icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

lubanka
2. feb 2013

@gelinka75 presne si to vystihla... lepšie by som to nenapísala... je to presne tak ako píšeš, totálne... na oko som hrdinka, ale vo vnútri.... ale základ je, že sa nevzdávame... ani my, ani vy... a raz to príde... 😉 budeme mať bábo, minimálne jedno určite, obidve uvidíš... a potom, keď už budeme poriadne staré a budeme mať toho života už akurát tak dosť, presunieme sa inde a tam budeme s tými detičkami, ktoré odišli... 😉
za krsného išiel mm bratranec, ale predstav si, že svokra nechcela ustúpiť, to mm brat vyskočil na svokru a povedal, či je šibnutá alebo čo jej je... že on by bol šťastný, keby išiel, ale on sa ho opýtal normálne, že či by to zvládol, lebo by bol veľmi rád, keby bol krsný jeho dcére, ale vie, že je to ťažké a tak, keď povie nie, že sa k tomu viac vracať nebudú a on sa vôbec nenahnevá... to len svokra išla veci riešiť...

gelinka75
2. feb 2013

@lubanka pocuj ked som tak nad tym rozmyslala, tak ked zomriem a mam sa stretnut akoze s tolkymi mojimi detickami, tak to teda budem obroska rodina, ked zaratam vsetky embrijka a nevydarene vklady 😅 myslis, ze to tak moze byt?

lubanka
2. feb 2013

@gelinka75 som povedala, že budeme hrať futbal... vaše mužstvo proti nášmu... 😀 😀 jáááj robíme si srandy, lebo nič iné nám žiaľ neostáva... ešte, že ten humor je, lebo inak... naozaj mi dajú diagnózu... 😝

lubanka
2. feb 2013

@gelinka75 fúúúú som to teraz zrátala... už teraz zakladám druhé mužstvo 😕 😕 😕 už mám istých 18 a nachystaných mrazáčikov mám ďalších 8... 😕 😕 😕 myslím, že to bude treba nejaký športový klub založiť...

gelinka75
2. feb 2013

@lubanka aj vy budete velka rodina 😀 😀 😀 ale inak ked tak sa nad tym zamyslis, vazne je to dost, vsak? 😀

lubanka
2. feb 2013

@gelinka75 vieš čo... keď to beriem len tak "plytko", tak ... ale keby, že som sa mala zamyslieť, tak ma chytá šľak, depka a všetko možné... také čííííííslo a rovná sa to nule?!!!!!!!!! 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠

lubanka
2. feb 2013

@gelinka75 teda zatiaľ... ešte mám 8.. a tie neviem ako dopadnú.... rýchlo píšem, aby som niečo nezariekla 😀 😀 😀 😀 😀

gelinka75
2. feb 2013

@lubanka radsej sa nezamyslaj 😀 teraz som kukla, ze z joj bude nejaka relacia o tortach 😀 😝

gelinka75
2. feb 2013

@lubanka no asi bude lepsie ak das vlozit 2 naraz, ale to je na dlhu debatu zas 😀 😀

lubanka
2. feb 2013

@gelinka75 viéééš... 😀 😀 😀 😀 😀
no nič, je veľa hodín už, idem skočiť rybičku do sprchy... tak zatiľ 😀 😉

didi44
Odpoveď bola odstránená
alyca
2. feb 2013

@didi44 ahoj, Ty si chlap?..........to si asi prvy v teme. Vedel by si nam ty ako muz aj nejako poradit?

didi44
2. feb 2013

@alyca ..ak budem vedieť poradím...

lubanka
2. feb 2013

@didi44 ... no ešte, že si ma upozornil... nevedela by som a som šťastná, že ti tak na srdci leží moja "mušľa" 😖 ty "prvosnažilka po 35.tke"...

gelinka75
2. feb 2013

@lubanka to co tu mame za tipeka 😀

lubanka
2. feb 2013

@gelinka75 neviem... ale svrbí ma dlaň...

gelinka75
2. feb 2013

@lubanka 😀 mna päst 😝

janap76
2. feb 2013

@alyca Ahoj Ali 🙂 ty si sa pýtala čo som brala .... v prvom rade mne v CAR povedali že mám zlý hormonálny profil, že šanca na prirodzené otehotnenie nie je. Tak som si dávala 2 mesiace isoflavon forte 2 x denne od 3DC do 9DC a do vody som si dávala jód. Ovulácia bola veľmi silná a tretí mesiac som dala pauzu a zadarilo sa. Ale či to pomohlo toto, či to bola náhoda....to se nikdo nedoví 😉 🙂 🙂 😀 v každom prípade, mám endometriózu a otehotnela som prirodzene 🙂 tak nestrácaj nádej. Ale boli sme aj v CAR a tak sme vedeli že mm je OK.

janap76
2. feb 2013

@didi44 buď taký dobrý a s takými rečami "odkráčaj"tam kde si bol doteraz.

gelinka75
2. feb 2013

@lubanka dnes som vycitala vo fotoblogoch ze je vyborna propolisova tinktura a ze velmi dobra je proti cystam a celkovo tak to idem zhanat v lekarni, lebo sa obavam, ze mi zas ta cysta narastie a vajecnik bude vyradeny..vsak za vyskusanie nic nedam

janap76
2. feb 2013

@gelinka75 predtým ako som išla na tú prvú operáciu s endometrióznou cystou / čo je iné / ja som mala pri mrche také bolesti, že mi bolo na odpadnutie, zvracala som, z roboty ma museli pustiť domov .... po operácii nastala zmena o 95% k lepšiemu .....ale chcela som tým povedať posledné tri mesiace pred operáciou som si nedávala na tie bolesti ibalgin ale robila som si na podbruško obklady zo švédskych kvapiek ...baby vy keby ste niekedy tie moje nápady videli naživo, tak sa od smiechu ..... 😀 😀 😀 😀 😀 prisámbohu, ibika som nepotrebovala. Tak isto som sa stretla s názorom že propolisová tinktúra je na tieto veci veľmi dobrá...a určite ti to Angelička neuškodí a je to veľmi dobré na posilnenie organizmu. A to sa ti iba zíde 😵 😉 🙂

lubanka
2. feb 2013

@gelinka75 skús 😉 mimochodom, dnes som sa bola pýtať v tej mojej slávnej lekárni a predstav si, že týždeň čakám a oni mi dnes povedia, že ten Gynex mi nemôžu objednať... asi sa ma už chcú zbaviť, aby som už k nim nechodila so "špeciálnymi" požiadavkami, lebo tam stále výjdu "za blbečkov", že ani nevedia o čom "točím"... 😀 😀 😀 doberiem kvapky (mám 2balenia) a potom keď, tak si ich objednám z netu... 😎

janap76
2. feb 2013

@lubanka keď bude v piatok u lekára všetko OK a dostanem tehu knižku, tak si to tu zmením 🙂 😉 môže byť ? 😵

gelinka75
2. feb 2013

@janap76 to tusim citam prvy raz, ze si bola aj na operacii a to bolo davno? 😖 mozno aj to ti pomohlo, ze si vedela otehu, super, tak si kupim tu tinkturu, urcite vyskusam, to mi snad nerozhadze cely cyklus, ze vraj sa to berie nalacno, ale je tam alkohol, tak neviem ako budem rano soferovat 😀

gelinka75
2. feb 2013

@lubanka ved ja ti davno vravim, ze si objednaj z netu, v lekarnach to nemavaju ale ty asi k nim rada chodis 😀

janap76
2. feb 2013

@gelinka75 bolo to v marci 2010 a v júni 2010 som sa zoznámila s mojím mm 😵 a to som jasné že brala antiku a o 3/4 roka sme ju potom vysadili ...cca niekedy na jar 2011 a potom len problémy s cystami ....v júni 2011 mi povedal dr v KE že mám 6 cm cystu a to je taká čo nepraskne, že bude operácia ....a v auguste 2011 sme sa mali brať..... no a ja som sa dohodla že som chodila do roboty iba na pol dňa a pol dňa som doma experimentovala....robila som všetko čo sa má robiť keď žena nechce potratiť....sprchovala som si brucho s čo najteplejšou vodou, sedacie kúpele a všelijaké babské bludy ...A ONA PRASKLA 😀 😀 😀 😀 😀 😀 dr skoro odpadol....keby si videla ako kukal do toho ultrazvuku 😀 😀 😀 a krútil hlavou ...že nie je tam nič....od šťastia som sa mu na koze rozrevala 😀 😀 😀 a potom som sa vydala 😉 ....nevadí že tu píšem tieto pikušky z môjho života ? aspoň nás trošku rozptýlim 😉

lubanka
2. feb 2013

@janap76 takže my tu máme "liečiteľku"... prídem na návštevu... dáš ma do poriadku a do roka kočíkujem 😀 😀 😀
a to s tou zmenou... ja len preto, aby tu už konečne niekto svietil, že čaká.... a nie všetky "snaží sa"... sa chceme nakaziť, tak nesúkromnič stále 😀 ale, že si to ty... do piatku počkám 😀

janap76
2. feb 2013

@lubanka vy tu máte mešuge experimentátorku 😀 😀 😀 😀 no ale čo , keď človeku iné neostáva...no neskúsim ? 😉 😀

lubanka
2. feb 2013

@janap76 ale vidíš... my robíme všetko do bodky ako sa má a nič... a ty urobíš harakiry a je to!!! 😀 😉 takže to zaberá... tak len hádž ďalšie typy... určite niečo vyberieme z tvojej bohatej ponuky a ono to pomôže 😀

janap76
2. feb 2013

@lubanka vieš koľkokrát si moja mama klopkala po čele ? 😀 😀 😀 že po kom to díte je 😀 😀 😀 poviem ti ako vyzeral môj obklad na brucho ? 😀 😀 😀 tak buď silná 😀 😀 😀 😀 😀 no, najprv som zobrala starú / samozrejme 😀 😀 😀 / bielu vypratú froté ponožku a tú som riadne namočila do švedskych kvapiek a to som dala do plienky pampers alebo jakú mi moja nevlastná segrička dala 😀 😀 😀 no, toto pekne na podbruško a poriadne som to obalila teplým šálom a tak som to mala niekoľko hodín 😀 😀 😀 😀