Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@azzura bol tam duch 27DC ....to neviem odfotiť ....skúšala som...vôbec to na fotke nebolo vidieť...vôbec ...to keď som na svetle krútila ...tak trooooošinku niečo ..... taký čo už aspoň trošku bolo vidieť, čo som fotila, tak bol 29 DC 😵 🙂 😵 no a mrcha nič ? ja sa z toho poserem 😀 😀 😀 😀 s prepáčením 😀 😀 😀 😀
@gelinka75 ten čajík ti nechutí ? skús si dať 3 x denne a po 2 vrecúška 😉očakávam že mi napíšeš nech sa idem liečiť 😉 😉 😉 ale ja by som si to tak drbla 😉
ja nič nového, sem tam niekde pichne, sem tam zabolí ...ale len slabunko...skôr mi vadí tent utroš...ja som z neho taká podráždená....aj keď som ho brala po IUI tak to tak bolo....tak dúfam že mm to vydrží 😀 😀 😀 😀 a sem tam mám taký žalúdok ...akoby na vode ...že nemôžem jedlo ani cítiť....a sem tam som zas pažravá 😀 😀 😀
čo to!!!!!! 😕 😕 😕 skoro mi káva zabehla, keď som prečítala, že Monička má pozitívny test 😀 som kuk na album... myslím, že už je to tam... ale skús ak máš lepší... tie nie sú veľmi dobré... sa teším... to znamená, že už sa ľady pohli a ideme podľa plánu... každý mesiac jedna ostane tehu... 😀 😀 😀 😀 prosím, prosím... môžem na budúci mesiac ja? 😀 😀 😀

@janap76 kuk album a povedz nieco