icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

azzura
17. jan 2013

@mates777 budem silno mysliet a potom daj vediet....a ziadna psychiatria nebude, ten hore vie že ty uz mas poslednu moznost tak tebe ho rozmrazi......u mna vedel že ja mam ešte kopu casu tak ma natahuje

janap76
17. jan 2013

@lubanka moja robila si test ? a iný ako pepino ? a je tam dúšik len netmavne ? skoč moja radšej na gyn .... istota je guľomet .... podľa mňa sa môže človek držať pri zemi akokoľvek, aj tak to je potom na hovno....tiež som v noci veľa nenaspala tak som dumkala 😒 🙄 ... s tým mojím tehu ešte tak opatrne, ešte musím niekoho znásilniť na krv a potom uvidíme.

janap76
17. jan 2013

@azzura 🙂 🙂 🙂 a hľa zrazu meška 😀 😀 😀 😀 😀 si číslo, jak si to pekne napísala 🙂 🙂 🙂 presne v taký scénar dúfam ako si povedala 🙂 🙂 🙂 🙂

azzura
17. jan 2013

@janap76 moja bude dobre, Harbo je fajn a ked bude pocut tvoje zufalstvo......povedz aj o tvojom doktorovi že chcel aby si dosla až za 2 týzdne, ale ty sa bojis nakolko maš tie vselijake problemy ........(vymenuješ).
Takže o 14 volaj a potom budem cakat ako ste sa dohodli, hlavne bud neoblomna ale nie drza, ak bude treba tak prosikaj....ked to nezabera na tvojho dokiho tak urcite na doktora v CAr 🙂

mates777
17. jan 2013

@azzura juj zlata si....jasne ze vam dam hned vediet...

lubanka
17. jan 2013

@janap76 robila som test dnes ráno a znova pepino... taký som mala doma - v balení boli 2ks... no a nestmavol, takže je jasné, že z toho nič, lebo aj keby neviem aký bol test, tak by sa troška zmenil už za 3dni, ale sú úplne rovnaké všetky 3testy... takže 😖 ale mm mi volal (bol služobne mimo mesta) že mi kúpil mamatest, tak skúsim zajtra ráno, ale neverím už... zbytočne som sa poplašila a Monika už začínala zúfať, že tu bude hasiť.... @azzura ja ťa v tom nenechám...

azzura
17. jan 2013

@mates777 nie som zlata, kebyže hej tak hned idem so sebou do založne alebo banky 😀

azzura
17. jan 2013

@lubanka čo blbeneš.....ja tu budes hasiť, neber mi pracu 😀 😀 😀 , ale som za že ma v tom nenechaš 🙂

janap76
17. jan 2013

@azzura 🙂 🙂 🙂 kujem za povzbudenie, tak to urobím 😉 aj ja si myslím že ma príjme, aj profesionálne bude zvedavý či je to pravda že som tehu s tým hormonálnym profilom 😉 😉 😉 dnes ťa šéfka nezahŕňa prácou ? máš pohodičku ?

janap76
17. jan 2013

@lubanka hmmm do prdele...tak prečo tam potom je ten dúšik ...to je na nervy 😠 😠 😠

lubanka
17. jan 2013

@azzura dobre, tak budeš hasiť... ale ja ťa budem pri tom podopierať, aby si si nedolámala nohy, lebo potom by sme odtiaľ už nikdy neodišli... a ja tu stvrdnúť rozhodne nechcem... 😠 ja chcem byť v téme "ako zabrániť počatiu" 😀 😀 😀 alebo "Piate dieťa už nechcem, čo robiť?" 😀 😀 😀

lubanka
17. jan 2013

@janap76 čo ti mám povedať? ☹ sama neviem... akurát si začínam namýšľať už somariny.... či náhodou nemám cystu.... alebo nedajbože mimomaternicové... ☹ keď cítim teraz ten vaječník 😠 ale keby bolo mimomater. tak by som krvácala - minimálne špinila a ja našťastie nič... myslíš, že môže ak je zápal ukázať niečo na testa? 😕 😕 😕 toto som ešte nepočula 😕 😕 😕 ale podľa mňa je to blbosť... šak tam musí byť hormón a pri prechladnutí sa neobjaví 😀 😀 myslím, že ak som chorá od spodu, tak asi aj zhora (na hlavu) 😀 😀 😀 už my asi vyfučal rozum, že sa vôbec nad takým zamýšľam 😀 😀 😀 😀
ŽIADNE kombinácie!!!!!!! jednoducho sú to debilné testy a mne iba (ako vždy) mešká mrcha a vaječník ma bolí, lebo som trúba a predvádzala som sa v sukeňke!!!!!! žiadne cysty, žiadne mimo.... 😠 a ty už ma tiež neštvi ( 😀 😉 ) si tehu a basta a nepotrebuješ duphík, ani utroš.... čo tam HP... keď si otehu, to znamená, že je všetko v poriadku a celé tehu bude prebiehať ako z knižky.... 😵

azzura
17. jan 2013

@janap76 zahrňa, ale dnes je taka praca co musi ona spravit a ja ju nahanam, lebo to potrebujem 😀 😀 😀 😀 . Inac nemaš zač, aj ja som zvedava

azzura
17. jan 2013

@lubanka 😀 😀 😀 ok, dohodnute.....ja si tiez myslim, že teraz mame problemy ako otehotniet a potom budeme riesiť ako uz zas neotehotniet 😀 😀 😀 😀 😀

lubanka
17. jan 2013

@gelinka75 Endži 😀 😀 tak ako? vyzváňali zvony? si videla "machuľky" dve? 😀 😀 😀 píš, píš, píš

janap76
17. jan 2013

@azzura
@lubanka vy ste ale mešuge baby 😀 😀 😀 😀 😀 Monička len ju pekne naháňaj 😀 😀 😀 Ľubka ty si musela neskutočne žiariť v tej sukéňke 😉 😉 😉 a ja som myslela že tu 2 dni svietilo slniečko, a to si bola tyyyy 😀 😀 😀 😎 😎 😎

azzura
17. jan 2013

@janap76 😀 😀 😀 sme mešuge a poriadne.

@lubanka a ty moja krasna, by si mala ist gyndošovi, lebo zas ti tam niečo šarapati. Vsetky posielas k doktorovi a na seba serkaš 😠 😠 😠

janap76
17. jan 2013

@lubanka hej moja choď ku gyn, neostaň tak na víkend 😕

lubanka
17. jan 2013

@janap76
@azzura dnes si urobím prasličkový kúpeľ, ponalievam sa urologickým drinkom a keď to do nedele neprejde.... tak pôjdem s tým mojím "podvozkom" a hneď nech mi aj pichne vyvolávačku.... 😉

azzura
17. jan 2013

@lubanka a to budeš celý vikend trpiet??????????????????????????????????

lubanka
17. jan 2013

@azzura 😀 😀 😀 včera večer, keď som mala také brutál bolesti, tak som si sľubovala, že dnes ráno neidem, ale letím ku gynďákovi.... ale ráno som vstala a je to lepšie, takže 😎 sedím si v kancli v práci a gynďák si pracuje vo svojej ordinácii 😀 😀 😀 😀 keby sa to náhodou opäť zhoršilo (ako včera), tak okamžite idem samozrejme... šak nie som masochistka... 😝 😀

azzura
17. jan 2013

@lubanka faaaakt??? lebo z mojho pohladu to tak vyzera 🙂

lubanka
17. jan 2013

@azzura šak ja som už častejšie u gynďáka, jak doma... 😀 😀 😀 😀

janap76
17. jan 2013

@lubanka Ľubka inak mne čo veľmi pomáha v taký čas, urobím čaj z dvoch vrecúšok gynastan čaj, a čaj vypijem a čajové vrecúška také vlažné si šupnem na vložku a šup s tým do gatí...n eskutočnú úľavu mi to vie priniesť.... 😎 😎 😎 ale urobila by som to iba keby že si si na 101% istá že nie si tehu

lubanka
17. jan 2013

@azzura 😀 😀 😀 😀 žeby som bola vysadená na "sadlo maslo" 😀 😀 😀 dobre... ak na sadlo, tak len bravčové a maslo... môže byť Rama 😀 😀 😀 ale súrne k tomu musí byť aj chlieb... 😀

lubanka
17. jan 2013

@janap76 vyskúšam, ale až po zajtrajšom otestovaní... 😉 lebo momentálne som si istá iba na 100% 😀 to jedno percento mi chýba 😀 😀 😀 ináč, kde si chodila do školy? 😀 😀 😀 😀 ste preberali iné percentá ako my 😀 😀 😀 😉

azzura
17. jan 2013

@lubanka no a.....ved to vsetky, nerieš.....o to viac ta bude vítať s otvorenou narucou a s ironickou poznamkou "Co zas mame....." ale teba to nerozhadze, lebo si pomysliš ... a povieš co mas na srdci

lubanka
17. jan 2013

@janap76 som si spomenula na tie "filmové žurnály" čo chodievali za komunistov... 😀 😀 😀 že "JRD splnilo pri zbere obilia plán na 110%" 😀 😀 😀

azzura
17. jan 2013

@lubanka srandiska.....sadlo može aj ja, ale maslo len to kalsicke kockove.....rama a tie ine rastlinné bleeeee, chlieb ti mam upiect alebo staci z obchodu 😝

janap76
17. jan 2013

@lubanka 😀 😀 😀 😀 šak a ? 😀 😀 😀 😀 101% a hotovo 😀 😀 😀 😀