icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

gelinka75
16. jan 2013

@azzura @lubanka janka nepise, asi to nevie predychat, jani zhlboka dychaj 😀 😀 😀

lubanka
16. jan 2013

@azzura presne ako píšeš... ja na žiadnych duchov na teste neverím... už so zažila aj slabulinkú ružovú čiaročku na teste a ultrazvuk ukázal prázdny vačok... takže ja kým to nemám potvrdené od lekára a na ultrazvuku akciu srdiečka... tak to tehu (podľa mňa) nie je... 😉 a u švakrinky bolo, že mala čiaru hrubú jak koľajnicu a na ultr zistil cystu... takže u mňa žiadne vytešovanie dopredu... a po poslednej skúsenosti... kým nebudem mať bábo v rukách, tak žiadne tešenie a oslavovanie... 😉

azzura
16. jan 2013

@lubanka Lubi, nemožme ich vyšupnut, kto nam bude rozhanat depky a kopat do zadku .....@gelinka75

@janap76 Janíííííííííííííííííííííí, žiješ???? Neodpadavaj ak si sama doma, počkaj na mm 🙂

gelinka75
16. jan 2013

@lubanka ale lubka budes sa tesit, ze to vyslo ale strach ostane, aj ja mam strach, bojim sa ci su ok, ci rastu, ci su zdrave atd. urcite sa nebudes tvarit cele tehu, ze to nic neznamena, ved babo to pociti, urcite budes mat radost 😉 🙂

azzura
16. jan 2013

@lubanka uf, tak po tvojich vsetkych skusenostiach by som rovnako reagovala, že až ked by bolo babo v rokach, by som zacala veriť. ale už len same dobre veci ta cakaju, musia....ved si si už max. odtrpela

janap76
16. jan 2013

@gelinka75
@azzura
@lubanka babky moje ešte sa netešme, počkáme na krv 😉 ...musím sa dočkať piatku 🙂 Robila som mamatest a robím iba ráno 🙂 baby moje 😵

azzura
16. jan 2013

@janap76 klepeš sa 🙂 musis vyzdrzat do piatku a potom buchneme "akože" šampus. No to by bolo užasne že by kazdy meisac jedna bola tehu 🙂

gelinka75
16. jan 2013

@janap76 janka vcera bol slabsi, dnes silnejsi, silnie to to je dolezite 🙂 cakame s tebou do piatka, urcite to potvrdia z krvi, potom pojdes este raz ci to rastie a potom na utz 🙂

lubanka
16. jan 2013

@gelinka75 @azzura Janka teraz v zápale listuje kalendár a počíta, kedy bol deň "D" 😀 😀 😀 alebo rozmýšľa, či je reálna možnosť, aby sa u nej tiež prejavilo "duble tehu", keď bola nakazená Angelikou... 😀 😀

gelinka75
16. jan 2013

@azzura no to by bolo uplne fajn kazdy mesiac jedna, rad za radom 😀

azzura
16. jan 2013

@lubanka to by bola prdel, kebyže čaka 2jky tiež...vsak kolko jej meska? asi len trosku a to ma dost vyraznu ciarku...tak neviem neviem @janap76

janap76
16. jan 2013

@azzura som oteľatená 😀 😀 😀 😀 😀 ale snažím sa držať pri zemi a pekne počkám na krv a utz .... 😵 😵 😵 vidíš Monička, ak to so mnou bude tak ako dúfame, tak Ti to dá dúfam obrovskú nádej 😵 😵 😵 😲 😲 😲

azzura
16. jan 2013

@gelinka75 bolo by to užasne až neuveritelne.......si naš vodca 😀 😀 😀

azzura
16. jan 2013

@janap76 takže zumba sa nekona 😀 😀 😀 😀 a budeš krasne cím dalej tým viac priberať 😝
Ja som bola vcera opat na inom kurze brušnych a bolo super, takže pokracujem......asi budem jedina z vas pekna a vsetky sa budete gulat 😀 😀 😀 😀 😀

lubanka
16. jan 2013

@azzura nevrav jej vodca... šak nevieš, že stádo vede vúl... 😀 😀 😀 😀 ona je naša "bohyňa" náš "idol a vzor" 😀 😀 😀

gelinka75
16. jan 2013

@azzura no musela som vam dat smer, aby sme tu nebehali ako zbludile ovecky a smer tehu je velmi dolezity 😀 😀 😀

gelinka75
16. jan 2013

@lubanka to je jedno co som, hlavne nech ma nasledujete a budete vsetky tehu 🙂

azzura
16. jan 2013

@lubanka chcela som mapisat "že stado vede vúl.....ô ale kedže je tehu a vtedy vraj si naldovejsia, by sa nahodou urazila a pritom ja to myslim dobre.......ok Vzor

lubanka
16. jan 2013

@azzura aha... 😕 tak dúfam, že sa Angelička neurazila... ja som len srandovala a ten koniec som myslela úprimne, ak áno tak sa @gelinka75 ospravedlňujem 😔

gelinka75
16. jan 2013

@lubanka jasne, ze som sa neurazila 😀 😀 😀

gelinka75
16. jan 2013

@janap76 janka inak ako sa citis? nejake priznaky?

azzura
16. jan 2013

@gelinka75 no ja sa citim ako taka ovca

janap76
16. jan 2013

@lubanka
@gelinka75
@azzura baby deň "D" bol asi na silvestra alebo niekde okolo silvestra 😀 😀 😀 mám pauzy ....kukám sa z okna a .... a kukám sa z okna 😀 😀 😀 😀

janap76
16. jan 2013

@gelinka75 ja sa cítim veľmi dobre, nič ma nebolí akurát prsia ma bolia...ale inak nič .... ani žiadne špinenie ....inak vkuse si kontrolujem nohavičky 😀 😀 😀 😀 😀 😀

janap76
16. jan 2013

@azzura napísala si to výstižne ...sem tam ma tak strasie 🙂

janap76
16. jan 2013

@azzura
@gelinka75
@janap76 a mm je v šoku 😀 😀 😀 😀 v piatok ide so mnou k dr 😀 😀 😀

azzura
16. jan 2013

@janap76 silvester+narodky=počatie 😀 😀 😀

azzura
16. jan 2013

@janap76 super, 2ja šoku...to musi byť pohlad 😀 😀 😀

janap76
16. jan 2013

@lubanka a mm je v šoku v piatok ide so mnou k dr 😀 😀 😀 omylom som to poslala sama sebe 😀 😀 😀

janap76
16. jan 2013

@azzura Monička už len nech to je pravda ☹ ..... super že si sa vytrsala 🙂 kedy ideš zas ? ja som v pondelok na zumbu nešla, povedala som mm že sa mi to nezdá že ešte nemám mrchu, tak radšej nejdem 🙂