Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
vidíš Monička... napísala som to o tom grcaní a už sa aj hneď dve tehuľky prihlásili... dali like... 😀 😀 😀 😀 oni už vedia o čom hovorím... 😀 😀 😀
@zelovocka 😀 😀 nie... ten je až komix č.3 ... 😀 😀 😀 teraz "číta" komix o silnejúcich čiarkach a bijúcom srdiečku 😀 to je č.1 ... potom ide č.2 udelenie " rádu tehotenskej knižky" a bezproblémové tehotenstvo 😀 a až nakoniec ide na rad komix č.3 tzv. Kočíky a výbava... ružová alebo modrá? 😀 😀 😀
inak zeny...ja uz zacinam verit tomu, ze my tu na komplet otehotnieme vsetky aj bez ivf 😀
aj ja chcem! aj ja! aj ja! aj ja! ... idem za mrázikom... 😝 Nasti dal ženícha, Marfe svine... mne nech dá krpca 😀 😀

@lubanka ale mne nic nie je, iba trosku prisia a brucho neboli, iba obcas pichne...ale to nie je priznak, akurat vcera som vyjrcala kofilu, ale to asi preto že som od ranajok nic nejedla.
Nejak mi to nejde do hlavy??
@gelinka75
@janap76
bola som zaz ocurat test, ale je u kamosky, aby som sa mohla sustredit, tak neviem co je na nom 😀