icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

azzura
21. jan 2013

@gelinka75 tak som rada že ta spravne vycistili, hlavu hore mrazacikovia cakaju 🙂 , viem lahko sa mi to hovori, ale nechcem aby si depkovala tak strasne ako to viem ja 😀 😀 .
A preco až v aprili mas ist do CAR? ved by si sla len na KET to nie je až taka stimulacia

azzura
21. jan 2013

@gelinka75 😀 prehaname, ale aspon je prča...sme si povedali že tento mesiac mame so sexu zabavu a ja som slubila že ked NIC tak nebudem depkovat

mates777
21. jan 2013

Ahojte zienky, vidim ze tyzden zacina krasne...same stresy a este aj SVIECKY 😀

gelinka75
21. jan 2013

@azzura to mi povedala stenova, ze pockame 3 mesiace, asi myslela 3 cykly, ja tam zavolam uz v marci, ved aj tak mi daju termin tak o 3 tyzdne a kym mi zacne mrcha

gelinka75
21. jan 2013

@mates777 cauko a ty ako sa citis? vsetko v pohode?

lucka771
21. jan 2013

@gelinka, terza sonm dočiítala, je mi to luto 😔 , aj ja mám stále obavy, že čo ked niečo....dobre si urobila, že si posunula na genetiku....nemám na toto slov, prečo sa takéto veci deju 😔

lucka771
21. jan 2013

@janap76 pardon, že sa zamiešam, ja som ho mala a štípalo mna to....aj kamošky to štípalo a svrbelo, až som si myslela, že mám mykozu z toho....baby kde sa daju objednat sojové isoflavonoidy také prírodné ? kamoška už nechce clostil....a ako sa maju užívat ? neviete náhodou ?

mates777
21. jan 2013

@gelinka75 ahoj...no ja som sa tento krat rozhodla, ze idem chodit normalne do prace...a zacalo ma pobolievat brucho...tak ja neviem...uz mi ide na nervy toto samosledovanie a samostresovanie.... 😒
vsetko je cudne...

janap76
21. jan 2013

@mates777 😀 😀 😀 áno, ja stresujem a Monička sviečkuje 😀 😀 😀 a kedy chceš ísť do práce ?

gelinka75
21. jan 2013

@mates777 a mas namahavu pracu? ja som ostala po vkladoch doma, raz to nepomohlo, raz ano, bohvie co je dobre...hlavne nerob nic tazke, len tak labuzo

mates777
21. jan 2013

@janap76 no ved sa smejem ake sme šiši vsetky na komplet co sme sa tu zisli...ale je to presne tak...raz sme ok a inokedy zase nie 😎
kedy ides na krv??? ci kde ides vlastne???
ja som v praci...tak som sa rozhodla...

mates777
21. jan 2013

@gelinka75 ja mam sedave zamestnanie...minule som bola doma a dopadlo to tak, ako to dopadlo...tak som si povedala ze teraz budem v praci ...ja fakt neviem co je lepsie...
ale co sa ma stat - stane sa... 😖

azzura
21. jan 2013

@gelinka75 tak aspon sa das trosku dokopy. Ozaj vcera ste to povedali rodine? Kedy ides do prace?

azzura
21. jan 2013

@lucka771 čo štipalo??? mne ten gel nerobil nic, vcera som ho 1x mala

gelinka75
21. jan 2013

@azzura vsetci to uz vedeli a nastastie to nikto nerozoberal a ja som o tom nehovorila, neviem ci je to dobre, no ved uvidim odkedy ma lekar vypise, neviem ako dlho treba byt doma, ale este sa nato necitim, som zvedava ci mi nabehne ovulka

azzura
21. jan 2013

@mates777 ostan doma ved tych 14 dni prejde rychlo.....aby si potom nelutovala

janap76
21. jan 2013

@mates777 a ty stresuješ so mnou 😀 😀 😀 na obed idem zase na krv do laboratória, ako samoplatca....lebo pán doktor budú mať na mňa čas až v piatok ...a ja nevydržím 😀 😀 😀 dúfam že si zmrzlinke vysvetlila čo a ako ? 😉

azzura
21. jan 2013

@gelinka75 hmmm, sama budes citit ci uz je cas ist do prace.

lucka771
21. jan 2013

@azzura neskorej,no vnutri mna to štipalo a potom taký hlien zo mna vytekal, svrbelo mna to...aj kamošku

janap76
21. jan 2013

@gelinka75 Angelička s blízkymi budeš hovoriť o tom keď budeš cítiť že to potrebuješ, oni ťa určite majú radi a nevedia ako sa majú správať aby ti neublížili ešte viac....trošku oddychuj. Pozrela si ten link ?

mates777
21. jan 2013

@janap76 jasneeeeee, so zmrzlinkou keciame v jednom kuse...😀
dobre robis....aj ja by som isla na krv ako samoplatca...a svojmu dr by som potom velmi pekne podakovala 😀 juuuj aka som zvedava kolko ides mat HCG 😝 sa tesiiiim aj za teba...

mates777
21. jan 2013

@azzura no uz som v praci takze zatial pomalicky to ide... ved v podstate nemam namahavu pracu a zase len lezat doma a sledovat sa tiez nieje asi najlepsie...ked to clovek nikdy nevie ako si to priroda zariadi ....

azzura
21. jan 2013

@lucka771 fakt?? a to je kedy neskor???
Tak ja uz skusam vsetko, zufalec sa aj slamky chyta 🙂

gelinka75
21. jan 2013

@janap76 hej asi tak to je janka, sama neviem ako sa chovat a ked pridem do prace vsetci na mna budu cumiet, alebo obchadzat, alebo co, pozerala som ten link, su to vlastne vitaminy selen zinok a ostatne, neviem ci mm by ich jedol, sprosty urolog mu povedal, ze je zbytocne brat vitaminy tak to tak aj berie

azzura
21. jan 2013

@mates777 ty uz pracujes??? Tak ale ked mas sedavu pracu a bez stresu tak pohode. Ja by som nemohla chodit do prace, i ked som kancelasrka krysa ale stresu mam až až 😒 robi mi ho sefka

lucka771
21. jan 2013

@azzura nelakaj sa pane na nebi 😀 , to neznamená, že teba to musí tiež stipkat..... 😀 , len pekne pokračuj v geliku...kedti nic nerobí tak je dobre....mne tam asi niečo nepasovalo, nejaká zložka, a skus aj soju forte...užívaj to ako closil, akurát neviem dávku....vyhladávam to tuna kamoške, užívatelke soldi už som napísala , tak čakám na odpoved, ona to užívala tu soju forte

azzura
21. jan 2013

@lucka771 ja som soju brala, lebo z clostilu som mala resp. nemama dobru sliznicu a preto mi par krat zrusili IUIcko, ale soja zabrala len 1x a potom na dalsi cyklus som mala mega folik, ktorý presiel až do cysty ale zas sliznica bola krasna 😖

azzura
21. jan 2013
janap76
21. jan 2013

@mates777 aj sa teším, ale mám pri tom plné gate 😀 😀 😀 😀 šak poobede Vám napíšem 😉 inak mne už riadne praští, ja sa nielen rozprávam zo zrniečkom, ale vždy aj prosím celý vesmír .... normálne tak si hovorím že ....prosím celý vesmír aby bolo všetko v poriadku, aby som vynosila zdravé dieťa ! 😀 😉