icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

lubanka
31. jan 2013

@janap76 nie... toto bola podpásovka.... osoba, o ktorej by som to nikdy nepovedala a ani nečakala... zistila som, že švagriná nie je taká, za akú som ju považovala... a toto ma najviac sklamalo... myslela som, že keď tu nemám nikoho (brat je preč), tak že aspoň ona mi bude ako sestra... a aj dlhé roky bola, ale ... neverila som, že peniaze dokážu tak strašne zmeniť človeka ... ja som totálne mimo z toho, čo všetko som sa podozvedala... nevedela som, že až tak strašne jej ležím v žalúdku... už 2hodiny sedím a rozmýšľam, čo mi môže závidieť a doteraz som na nič neprišla... to je neuveriteľné, čo všetko povykrikovala... 😢 😢 😢 a ja by som všetko vymenila zato najvzácnejšie čo má ona... 3 zdravé deti... 😔 no čo... nemôže každý deň svietiť slnko....

lubanka
31. jan 2013

@janap76 si zlatá, ale teraz, asi omylom, nie sú na vine svokrovci ...

janap76
31. jan 2013

@lubanka ja ti poviem čo ti krava jedna závidí ... závidí ti to aká si a ako sa s mm máte k sebe a určite ti závidí už len keď máš dobrú náladu ....pretože sú ľudia čo závidia všetko !!! ....osobná skúsenosť 😠 😠 😠 😠 😠 strašne ti musí byť ...chúďatko...ja by som chcela byť tvojou sestrou 😉 nechceš mať aspoň virtuálnu 😉 ....to je ale ježibaba hnusná bosorka ...ona hučala na teba ? alebo si sa od niekoho nepriamo dozvedela ?

janap76
31. jan 2013

@lubanka no nič moja, priprav kutáč, beriem tepláky a idem ... 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠

lexus77
31. jan 2013

@azzura to nevadí,že sa nestretneme,ved myslou v GF sme si všetky rovne a určite na seba myslíme,teda ja vždy na vas myslím a nielen v Car,ale aj ked sem tak často nepridávam príspevky v mysli na vas myslím a teším sa vždy na vaše nove info,skusenosti atd🙂🙂🙂

lexus77
31. jan 2013

@azzura doteraz som vždy spolupracovala s dr behunovou🙂

lexus77
31. jan 2013

@janap76 chystá sa bitka?🙂

lexus77
31. jan 2013

@azzura azurka ty si to už zažila....ak budeš mať čas a chuť nenapíšeš mi len tak stručne ručne orientačne ako to bude cca u mna prebiehať?prosííííííííííííííííííííííím ☹ 😉 🙂

mates777
31. jan 2013

ahojte babulky moje....dnes sa mi nedalo cely den a prve co som urobila teraz bolo, ze som sa zapla na MK a musela rychlo precitat co sa deje... 😎
ja asi zacinam byt zavisla na vas 🙂 aj ja stale premyslam ze ako lAnagelika, ci jej uz je lepsie, ako Lubka a Monika a ako nasa tehula Janula... 😀

lubanka
31. jan 2013

@janap76 ďakujem 😉 tú sestru beriem 😉
poučenie pre mňa: do budúcna budem vedieť, ako sa zariadiť a že nikomu nemám veriť... a tiež to, že skutočne je pravda, že skôr "výjdem na šór" s cudzími ako s "rodinou"... 😠
vidím, že ešte vždy ma môže život riadne prekvapiť a ešte stále sa toho musím vééééľa učiť 😖
moje dnešné motto dňa: "aká som stará, taká som hlúpa"... 😝

lubanka
31. jan 2013

@mates777 😵 sa ti to aj rýmuje... že tehuľa Januľa... 😉

mates777
31. jan 2013

Dnes mi bolo tak zle, ze som v meste skoro odpadla....
sttrasne ma bolela hlava...ale uplne ze otrasne...a cestou domou som sa skoro zgrcla...doma som si dala paralen a caj a najedla som sa a uz mi je celkom fajn....
takto mi nebolo este asi nikdy....😀

janap76
31. jan 2013

@mates777 pekná rýmovačka 🙂 tak Maťka zajtra ráno budeme na teba myslieť, ozvi sa nám...budeme čakať s tebou na výsledok a držať prsty 🙂 😉 😵 mocne 🙂

janap76
31. jan 2013

@lubanka nie si hlúpa !!! ak je niekto zlý, za to nemôžeš a ani to neovplyvníš 😖 😠 ....

janap76
31. jan 2013

@mates777 merala si si teplotu ?

mates777
31. jan 2013

@janap76 nemerala, ale prisla som uplne mokra a spotena... proste mi len prislo riadne zle (taka slabost)...som isla domov s otvorenym oknom na aute...
ale uz mi je ovela lepsie..ja som asi bola hladna ...a ta migrena to moze byt ze nemam mrchu stale...priatel mi vravel ze som bola zelena v obchode..

no zajtra myslite na mna....ale tak to je uz len potvrdenie mojich pocitov...

gelinka75
31. jan 2013

@lexus77 tak to je super, ze aj ty uz mozes zacat 🙂

gelinka75
31. jan 2013

@lubanka fuha, to je asi najhorsie ked ta sklame niekto blizky, aj my sme to zazili s mm, ale uz sa nedame vyuzivat a balamutit recickami, vies ona mozno zavidi tebe, ze ste len s mm, v podstate robis si co chces, nemusis sa detom prisposobovat, starat sa atd. vies co poznam zeny s viac detmi tak oni su v jednom kole

alyca
31. jan 2013

@janap76 Janulka mozem sa Ta popytat, ci si brala aj nejaké vitaminky alebo lieky. Ja mam aj nepravidelny menses, asi skrz tej endometriozy, cca 35-40 dnovy cyklus. Chcela by som ist aj na umele, ale som si vedoma aj toho, ze to nemusi vyjst a bojim sa toho sklamania, tak zatial skusame prirodzene.

janap76
31. jan 2013

@alyca ali zajtra ti napíšem, nehnevaj sa ale dnes som už totálne ko .... dobrú noc 🙂

azzura
1. feb 2013

@lexus77 vsetko závisi od toho aky budes mat protokol a injekcie, ak kratky tak zacinas 1DC ak dlhy tak zacinac cca 25DC a viac, podla toho ake mavas cykly. Najprv zacinas s injekciami, ktoré ti zastavia cinnost vajecníkov a navodia umely prechod, potom cca 2-4DC ides na utz, kede skontroluju sliznicu a povedia kedy k jednej injekcii pridas dalsie a to su je stimulka, od tej doby budes pichat vsetky onjekcie, niektore sa daju zmiesat niektore nie. Potom ides na 1kontrolu cca po 5-6 dnoch na krv a poobede volas a povedia ci ostavas na tej istej davjke, alebo ci zvysit alebo znizit a takto sa to opakuje až dokym nie su spokojny s folikmi, potom povedia cca 14-16DC že uz vecer si das len pregnyl, dalsi den volno a na dalsi den dojdes aj s mm na OPU. Medzi tym si vyvavis predoperacne+cestne vyhlasenie+mm krvne testy. V case opu dojdes na 7hod, ides na denny stacionar, das nocnu koselu a cakas kedy ta zavolaju na kozu, uspia a vyberu vajka, potom ked sa preberies dojde embriologicka a kazdej povedia kolko vajok a co snomi chces dalej robit, cca po 2 hod. ides domov a rano ti volaju že kolko sa oplodnilo a potom cakas že kedy brnku že mas ist na ET ..... tak v skratke 😀 😀 😀

azzura
1. feb 2013

@mates777 Maťka drž sa a myslime na teba 😵

janap76
1. feb 2013

@azzura ahoj 🙂 že v skratke 😉 pekne si to vysvetlila ....šikovnica 🙂

janap76
1. feb 2013

@azzura nepamätáš sa v CAR kde chodí Maťka volajú tiež poobede pre výsledky ?

azzura
1. feb 2013

@janap76 😀 ale este chybaju take male detailiky

azzura
1. feb 2013

@janap76 fuu netusim

janap76
1. feb 2013

@azzura dnes sa opäť cítim ako jazvečík ....fuj strašne mi vadia všetky pachy 😠 ☹ 😀

gelinka75
1. feb 2013

@janap76 @azzura neviete ci matka robila este test, dnes isla na krv?

azzura
1. feb 2013

@janap76 😀 😀 ty jazvečik, nemam ta dojst poskrabkať 😀 😀 😀

azzura
1. feb 2013

@gelinka75 hej, dnes mala ist na krv....ale ci robila test ani srnka netusi