icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

janap76
30. jan 2013

@azzura bojím sa že depkuje 😒

janap76
30. jan 2013

@azzura ja milujem sladké na raňajky 😀 😀 😀 a zo všetkého najlepšie sú palacinky 😀 😝 😝 😝 inak odkedy som tehu, nemôžem cítiť jogurty 😝 😝 😝

azzura
30. jan 2013

@janap76 hmm, ale v tom jeje nezabranis, žena citi že či to vyslo alebo nie, i ked zazraky sa deju

azzura
30. jan 2013

@janap76 ja zas by som mohla na ranajky aj rezeň 😀 😀 😀

janap76
30. jan 2013

@azzura 🙂 podľa mňa my vždy vravíme že cítime že to nevyšlo, lebo si myslíme že nás to bude menej bolieť keď bude výsledok fakt negatívny 🙂

azzura
30. jan 2013

@janap76 mne to vzdy vyslo tak aj ako som to citila 😖

janap76
30. jan 2013

@azzura ale mi robíš chúťky 😝 😝 😀 už sa neviem dočkať kedy bude obed 😉

janap76
30. jan 2013

@azzura Monička v pondelok ideš do CAR ?

azzura
30. jan 2013

@janap76 😀 😀 ty maš chude či mimčo 😀 😀 😀 Jaj, bolo by úžasne keby ta v tehulkovani nasledovala Maťka a takto by to slo kazdy mesiac

azzura
30. jan 2013

@janap76 hej, ak nedostanem mrchu skor, lebo potom ma drbne a budem musiet zrusit termin. Uz som sa psychicky naladila na umele 😀 😀

mates777
30. jan 2013

Ahojte babenky moje....dnes som uz v praci...aspon na pol dna som si prisla porobit nejake surne veci... no piatok sa blizi...dnes test opat snehobiely, cize uz je to asi fakt konecnaaaa...
niekde som citala, ze ked zena bola na ket v prirodzenom cykle a berie len utros (co je moj pripad) tak ze by mrchu mala dostat normalne...ale neviem ci je to pravda alebo sui to bludy nejake zase...mne to uz meska dnes 4 dni...
ale to uz asi sa topim a chytam sa kazdej slamky ☹
aj mam pocit ze ma taha pod pupkom, ale asi som uz svihnuta lebo naozaj uz neviem ci je to tak, alebo si to nahovaram 😀 strasne so mnou...

janap76
30. jan 2013

@azzura a kedy máš dostať mrchu ?

azzura
30. jan 2013

@mates777 ahoooooj, uz tie 2 dni vydrž a potom to bude jasne. Neviem ti co povedat na ten test, ja som mala biely a bolo to negat, ale ja som vedela že to nevyslo po tych strasnych krcoch co som mala na 4den po ET. Ale ked ta taha pod pupkom......to by mohol byt príznak ............este stale ver, na akekolvek pocity bude cas až piatok

azzura
30. jan 2013

@janap76 v stredu je 28DC, ale min. mesiac som dostala na 27DC a v pondelok mam 26DC...takže idem na tesnotku....

mates777
30. jan 2013

@janap76 27.1. som mala dostat

janap76
30. jan 2013

@mates777 čau Maťka 🙂 ešte dva dni vydrž 🙂 buď sa to v piatok potvrdí alebo vyvráti .... ale reálna nádej tam ešte vždy je ! už nech je piatoooooook a potom hneď ďalší piatok .... nech idem na usg ..... to máme ale nerváky furt 😉

janap76
30. jan 2013

@azzura čiže ty by si mala potom od mrchy začať brať hormóny ?

mates777
30. jan 2013

@janap76 a ty sa ako citis Janula??? vsetko je v poriadku???
@azzura...vidim, ze sa ti to krati Monicka...juuj strasne ti prajem, aby ti to uz konecne vyslo...toto je sila....vkuse na nieco cakame... 😎

janap76
30. jan 2013

Přijde žena na gynekologii, lehne si na kozu a čeká. Za chvíli přijde muž v bílém, podívá se jí mezi nohy, usmeje se a odejde.
Žena za ním volá: "Tak co jste zjistil?"
"Já nevím, my tu jen malujeme..."

😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

janap76
30. jan 2013

@mates777 cítim sa vcelku normálne 🙂 aj dnes ma tak popoťahuje okolo pupku a trochu kýcham, tak sa bojím, dúfam že nebudem chorá ....lebo to by bolo zlé ☹ ......

azzura
30. jan 2013

@janap76 ešte pred mrchov sa pichaju injekcie Dipherin, aby zastavili cinnost vajecnikov a a potom až po mrche sa pridavaju dalsie injekcie, ktore rozbehnu vajecniky

mates777
30. jan 2013

@janap76 moje chudatko...tak len pekne lezkat a vela vela cajiku pit s medom ...
aj ja mam inak zvysenu teplotu uz par dni...tak ale ked mi je velmi zle tak si dam paralen...pre pripad ☹

azzura
30. jan 2013

@mates777 dakujem, aj ja to tebe prajem. No krati sa mi to a aj strach sa zvacsuje, nebojim sa toho celeho ale toho, že kolko vajec, kolko sa oplodni a potom ci to vyjde, ale ved to poznas

janap76
30. jan 2013

@azzura Monička tak nech to tak výjde ako treba 😉

janap76
30. jan 2013

@mates777 no, lenže zvýšená teplota môže byť aj z uhniezďovania 🙂 ...som počula....škoda že tu nie je Angelika, ona by nám povedala ....ozaj moja, a tehu žena môže paralen ? 😀 😀 😀 nemám ani šajnu 😀 😀 😀

azzura
30. jan 2013

@janap76 však v pondelok poviem

azzura
30. jan 2013

uz nech mam kramy, neznasam bolesti brucha pred mrchou....au au

janap76
30. jan 2013

@mates777 už som vyšetrila že paralen je OK ....vieš si prestaviť život bez internetu ? 😀 😀 😀 😀 😀 😀

janap76
30. jan 2013

@azzura 😖 😠 ja tie tvoje bolesti nechápem....nechápem 😠 ☹

azzura
30. jan 2013

@janap76 ja ich mam odvzdy 🙂 ...už som to vyriesila, dala som si ruzovu tabletku. Bolievalo ma brucho, ale takto silne a intenzivne to mam od 1.IVF a odtedy som si aj zadovazila tbl, lebo je to na nevydrzanie, hlavne v noci