Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@janap76 tak to mas doma teraz dvoch chlpacov 😀 aj mne je vecne zima od noh, my do domu davame podlahove kurenie a dufam, ze bude teplucko. bola som pred tyzdnom u zubarky lebo ma bolel zub, ale tak divne, ze nevies identifikovat co ta boli, len taky tlak nad 3 zubmi az do hlavy mi to islo a bolela ma hlava 4 dni, tak som isla a ze nevie ktory to je, tak mi vytiahla z posledneho plombu a dala vlozku a ta mi vypadla, ale asi to pomohlo, lebo ma hned vtedy poobede prestala hlava boliet, ale teraz je ten zub otvoreny, tak idem nech s nieco spravi, bud da zas vlozku na liecenie, alebo da uz plombu, uvidime, bojim sa zubarky, ale moja je taka zlata, chodim tam od mala tak mi tykaju 🙂
dobré ránko baby, podla grafu už sa asi blíži mrchana že http://www.fertilityfriend.com/home/974500 ? dnes mám termín mrchane, ale testovat nebudem.....rozhodla som sa, až keby meškala, celý víkendík budem na lyžiach, teším sa velmi 🙂
Inak dobre ranko dievčata, o chvilu idem na kolaudaciu domovu pre seniorov, idem si vyhliadnit izbu 😀 😀 😀 😀 😀
@gelinka75 podlahové kúrenie je podľa mňa najsamlepšie riešenie 🙂 veru nebude Vám zima 🙂 ani drobcom 🙂
nech to máš u pani zubárky rýchlo za sebou 😉 🙂 ja sa tak nenormálne bojím stomatochirurga....ale tak že mi je predtým ako tam mám vojsť normálne zle....inak teraz som si spomenula že u dr som raz odpadla ...raz v živote....ale najlapšie na tom je že u očného !!! 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@janap76 my sme chceli ist s kamoskou na kratky vylet a krasne nam to sedelo že budeme spolu mrchovat a koncom mesiaca mozme ist, ale zas to nevyjde, lebo pocas ovu chcem byt doma...ked mam nakupeny arzenal na prirozdene snazilkovanie a potom mozno yz zacnem pichat, takže nejak planovanie mi nikdy nevychadza 😠 😠 😠

@gelinka75 áno, objednám si ich 🙂