Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@azzura no ved uz viete skoro viac ako ja 😀 😀 inak baby dlho trva cely proces IVF lebo najprv treba ziadost mat schvalenu, zas ta objednaju na konzultaciu, nastavia do cyklu a ked mas o mesiac az mrchu tak cakas zas mesiac kym mozes zacat atd. niekomu to vyjde dobre, niekto caka
@mates777 @azzura poistovna plati samotny zakrok co je cca 1000 eur, plus nejake roztoky a cca 3/4 liekov, ja som doplacala 250 eur na lieky, okrem toho v GF sa plati aj za starostlivost 100 eur, predlzena kultivacia embriji tiez nejak 150 eur, vpich spermie do vajicka dalsich 150 eur, proste vsetko sa plati extra, niekto doplaca aj 500 eur za ukony, niekto aj 1000, embryoscop stoji 300 eur 😅
@gelinka75 ty koki, som netusila, ze je to take drahe...vsetko platit...tak sa tam nikdy nedostanem, pri mojom prijme a mojich vydavkoch..!!
@mates777 mrzi ma to mojko, nabuduce to vyjde, netreba sa vzdavat..zivot je boj...
koceny, mne je stale zle...kym nefajcim, vsetko ok, akonahle si zapalim, alebo idem na velku potrebu, hrozne bolesti...mohlo sa to niekde vo vnutri obnovit ranka a zacat krvacat? neviem , co si mam o tom mysliet, 12.juna idem na kontrolu, co je za dva tyzdne..
@zvolsiinylogin cauko a stale krvacas? nemozes byt tehu? 😉
@gelinka75 nie, nekrvacam, nemam ani spinenie, proste nic, len ma strasne boli brucho...testy si mam robit az 9.juna, podla fertility, ztial vysli negativne...ale tehu by som brala 😵
@zvolsiinylogin jaaaj bodaj by to vyslo aspon u tebaaaa tento mesiac....velmi ti to prajem....
@zvolsiinylogin ked nemas spinenie ani vytok tak pockaj co bude dalej, keby si zacala krvacat tak chod k dr, 😉
Ahojte, ja teraz som mala 35, priatel ma zly spermiogram ...asi to je najvacsi problem.....uz mame za sebou druhe IVF, no co prve sa nepodailo, pri druhom uz som mala zvysene HCG....lenze po tom sme prisli na to ze mam problem so stinou zlazou 😖 ....takze teraz cakame na vysledky z endokrinologii a potom sa pustime 3 x....este mame dvoch mrazacikov, tak dufam ze sa tentoraz nam podari 🙂 🙂 ...nechcela by som sa pustit este raz do stimulky....no ale ked nebudeme mat inu moznost, tak nemame velmi na vyber 🙂 🙂
kocky ma tu dakto este problem so zvysenou funkciou stitnej zlazy?
@mona32 ja este len pojdem na hormonalny profil...ale v mladosti mi diagnostikovali hypothyreodizmus, mala som aj zapal...ziadne tabletky som na to nebrala, az teraz si chcem zistit, ci som v poriadku..vitaj medzi nami..

@azzura pri mrazacikoch necakas, teda cakas kym ta nastimuluju, väcsinou davaju lieky na sliznicu atd. ale mozes ist hned v dalsom cykle po IVF, plati sa nejak 150 eur za cely zakrok