Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@gelinka75 pekne si hovkáte doma ? 😉 ja som si včera celý deň lámala hlavu ako to vyriešiť a na niečo som prišla, ale aj tak to cca rok - dva potrvá. Hlavne že som konečne našla podporu aj v mm, aby sme to riešili. reálne som síce nevyriešila nič, ale už aspoň máme plán, tak mi je lepšie 🙂 Utroš si dávaš 2 x denne ?
ďakujem za srdiečko...posielam dalej
@gelinka75 ja sa neviem dočkať soboty. Ke´d budem spať do 8.30 to mi bude bohate stačiť. už týždeň a pol vstávam na budík - okolo 6 hod. - tak som KO. A cestovali sme v nedeľu .... skrz celé Slovensko, to dá zabrať 🙂 Zdá sa mi že najlepšie aj najlacnejšie riešenie pre nás bude byt a dom budeme riešiť až keď raz rodičia nebudú. teraz živíme jeden dom aj byt. Dom v ktorom sme a byt v KE. Zatiaľ ho však nemôžem predať. No proste komplikované 🙂 aj ja by som mala dostať mrchu ...niektorý deň do nedele a v pondelok ZUMBAAAAAA..... keď mi ovšem nebude zle z mrchy. Ty si sa začala chytať po 3 hodine ....škoda že neuvidíte mňa 😀 😀 😀 😀 už vidím ako sa vyrehocem sama zo seba 😀 😀 😀 😀
1DC 😒 akurat som zistila na WC
@janap76 este mi neprisiel gel, ale mrcha dosla skor 😠 . Asi aj ja snizim prísun jedla, lebo satnik sa mi nechce menit.
Akurat som citala nejake kvapky od Valovica že su dobre na cinnost vajecnikov a videla som ich u nas v lekarni, asi si ich pojdem kupit, kedze tento cyklus bude taky pokusny pred IVF, lebo bohvie kedy schvalia ziadost
@azzura ja som tie kvapky brala, a robili my dobre....bolo to dávnejšie. Už som na to zabudla....kúpim si ich aj ja 🙂 došla ti skôr o jeden deň ? to je v pohode...ja som minulý mesiac dostala mrchu na 22 DC !!! som zvedavá čo bude tento mesiac. Dnes som 23 DC a zatiaľ nič....tak do nedele hocikedy 😠 no, práve som si našla nového gyn, dnes k nemu pôjdem sa zoznámiť, lebo keď pôjdem do Brna, nech mám v ruke aspoň hormonálny profil. Môj terajší dr mi ho neurobí a z GF so ho pýtať ....asi viem čo by mi povedali 😀 😀 😀
@janap76 cakala som mrchu, ale vzdy ked ju dostanem tam mam naladu pod bod mrazu. Min. mesiac som mala mrchanu na 31DC, skace odkedy som bola na IVF.
V GF ti nedaju ziadne vysledky, tak radsej si ich urob u svojho a ved v Brne ti povedia co budu chciet a to ti spravi tvoj a potom im to tam posles, jaj som zvedava ako to bude v t hlasenia 🙂
A videla si noveho gyndosa?? Mozno bude sympos 😉
A kvapky si uzvala cely cyklus ci len do ovu??
@janap76 @azzura Ahojky, chcem sa spýtať na tie kvapky, či máte namysli tieto? http://www.prirodnekvapky.sk/kvapky/kategorie/k... vďaka za reakciu 🙂

@azzura tak ako moja ? bola si sa vrtieť ? 😉 🙂