Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
idem na obed o 12.30 som s5
@gelinka75 no aký trapas to bol 😀 ešte ma potom očná kŕmila čokoládami ...ako bolestné 😀 😀 😀 chcela mi totiž urobiť preplach slzného kanálika .....a podarilo sa jej to až na 3 x ....a nebolelo to, ale keď sa ti 3 x vŕta v oku s injekciou ....hmmm fuj 😒 😉 .....dúfam že v pondelok ti to už porieši. Máte stretko ? to je aké super 🙂 tak prajem aby bolo super 🙂
@janap76 nooooooooooooooooooooooooo, nejaku ananasovu, iked si to moc nezasluzi, lebo v poslednej dobe na neho dost kricim. vsak utorok sa stazoval otcovi že ho už nemam asi rada, lebo furt len ziapem po nom, ale ked ma v pondelok opat vytocil. Ked tatko je taky makky, ma stastie že nie je moj, lebo ešte viac by som ho davala do laty
@janap76 no ved toto 😅 Moj mm ho dost setri, lebo ked umrela mama tak mavala silne bolesti hlavy a brucha, on nikdy neplakal a tak sa to prejavilo takto. ja ked som ich spoznala tak mal tie bolesti, že ked sme sli napr. na výlet tak sme sa museli vratit. ale už je ok a furt ho vsetci lutuju, a ja som dopoisal bola ticho. Voci mne je ok, ale voci tatkovi sa chova ako magor a mne sa to nepaci, a preto vzdy vletim medzi nich ako uragan a narobim poriadky 😀 😀
@janap76
@azzura čaute ženské!! 😀 čítam, že sa máte dobre... že jedna už mrchuje, druhá sa chystá... tak sa pridávam k vám, už týždeň ma bolí brucho na nevydržanie a tá hnusoba nie a nie doraziť... 😠 😠 a pozerám, že ste sa tu o nejakých kvapkách bavili... čo to je? resp. niečo som mrkla na nete, snáď by som to mohla aj ja... veď od kedy som po 1IVF, tak mi mrcha lieta, že je to až nenormálne... a že to urpavuje cyklus a aj bolesti mám hrozné... už týždeň vopred, potom počas a ešte po mrche mi býva tak zle pár dní, tak by mi to možno pomohlo. A zloženie je z alechemilky, rebríčka... či čo to tam všetko bolo, to by mi neuškodilo... takže prosím vás, začína sa to užívať od 1DC? A ako sa to užíva? myslím, že koľko krát denne po koľko kvapiek? ďakujem 😉 😵
@janap76 @azzura a mimochodom s tým chudnutím ste nakazili aj mňa 😀 😀 už 2 deň sa statočne držím a obmedzujem chlieb, pečivo a sladké... a snažím sa jesť iba ryžu a vééééľa zeleniny a ovocia... zatiaľ mám 1kg dole 😝 síce kvapka v mori, ale aspoň niečo... 😀 😀 😀 😀 😀 ale cvičiť sa mi tááááák nechce 😠 😠 😠 myslím, že pôjdem poupratovať prach v našej posilňovni a premažem stroje... ak už nezhrdzaveli 😀 😀 😀
@gelinka75 😕 😕 pomarančový krém??? to je aký??? prosím daj recept, rada vyskúšam 😉 môj otec mal teraz 24.12. 60.tku , piekla som mu orechovo-karamelovo a kakaovo-vanilkovú tortu... urobila som s fondánom a urobila som mu chatu - jeho obľúbená destinácia... 😀 ale tú tvoju by som vyskúšala v júli... vtedy má totiž 60.tku moja mama 😀
@lubanka no to sa robi tak, ze vymackas pomarance a v tej stave uvaris puding, alebo zlate klasy, da sa pridat aj trocha mlieka, potom k tomu priniesas polku masla, alebo aj cele, podla toho ake maslove mate radi, klasika krem, len sa vari s pomarancovou stavou a este aj korpus pred naplnenim dobre pokvapkas stavou a do cesta sa tiez dava trocha pomarancovej kory, cela torticka je tak prevonana a s tym orechovym cestom je super, mnam, mnam, a este aj 1 pomaranc mozes nakrajat a poukladat s plnkou
@gelinka75 nie 😀 😀 žiaden testík... to slovo mi vyhadzuje vyrážky na zadku 😀 😀 😀 😀 a v žalúdku mi nadhadzuje vianočnú kapustnicu... 😀 😀 😀
zlatko unavená si, lebo energiu ti odoberajú dvaja "zbojníci", takže je to o.k. 😀 aj ja som vkuse spala, večer som nemohla pozerať ani film, lebo už v polovici televíznych novín som odpadla 😀 😀 😀 a to som spala aj cez obed... uvidíš, že všetko zvládneš... tak ako som ti vravela, troška porobíš, troška poležíš, niečo uvaríš, potom pospíš... 😉 zvládneš to 😵 pomalinky ale isto ukončíš prvý trimester a potom to už pôjde... 😉
@gelinka75 paráda... vyzerá to dobre, idem si to zapísať do môjho "kuchárskeho denníčku" a ešte jedno prosím ťa koľko tých pomarančov odšťavím? tak aby bolo cca na pol litra? lebo šak, keď varím cca 2 zlaté klasy, tak pol litra mlieka do toho dávam... alebo ju rozriedim s mliekom?
@azzura super vďaka za info... zajtra pobehám po lekárniach a skúsim zohnať... lebo u nás keď som len fytosoju zháňala, tak na mňa pozerali jak na debilka, že čo to vlastne chcem 😖 skúsim pobrať čo to urobí...keď už som sa rozhodla, že odsúvam na neurčito KET... aj tak by som bola najradšej, keby to vyšlo spontánne, lebo keď čítam, aké postupy robia u vás v CAR... u nás sa napr. neužíva Estrimax od 1DC, ale týždeň pred KET... a utroš sa nevysádza postupne, ale z dňa na deň a užíva sa až do 16tt tehu... tak som ho aspoň ja užívala a potom z dňa na deň som ho mala vysadiť... kto vie, či aj to mi niečo nedobabralo... 😖 začínam mať pocit nedôvery k tej klinike 😠
@lubanka wow, fakt cudne postupy, ale ved ty by si sa mohla zariadit podla seba a uzivat to tak ako sa ma. Ale ked mate šancu prirodzene otehotniet tak treba skusat, vsak aj my sme si povedali že nebudem nahanat žiadost a januar vyskusame po dlhom čase prirodzene, zacnem opat merat a atd.

@azzura ved ja poznam teba. marus a dadku, ostatnych nie, este neviem ci tam pojdem 🙂 a aka dcerenka? 😕