Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
je tu niekto? 😀 poraďte mi prosím, čo mám dnes variť, lebo sa mi už mozog zaparuje a na nič som neprišla... 😝 neznášam variť, keď neviem čo.... 😠 a ani čo upiecť neviem.... nápady došli 😖
@lubanka som rada, ze sa ti paci, ja si odkladam take recepty co su rychle, lebo ked nie som doma tak vecer nemam cas hodiny stat pri plotni 🙂 ja peciem polky kurata hodim nato nejake korenie a zemiaky, plus peciem rychly orechovy kolac, pride svagrina s detmi a muzom, lebo idu za svokrou do nemocky, aby mali co jest, ak nebudu chciet tak budeme jest s mm asi cely tyzden, inak sa citim lepsie, len stale zacne krvacanie na obed a potom prestane, uvidim dnes co bude
@lubanka http://varecha.pravda.sk/recepty/orechovy-hrnce... tento kolac robim
@gelinka75 nooo ďalší fantasticky rýchly koláč 😵 podobný ako perník, bublanina... paráda, pridávam do kuchárskeho zošitka... 😎 dnes som sa rozhodla upiecť tú makovú tortu - konečne 😀 chystám sa ju robiť už mesiac a furt nič... dnes som nakúpila makúúúúúúúúúú... 😀 (Janka ako v paneláku 😀 ríďo kliniky, že "ako maku... ako maku"...) tak uvidíme, ako výjde...keď sa podarí, tak BABY pošlite poštových holobov, nabalím vám 😵 😉
@gelinka75 😀 😀 😀 😀 dôverne poznám 😀 😀 😀 😀 rýchlo naskáču, ale zliezť nie a nie... 😀 😝 kašli nato, šak si dnes klikla status, že nemáme predstavu aké sme krásne..... tak si krásna aj s kilami navyše... čím viac kíl, tým krajšia si... a ja s tebou 😀 😀 😀 😀
ty si teda šikovnica 😉 mne to dnes trocha trvá 😖 som dnes nejaká nemotorná... ale jedlo sa už robí v rúre a teraz sa rozhodujem, či sa púšťať do tej makovky, alebo sa na ňu zasa... 😀 😀 😀 😀 😀
@lubanka ahoj moja, idem dolu.....to by muselo byt sakra fest unavene stastie aby sadlo aj na mna, este aj kasel a sopel sa vracia, hrdlo mam plne hlienu, vsak uvidim v pondelok, ci pojden do car alebo až na dsli cyklus http://www.fertilityfriend.com/home/3931d6
@lubanka 😀 😀 😀 ty sledujes co klikam? 😀 😀 😀 joj lubka citim sa lepsie ako sa vieme na niecom tak dobre zasmiat, pomaha mi to na tie moje depky, navsteva uz prisla a aj odisla, dali si obed aj kavu a kolacik a isli do BA a stade pojdu rovno domov, oni byvaju az 200 km od nas tak to sa dnes nabehaju, taka som rada, ze som uvarila ten obed, aj sme rozmyslali ci budu jest, lebo zvyknu aj poceste niekde zastavit, ale nastastie dosli hladni tak sa minulo skoro vsetko, ostala stvrtka kurata a kusok som poslala svokre a aj kolacik, no co robis tu tortu? 😝
@gelinka75
@azzura
@lubanka viete čo, krásavice 😉 😵 všetky vaše obedy by som si dala ...mňaaaam 😝 ja som robila paradajkovú polievku a sviečkovú ...a podvečer urobím zopár palaciniek ..... teraz sme to povedali svokre.... normálne som sa zľakla že sa jej niečo stane .... akoby jej zapadol dych a hneď vyhŕkli slzy...trikrát som jej to musela zopakovať 😀 😀 😀 len som ju prosila nech to nikomu nepovie, tak dúfam že to splní.....Monička v pondelok tam ideš o ktorej ? zobrala si si voľno ?
@azzura hmmm 😖 škoda... myslela som, či náhodou... vyzeral pekne ten graf, ale vravela si, že ty také mávaš často... 😒 tak nechápem, čo sa nezadarí... 😖 že mne sa nezadarí je jasné, lebo ja mám také grafy, že aj keby som ho v najvyššom štádiu opilosti robila, tak ho lepšie nezvládnem... každý deň iná teplota a raz prudko hore a zas prudko dole... 😖 hovorím tomu "mexické vlny"... 😀 😝
vy ste dnes s @gelinka75 aké frišké... tak skoro obidve navarené, napečené... len ja sa ťahám jak smola... teraz som skončila s tou slávnou makovkou... než som ju dorobila, polovicu plnky som zožrala 😀 😀 😀 😀 ešte som ju nechutnala, ale vyzerá dobre... snáď aj bude chutiť dobre... len ma zaskočilo, že do receptu neide múka 😕 😕 😕 ani prášok do pečiva ... myslím, že ju budem robievať, ale korpus budem robiť svoj... ide tam až 12vajec a ešte 2vajcia do plnky... a do makového korpusu čo zvyknem robievať ide o polovicu menej... ale plnka je výborná... 😉 posielajte holuby 😀
@gelinka75 😀 😀 😀 si sa zľakla, že ťa špehujem čo? 😀 😀 😀 neboj sa... 😀 😉 máš ma v priateľoch, resp. ja teba, tak mi ukazuje stále, že čo sa páči mojím priateľom... svietilo to, tak som mrkla 😀 😀 😀 😀
@yaya1 Ahoj Janka 🙂 nehnevaj sa na seba .... neviem, podľa toho čo píšeš tak máš asi dve možnosti....buď počkáš na ďalší cyklus a môže byť že bude ovulka jak BEJK 😉 a dáš IUI bez stimulky, alebo zo stimuláciou.....len dobré je že mávaš cykly v poriadku, možno iba tento nevyšiel....nevzdávaj to 🙂 😉 ....ja som mala depku každy mesiac keď došla tá nechcená mrcha ☹ 😠 takže jasné že ťa chápem, všetky sme na jednej lodi .... bude dobre uvidíš 😉 🙂 ja som celkom v pohode, len niekedy mám pocit že som na lodi ....s tým žalúdkom 😀 😀 😀 a to jazvečíkovanie je náročné jak ďas 😀 😀 😀 😀 aj tebe pekný víkend a napíš zas 😉 🙂

@azzura Azurka dakujem za vysvetlenie🙂 🙂 🙂 🙂 🙂