icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

gelinka75
29. máj 2012

@azzura pri mrazacikoch necakas, teda cakas kym ta nastimuluju, väcsinou davaju lieky na sliznicu atd. ale mozes ist hned v dalsom cykle po IVF, plati sa nejak 150 eur za cely zakrok

mates777
29. máj 2012

@gelinka75 inak tiez som nevedela ze IVF je schvalena ziadost len na 1x....takze ak sa nepodari zamrazit a nevyjde to, tak to je pekne v prdeli....

azzura
29. máj 2012

@gelinka75 aha, zachvilu budem mudra aj co sa tyka ivf.......dobre ze si ma poinformovala, lebo taketo info som vobec nevedela a su dolezite. ak este nieco mas, tak daj

gelinka75
29. máj 2012

@mates777 no vo vszp sa caka najdhsie, ja som cakala skoro 2 mesiace, este som tam volala tak ma sprdla, ze urgentne riesia len vyssi vek teda tesne pred 39, takze ja co mam 36 mam casu dost 😠 mozno tebe by rychlo schvalili kvoli veku

azzura
29. máj 2012

@gelinka75 aj ja mam VZP 😖

mates777
29. máj 2012

@gelinka75 bohes toto je system....a vsade sa pise aka je u nas nizka porodnost...a ked maju pomoct takymto sposobom, tak to natahuju ako zuvacku....
a aj tak to stoji kopu prachov....OTRAS...dnes som nahnevana na cely svet takze dnes by som narobila asi cirkus aj na poistovni 🙂

gelinka75
29. máj 2012

@azzura no ved uz viete skoro viac ako ja 😀 😀 inak baby dlho trva cely proces IVF lebo najprv treba ziadost mat schvalenu, zas ta objednaju na konzultaciu, nastavia do cyklu a ked mas o mesiac az mrchu tak cakas zas mesiac kym mozes zacat atd. niekomu to vyjde dobre, niekto caka

azzura
29. máj 2012

@gelinka75 dik za podrobne info. Velmi to pomohlo v mojom dalsom rozhodovani. Vyskusam este IUI a potom sa po prazdninach hlasim v CAR a mozno aj skor ak mi svihne v hlave 😀 .

gelinka75
29. máj 2012

@mates777 @azzura poistovna plati samotny zakrok co je cca 1000 eur, plus nejake roztoky a cca 3/4 liekov, ja som doplacala 250 eur na lieky, okrem toho v GF sa plati aj za starostlivost 100 eur, predlzena kultivacia embriji tiez nejak 150 eur, vpich spermie do vajicka dalsich 150 eur, proste vsetko sa plati extra, niekto doplaca aj 500 eur za ukony, niekto aj 1000, embryoscop stoji 300 eur 😅

gelinka75
29. máj 2012

@azzura no tak aspon v niecom som pomohla, keby ste chceli nieco este vediet tak napiste, uz to mam prekuknute a o chvilu to prezijem na vlastnej kozi 😀

azzura
29. máj 2012

@gelinka75 ty vole, to clovek aby siahol aj na uspory a nakoniec to ani nemusi vyjst a može setrit na dalsie kolo 😨

azzura
29. máj 2012

@gelinka75 vsak nas budes informovat co si akurat robis a atd. 😀 😀 😀

mates777
29. máj 2012

@gelinka75 ty kokos to su strasne sumy.....ale tak clovek by obetoval naozaj vsetko len aby to vyslo....inak zienky, ja idem sakra bolestivu mrchu...mna boli uz teraz vsetko....

mates777
29. máj 2012

@gelinka75 strasne ti prajem, nech ti to uz vyjde.....

gelinka75
29. máj 2012

@azzura no mat dieta nie je lacny spas 😀 😀 😀 ale kaslat na peniaze ked to vyjde tak nie je o com 😉 vsak napisem co prave prebieha, tak teraz cakam do nedele rana a potom idem maturovat na miesani prvej davky a pichnuti

azzura
29. máj 2012

@mates777 aj ja som mala po IUI, a strasne som tiekla ako z vodovodu

azzura
29. máj 2012

@gelinka75 a nakoniec ked sa to podari tak decko sa vyda na spatne chodnicky

gelinka75
29. máj 2012

@mates777 daj si tabletku, ked mam mrchu tak ibalgin to isti 😉

gelinka75
29. máj 2012

@azzura moja tak na take nemysli, uz dopredu myslis na zle veci 😀

azzura
29. máj 2012

@gelinka75 no ja som strasna pesimistka 😀 😀 😀 😀 dobre ze ma osobne nepoznas, hned by si sa otocila na opatkoch 😝

zvolsiinylogin
29. máj 2012

@gelinka75 ty koki, som netusila, ze je to take drahe...vsetko platit...tak sa tam nikdy nedostanem, pri mojom prijme a mojich vydavkoch..!!

zvolsiinylogin
29. máj 2012

@mates777 mrzi ma to mojko, nabuduce to vyjde, netreba sa vzdavat..zivot je boj...

zvolsiinylogin
29. máj 2012

koceny, mne je stale zle...kym nefajcim, vsetko ok, akonahle si zapalim, alebo idem na velku potrebu, hrozne bolesti...mohlo sa to niekde vo vnutri obnovit ranka a zacat krvacat? neviem , co si mam o tom mysliet, 12.juna idem na kontrolu, co je za dva tyzdne..

gelinka75
29. máj 2012

@zvolsiinylogin cauko a stale krvacas? nemozes byt tehu? 😉

zvolsiinylogin
29. máj 2012

@gelinka75 nie, nekrvacam, nemam ani spinenie, proste nic, len ma strasne boli brucho...testy si mam robit az 9.juna, podla fertility, ztial vysli negativne...ale tehu by som brala 😵

mates777
29. máj 2012

@zvolsiinylogin jaaaj bodaj by to vyslo aspon u tebaaaa tento mesiac....velmi ti to prajem....

gelinka75
29. máj 2012

@zvolsiinylogin ked nemas spinenie ani vytok tak pockaj co bude dalej, keby si zacala krvacat tak chod k dr, 😉

zvolsiinylogin
29. máj 2012

@gelinka75 cakam ju az buduci tyzden...ale ja mavam bolesti len v aktualny den, nie tyzden dopredu..
@mates777 kiezby...ale asi este nie..este musime s drahym vyckat na druhu mrchu a hadam sa mi dovtedy podari zredukovat aj moju zavislost..aspon do 10 denne, co znamena asi kazde dve hodiny jednu..

mona32
29. máj 2012

Ahojte, ja teraz som mala 35, priatel ma zly spermiogram ...asi to je najvacsi problem.....uz mame za sebou druhe IVF, no co prve sa nepodailo, pri druhom uz som mala zvysene HCG....lenze po tom sme prisli na to ze mam problem so stinou zlazou 😖 ....takze teraz cakame na vysledky z endokrinologii a potom sa pustime 3 x....este mame dvoch mrazacikov, tak dufam ze sa tentoraz nam podari 🙂 🙂 ...nechcela by som sa pustit este raz do stimulky....no ale ked nebudeme mat inu moznost, tak nemame velmi na vyber 🙂 🙂
kocky ma tu dakto este problem so zvysenou funkciou stitnej zlazy?

zvolsiinylogin
29. máj 2012

@mona32 ja este len pojdem na hormonalny profil...ale v mladosti mi diagnostikovali hypothyreodizmus, mala som aj zapal...ziadne tabletky som na to nebrala, az teraz si chcem zistit, ci som v poriadku..vitaj medzi nami..