3 tyzdne by som mala postupne vysadit

gelinka75
10. jan 2013

@janap76 no este si zvykam, normalne som este mimo 😀 my vzdy vstavame okolo 7 aj cez vikendy, ja neviem dlho spat 🙂 ty ano?

azzura
10. jan 2013

@chorucka cca zakrok trva 20 min, ale potom musis byt na izbe 2 hodky, skor nikoho nepustia, proste musis byt ok, ak bude treba tak aj dlhsie ta nechaju.

azzura
10. jan 2013

@janap76 ahojko, bola som vcera sa vrtiet ale uz nepojdem, mala nas taka mlada fiflena, co vsetko vie, vsade bola....proste ani sme sa nenaucili poriadne kroky a už riesila choreografiu, bola som sklamana. V utorok zacina iny kurz, tak skusim to....

azzura
10. jan 2013

@gelinka75 čau 3v1 😝

gelinka75
10. jan 2013

@azzura cau 😀 teraz sa dobre sranduje co 😀 😀 inak s tou zumbou som to mala podobne, zacala som sa chytat tak na 3 hodine a tiez hned robila choreografiu, ale to je dobre 🙂 potom uz sme ficali

azzura
10. jan 2013

@gelinka75 cica ale ja som bola na brusných 😀 😀 😀 😀 😀 janka bude chodit na zumbu, ale to neva 😀 😀 😀 .
Super sa mi sranduje 😎 😎

azzura
10. jan 2013

ďakujem za srdiečko...posielam dalej

gelinka75
10. jan 2013

@azzura 😀 asi pristalo u mna, dakujem, noo ja som si myslela, ze obe budete chodit na zumbu 😀 mam tu inak uz 5 srdiecok a budem rozdavat ked zacnete cyklus 🙂

azzura
10. jan 2013

@gelinka75 tak si srdiečka šetri pre svoje babule, ja tak skoro nebudem potrebovat. Tento cyklus asi umele nestiham, tak asi až dalsí, mrcha by mala dojst zajtra

janap76
10. jan 2013

@gelinka75 ja sa neviem dočkať soboty. Ke´d budem spať do 8.30 to mi bude bohate stačiť. už týždeň a pol vstávam na budík - okolo 6 hod. - tak som KO. A cestovali sme v nedeľu .... skrz celé Slovensko, to dá zabrať 🙂 Zdá sa mi že najlepšie aj najlacnejšie riešenie pre nás bude byt a dom budeme riešiť až keď raz rodičia nebudú. teraz živíme jeden dom aj byt. Dom v ktorom sme a byt v KE. Zatiaľ ho však nemôžem predať. No proste komplikované 🙂 aj ja by som mala dostať mrchu ...niektorý deň do nedele a v pondelok ZUMBAAAAAA..... keď mi ovšem nebude zle z mrchy. Ty si sa začala chytať po 3 hodine ....škoda že neuvidíte mňa 😀 😀 😀 😀 už vidím ako sa vyrehocem sama zo seba 😀 😀 😀 😀

janap76
10. jan 2013

@azzura a to čo je v utorok sú tiež brušné ? 🙂

azzura
10. jan 2013

@janap76 hej, ale oficialny kurz. to vcera bolo take co precvicovala jedna baba co sa to volakde naucila, ale ma smolu lebo ona to vie ale nevie to predat dalej...akurat sa predvadzala 😖

azzura
10. jan 2013

@janap76
@gelinka75 baby ja ked som stala pred tym obrovským zrkadlom a videla svoje brucho a stehna, tak som sa zhrozila, to musi ist prec, ja som bola vzdy ako lata ale toto je uz moc

gelinka75
10. jan 2013

@azzura no ja radsej pomlcim o mojich kilach mala som 79 na zaciatku tehu a teraz je to nejak okolo 82 😉

azzura
10. jan 2013

1DC 😒 akurat som zistila na WC

azzura
10. jan 2013

@gelinka75 ty teraz neries svoje kilá, ale my musime kedze sme netohotne, tak aspon nech vyzerame k svetu

janap76
10. jan 2013

@azzura 😖 no a ja za chvíľu tiež 😖 už Ti prišiel ten gél ? ja keby som sa postavila pred obrovské zrkadlo, tak praskne 😀 😀 😀 stehniská mám riadne.... to asi nebude stačiť iba zumba .... ale aj menej žerkať 😠 😉

janap76
10. jan 2013

@gelinka75 moja, ty môžeš mať kíl koľko len nechceš 🙂 🙂 🙂 máš v sebe dve rastúce deťúrence 😉 budeš riešiť podľa mňa, najskôr o dva roky 🙂 😉

azzura
10. jan 2013

@janap76 este mi neprisiel gel, ale mrcha dosla skor 😠 . Asi aj ja snizim prísun jedla, lebo satnik sa mi nechce menit.
Akurat som citala nejake kvapky od Valovica že su dobre na cinnost vajecnikov a videla som ich u nas v lekarni, asi si ich pojdem kupit, kedze tento cyklus bude taky pokusny pred IVF, lebo bohvie kedy schvalia ziadost

janap76
10. jan 2013

@azzura ja som tie kvapky brala, a robili my dobre....bolo to dávnejšie. Už som na to zabudla....kúpim si ich aj ja 🙂 došla ti skôr o jeden deň ? to je v pohode...ja som minulý mesiac dostala mrchu na 22 DC !!! som zvedavá čo bude tento mesiac. Dnes som 23 DC a zatiaľ nič....tak do nedele hocikedy 😠 no, práve som si našla nového gyn, dnes k nemu pôjdem sa zoznámiť, lebo keď pôjdem do Brna, nech mám v ruke aspoň hormonálny profil. Môj terajší dr mi ho neurobí a z GF so ho pýtať ....asi viem čo by mi povedali 😀 😀 😀

azzura
10. jan 2013

@janap76 cakala som mrchu, ale vzdy ked ju dostanem tam mam naladu pod bod mrazu. Min. mesiac som mala mrchanu na 31DC, skace odkedy som bola na IVF.
V GF ti nedaju ziadne vysledky, tak radsej si ich urob u svojho a ved v Brne ti povedia co budu chciet a to ti spravi tvoj a potom im to tam posles, jaj som zvedava ako to bude v t hlasenia 🙂
A videla si noveho gyndosa?? Mozno bude sympos 😉
A kvapky si uzvala cely cyklus ci len do ovu??

custy
10. jan 2013

@janap76 @azzura Ahojky, chcem sa spýtať na tie kvapky, či máte namysli tieto? http://www.prirodnekvapky.sk/kvapky/kategorie/k... vďaka za reakciu 🙂

azzura
10. jan 2013

@custy ano su to tie Femi kavpky od valovica

custy
10. jan 2013

@azzura Vďaka Pokladík 🙂

azzura
10. jan 2013

@custy nemaš zač, rada poradim už by ale mohlo dačo zabrať 😖