icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

azzura
4. feb 2013

@janap76 kuk album a povedz nieco

janap76
4. feb 2013

@azzura si v robote ?

azzura
4. feb 2013

@janap76 ano

janap76
4. feb 2013

@azzura na tom vrchnom teste ? tam ja vidím ducha, je taký ako môj prvý .... ledva ho vidieť ...ale je tam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵

azzura
4. feb 2013

@janap76 ukaz tvoj prvy, v ktorom DC bol duch

janap76
4. feb 2013

@azzura bol tam duch 27DC ....to neviem odfotiť ....skúšala som...vôbec to na fotke nebolo vidieť...vôbec ...to keď som na svetle krútila ...tak trooooošinku niečo ..... taký čo už aspoň trošku bolo vidieť, čo som fotila, tak bol 29 DC 😵 🙂 😵 no a mrcha nič ? ja sa z toho poserem 😀 😀 😀 😀 s prepáčením 😀 😀 😀 😀

janap76
4. feb 2013

@azzura ty si dnes 26DC však ?

janap76
4. feb 2013

@azzura 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵

gelinka75
4. feb 2013

@azzura aj ja vidim ducha 😀 a graf je tiez super, velmi drzim place nech to silnie

azzura
4. feb 2013

@gelinka75 ufff, rano tam nic nebolo len ryha...kamoska zbadala carku, akurat som bola v lekarni, poslala ma kupit dalsie a lepsie....tak idem na WC. A co teraz mam ist do CAR?

janap76
4. feb 2013

@azzura ak chceš, choď do CAR, ale iba na krv 😵 😵 😵 😉 😉 😉

gelinka75
4. feb 2013

@azzura no urob test a uvidime ak bude duch tak asi ist netreba 😀 ty si nemavala duchov tak je to dobra sanca

janap76
4. feb 2013

@gelinka75
@azzura konečne vidíííííme duchov 😵 😵 😵 🙂 🙂 🙂 🙂 a bude to pokračovať aj na ďalšie z nás 😉 😉 😉 🙂 🙂 🙂

azzura
4. feb 2013

@janap76 no idem na wc

gelinka75
4. feb 2013

@janap76 konecne az mi je luto, ze sa ani snazit nemozem 😠 😠 😠 😠

janap76
4. feb 2013

@azzura šup šup choď 🙂

janap76
4. feb 2013

@gelinka75 ale to bude už o chvíľku 😉 ....ja by som počkala jeden cyklus a šup na to.... 😉 🙂

gelinka75
4. feb 2013

@janap76 no uvidime ako sa mi napravi cyklus, teraz sa tesim z toho, ze par hodin nekrvacam 😖

janap76
4. feb 2013

@gelinka75 a ty myslím piješ gynastan, však ?

gelinka75
4. feb 2013

@janap76 ano pijem raz denne, ty mas co noveho?

janap76
4. feb 2013

@gelinka75 ten čajík ti nechutí ? skús si dať 3 x denne a po 2 vrecúška 😉očakávam že mi napíšeš nech sa idem liečiť 😉 😉 😉 ale ja by som si to tak drbla 😉
ja nič nového, sem tam niekde pichne, sem tam zabolí ...ale len slabunko...skôr mi vadí tent utroš...ja som z neho taká podráždená....aj keď som ho brala po IUI tak to tak bolo....tak dúfam že mm to vydrží 😀 😀 😀 😀 a sem tam mám taký žalúdok ...akoby na vode ...že nemôžem jedlo ani cítiť....a sem tam som zas pažravá 😀 😀 😀

gelinka75
4. feb 2013

@janap76 a kedy si to takto pila? ako chutit mi chuti, lepsie ako urologicky 😀 ale to je prisilne davkovanie co si dala

azzura
4. feb 2013

@gelinka75
@janap76 ocikala som ale ja tam nic nevidim, hlavne na tom mamateste je bic a na to lacno daco, ale skor nic. Proste organizmus si zo mna striela

gelinka75
4. feb 2013

@azzura vazne? akoze nic, zeby henten robil falosnych duchov? skus odfotit

lubanka
4. feb 2013

čo to!!!!!! 😕 😕 😕 skoro mi káva zabehla, keď som prečítala, že Monička má pozitívny test 😀 som kuk na album... myslím, že už je to tam... ale skús ak máš lepší... tie nie sú veľmi dobré... sa teším... to znamená, že už sa ľady pohli a ideme podľa plánu... každý mesiac jedna ostane tehu... 😀 😀 😀 😀 prosím, prosím... môžem na budúci mesiac ja? 😀 😀 😀

janap76
4. feb 2013

@azzura no tak to neeee, organizmus si s teba nestrieľa, ale to už nie je z ranného moču a si iba 26DC 😉 ....ja by som Monička dnes ďalšie nerobila, až zajtra ráno. A uvidíš že dúšik bude zas silnejší 😉 Ideš do CAR na krv ? 😉 😵

azzura
4. feb 2013

@gelinka75 asi 😖 iba ta teplota je cudna, lebo taku som nikdy nemala, ked uz klesam tak klesam furt

lubanka
4. feb 2013

si robíte zo mňa srandu? 😨 čítam najprv, že áno... kým odpíšem, už čítam, že asi nie.... 😕 no len dúfam @azzura že nemáš taký blbý test ako som ja mala 😠 😠 😠 😠 som sa prvé dni tešila jak debil a nakoniec sprcha... 😒 neviem, načo také blbé testy dávajú vôbec do obehu.... 😠

janap76
4. feb 2013

@lubanka ja som jednoznačne za !!! a ten ďalší Angelika a medzitým aj Ivka a vojde k Vám ešte aj Maťka ...... @mates777 ktorú týmto už oficiálne strepem 😉 takto nechať čakať tehotnú ženu ....no počkaj zajac 🙂

gelinka75
4. feb 2013

@azzura no ale to este moze byt dobre, je to na zaciatku tak aj testy mozu raz ukazat a raz nie, asi treba len cakat, co teda ides do car ci nie?