Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@azzura no to by bolo super! ani nevieš ako by som nie išla, ale letela... minule som švagrine zapotila, že čo keby sme začali znova behať a chudnúť ako pred 2 rokmi? vtedy som zhodila 20kg a mala som postavu jak bohyňa a vyšportovanú...som bola najväčšia fešanda na pieskovisku...ale teraz 🙄 🙄 🙄 tak mi zavalašila, že ona nemá toľko času, lebo má deti a že ona už behá na bežiacom páse doma (dostala ho pod stromček, tak sa ide z neho poserkať 😖 dostala taký, kde sa nastavuje aj výška, že akože do kopca...) no tak som ostala tak... ale som sa tak naštvala, že by som neviem čo dala zato, aby som ju tromflo... aby som jej potom mohla povedať, že vieš nie je beh ako beh... ten vonku sa nedá s ničím porovnať... už druhý deň zbieram energiu a celkom vážne rozmýšľam aj nad dukanovou diétou... všade dookola čítam, aké fantastické výsledky sú z toho... len kto mi bude variť také "somariny" môj mm to nedá do huby a variť pred dvoch dve jedlá... 😕 to zas peňaženka zaplače... 🙄
@lubanka tak sa nakopni sama a chod behat, maš motivaciu....švagrinu 😀 😀 😀 a netreba mínať peniaze na sprostosti, aj tak nevieš co tam davaju a takto budes behat a papat co to zaludok ráči, ale už nie večer...a zároven si vyvetras hlavu a obcas ked bude mať mm chut a cas zoberieš aj jeho
Vsak ked nie sme tehu tak nech sme aspon hriešne krasne aj ked uz mame svoj vek 😝
och joj zabudla som, dobré ránko 😉
ma tak nastvali na poste...isla som si zaplatit sek a oni že na poste neberieme karty, treba mat hotovost.....tak som iba nahlas zahlasila že v dnesnej dobe to je chore a odisla 😠
@gelinka @azzura @lubanka @mates777 musím sa Vám priznať čo robím....našla som si cez net,neďaleko nás jednu gynekologičku. Napísala som jej mail, či by ma neprijala na vyšetrenie ako samoplatcu...potrebujem vedieť či ten utroš brať alebo nie...a že ten môj dr nemá teraz čas....a si predstavte ona mi odpísala !!! že sa môžem kľudne k nej objednať, a že ten utroš alebo duphaston keďže mám doma, že by určite vzhľadom na všetko, nasadila. Normálne som čakala že ma odignoruje, tak jej idem zavolať a objednám sa 🙂 ....možno to vyzerá všetko paranoidne ...ale ja nechcem nič iné, len konečne počuť od lekára že som v poriadku. radšej budem vyzerať ako blázon, ale keby sa nebodaj niečo stalo .... hnevala by som sa na seba že som sa nesnažila viac.... 🙂 myslíte že som ešte v kategórii normál ? 😀 😀 😀

@lubanka cica a preco nejdes k dokimu, maš štastie že si tááááááááák hrozne daleko 😠