icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

azzura
4. feb 2013

@janap76 neviem ci mam ist do CAR, co tam so mnou urobia, krv nevezmu a ked ma kukne tak akurat zisti ako je na tom sliznica a mojmu mozem ist až ked bude meskat 2 tyzdne a ona ma dosjt v stredu

azzura
4. feb 2013

@lubanka hmm, neviem co si mam o tom mysliet......
rapidky su zle testy??

azzura
4. feb 2013

@gelinka75 na poradat co mam spravit??

azzura
4. feb 2013

už som to zmazala ....lebo neviem co si mam o tom mysliet.
Jedine co viem že v utorok ma stresne pichalo podbrusko, ale na taneskoch som to rozhybala a potom sa mi to vratilo piatok až v nedelu doobeda a cez vikend ma zacalo palit P prso, ale beriem ato ako PMS. Skor som po tych vikendových teplotach cakala mrchu a jej zvýsenie

janap76
4. feb 2013

@gelinka75 keď som mala nejaký problém, aj keď som sa nachladila zospodu....Angelička z toho čajíku sa Ti nemôže nič stať. Ak sa Ti to zdá veľa, tak si daj len jedno vrecúško, ale aspoň 3 x denne. koľko naše telo obsahuje tekutín, a ke´d k tomu prileješ 3dcl čajíku ...to sa podľa mňa úplne stratí....moja Eli / pes / má 5 kg a keď je nachladená / vtedy sa stane že sa ´v noci počúra / , robím jej gynastan ----- cca 2 dcl - 1 vrecúško - na 5 kg váhy.....zaberie jej to okamžite a perfektne....ja mám 62 kg ----nemôže mi to 1 vrecúško za deň zabrať rovnako ako jej .... sa bojím že ma vyhrešíš za túto akože logiku, ale ja to tak mám 😉 😉 😉 😀 😀 😀

gelinka75
4. feb 2013

@azzura no podla teploty a dusikov to moze byt ok, ale aj nemusi 😖 ved vies nebudem ti tu naschval pisat ze ano bude to dobre, ale mas dost casu ist este pre protokol tak to nanajvys presunies termin ak by to nevyslo, ta teplota je celkom fajn keby tak nebolo asi by som rozmyslala inac 😀

lubanka
4. feb 2013

@azzura nie sú zlé... ale tie obyčajné papierikové... na nich skôr uvidíš, keď máš ešte málo DPO... tak preto... ale myslím, že to bude... 😉 si v tom.... 😵 sama vravíš, že doteraz si dušíkov nikdy nemala.... takže? 😵 a to je ešte málo 26DC! nebol to už ranný moč! teplota stúpla! JE TO JASNÉ!!!!! 😵 😵 😵 😵 ešte negratulujum, ale ako keby sa stalo... 😀 😎
a podľa mňa do CAR ak chceš, tak choď, ale myslím, že to už nebude treba... 🙂

janap76
4. feb 2013

@azzura Monička moja, ja by som do CAR nešla, ráno by som si urobila mamatest a na ďalší deň zas....uvidíš medzitým čo mrcha a keď by neprišla tak v piatok do labáku na krv ako samoplatca, tak ako som bola ja 😉

janap76
4. feb 2013

@azzura čo robíš ? dumkáš ? 😉 😵 🙂

azzura
4. feb 2013

@gelinka75 ci co radis? dnes neist a presunut termin. Ozaj a ten dipherine može uškodit

azzura
4. feb 2013

@lubanka jaj, lubka kebyže mas pravdu tak vas dojdem vsetky vybozkavat, ale neviem.....som bola uplne v poho, kamoska ma totalne zmagorila ked videla testy a aj vy. Ona aj na tom pasikovom, co som robila teraz vidi daco, ja nic iba ryhu alebo z dialky 😖

azzura
4. feb 2013

@janap76 nooo, dumkam, lebo musim volat mm ci ma dosjt po ma alebo ziadna BA sa nekona

lubanka
4. feb 2013

@azzura vieš čo? choď tam, nech ti dajú protokol, ale ešte nič neužívaj (lieky myslím...) zajtra alebo pozajtra znova testneš... a kým nedorazí mrcha, šanca je stále... 😉 keby že mrcha dorazí... tak máš protokol, vezmeš lieky a začínaš kolotoč príprav 😉

gelinka75
4. feb 2013

@azzura hod foto testu, ak nepojdes a toto nevyjde tak budes moct zacat az o mesiac, ja ti neviem, asi by som isla pre protokol a rano skusila znova test ak nesilnie tak dala diphereline, teda podla toho kedy mas zacat

azzura
4. feb 2013

tak idem do Car

janap76
4. feb 2013

@azzura na ktorú tam ideš ?

lubanka
4. feb 2013

@janap76 mrchaňa sa mi ešte nespustila... včera bolo ružové a dnes ráno hnedý výtok, ako keby mi končila mrcha... 😕 tak neviem, ale je mi zle a mám katastrofálnu chuť na sladké, kolíše sa mi žalúdok a všetko mi stráááášne smrdí... dúfam, že čoskoro príde 😉 už aj ja som teraz ako ty... jazvečík 😀 😀

janap76
4. feb 2013

@lubanka 😀 😀 😀 😀 čau jazvečík 😀 😀 😀

azzura
4. feb 2013

@janap76 na 11.45

gelinka75
4. feb 2013

@lubanka ty si neskusala test? 😀

lubanka
4. feb 2013

@gelinka75 😀 😀 😀 a nie jeden 😀 😀 😀 nepamätáš... ešte spolu s Jankou... a samé somariny ukazoval a potom som urobila mamatest a veľké "lofofo" ukázal 😀 😝

custy
4. feb 2013

@azzura Pokladík moc Ti držím palce nech Car už netreba!!!

azzura
4. feb 2013

@custy dik, vsak uvidime co z toho bude....uff

gelinka75
4. feb 2013

@lubanka tak skus este raz 😉 mozno budeme prekvapene 😀

janap76
4. feb 2013

@azzura moja na čo je dipherine ?

mates777
4. feb 2013

Ahojte zienky...sorry ze som sa neozvala, ale nebola som v stave zapinat PC ☹
takze vsetko dopadlo tak, ako mi to naznacoval test, cize negativne ☹ myslela som si, ze to zvladnem lepsie ako potrat, ale opak je pravdou...
momentalne som nasrata (smozrejme okrem vas) na cely svet...
ani neviem co vam napisat...
snad len, ze vam vsetkym z celeho srdca prajem to, po com kazda z nas tak velmi tuzi...nech je to cakanie pre kazdu z vas co najkratsie a nech vas stretnem za par mesiacov v teme NAJ MAMA 😉
vela vela zdravicka a stasticka vam zelam zienky...

janap76
4. feb 2013

@mates777 dobre že si sa ozvala, ja som sa normálne bála či sa Ti niečo nestalo, a nemáme ani jedna na teba kontakt. Ešte ako ti bolo deň predtým zle. Túto noc sa mi s tebou snívalo. Aj keď neviem ako vyzeráš, bola si to ty.
Maťka je mi to ľúto 😢 .....tie nervy úplne chápem.....mne robí dobre sa v taký čas vyzúriť.... no dobre....v rámci možností. Ja viem že asi nemáš teraz náladu ani na nás, aj to chápem....ale keby si chcela, hocikedy sa ozvi....dúfam že budeš chcieť 😉 že si tú poslednú vetu nemyslela ako rozlúčku ☹

gelinka75
4. feb 2013

@janap76 janka toto je ine ako vyzurit sa 😠 ked nevyjde vklad je ti totalne na nic..postupne casom sa to zmierni ☹
@mates777 drz sa moja, aj ja som na teba myslela a nejak som citila, ze to neni dobre ☹ 😔

janap76
4. feb 2013

@gelinka75 ja viem , ja aj na zúfalstvo reagujem tak že som nasrata .... nejak to tak skôr prežijem ako pri inej reakcii, u mňa je to proste pud sebazáchovy že tak reagujem 😖

mates777
4. feb 2013

@janap76 @gelinka75 nie baby ja som to nemyslela ako rozlucku...vy ste jedine s kym sa o tomto vsetkom mozem uplne otvorene bavit...je to tazke...vobec neviem co idem ako idem a ci idem...
keby ten moj chlap chcel este aspon raz vyskusat...ale uz ho neprehovorim...vypytala som si v CAR vysledky spermiogramu a chcem ist k mojmu na konzultaciu, ale ked som to tak citala, tak si myslim ze je uplne zbytocne behat k mojmu...nic ine mi nepovie, len ze ICSI je jedine, co pomoze pri takomto spermiograme...