Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
kde je Janka???
@gelinka75 moja to prejde (otrepané, ale fakt pravdivé, nekecám do vetra)... potrebuje to čas 😔 a never tomu, že vždy som v poho... sú dni, keď nevládzem vstať z postele... ale život je taká k--va... ale ja sa mu nepoddám (padrón za výraz) raz mi spolužiačka zo strednej napísala do denníčka motto: "iba silné ryby dokážu plávať proti prúdu..." toto ma vždy naštartuje 😉
Najlepsie co moze byt na otehotnenie je jest kyselinu listovú,mne pomohla 🙂
@lubanka no uz sme aj gyndosky a budeme aj psychosky, ked som lezala teraz v nemocnici, na izbe sme boli 3, jedna v strede mala nejake cysty a my dve po krajoch sme obe bolo po IVF, tak sme si vymienali skusenosti az nenormalne mi to prislo ako sme o tom hovorili a ta v strede, ze ona nevie ani o com hovorime, az take odsudenie mala v ociach a potom sa o tom uz nechcela bavit, my sme tam kecali o embryach a stimulke a tak..
@denask1234 denka a tebe nerobila nejake vedlajsie ucinky? ja som mala z nej uplne mrchu az kusy zo mna isli, mam to overene lebo som skusala viac krat a vzdy to tak bolo, po vynechani sa to vratilo do normalu
@gelinka75 nechutí ti, lebo ešte máš v tele hormóny... ani mne vtedy nechutila, dokonca aj chute som mala ešte asi 2mesiace po pôrode... a hormóny so mnou trepali na všetky strany, to bol des... ešte sa mi aj mlieko spustilo, som sa bála, že mi to "udrie" na mozog... teploty brutálne... fuj no des! hlavne, že minule v telke bolo vo filme, že predčasne porodila, tak nemá mlieko!!!!! väčšiu hovadinu som v živote nepočula... ja som potom bola čo? čo sa mi vyskytlo???
neboj príde čas, že si aj kávičku vychutnáš... dáme stretko a tam si ju budeme spoločne cmurkať a vo "fúrikoch" nám budú spať drobci... 😀 😉
@gelinka75 ja som vobec uz nedúfala,že otehotniem a brala som všeličo čo mi lekár predpisoval a stale nic, no po roku brania kyseliny listovej som otehotnela,ale menzes som mávala dosť slaby stale...

@gelinka75 za euro? 😕 to musia byť super, bomba, špica kvalitné 😀 😀 😀 gumičky sú isto drahšie v tých ponožkách 😀 😀 😀 že pozdrav svokru a nech dá tip, kde chodí nakupovať... svokra má o 2dni narodky, potrebujem kúpiť darček 😀 😀 😀