icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

azzura
5. feb 2013

@lubanka ale mne nic nie je, iba trosku prisia a brucho neboli, iba obcas pichne...ale to nie je priznak, akurat vcera som vyjrcala kofilu, ale to asi preto že som od ranajok nic nejedla.
Nejak mi to nejde do hlavy??
@gelinka75
@janap76
bola som zaz ocurat test, ale je u kamosky, aby som sa mohla sustredit, tak neviem co je na nom 😀

janap76
5. feb 2013

@azzura 🙂 🙂 🙂 🙂 no vidíš, len už neber ten...neviem čooo neviem ako sa to volá ...na to je čas hocikedy ....dobre?! nevezmi to už !!! do istoty 😵

janap76
5. feb 2013

@azzura a ja som mala aké príznaky...dokopy žiadne ...myslíš že musíš zvracať ? neeeeeeee

janap76
5. feb 2013

@azzura len teraz zas nezahlás že tam nič nie je, takže nie si tehu....dopredu ti hovorím že to už nie je ranný moč !!! OK BABE 😉 😀

mates777
5. feb 2013

@azzura Monika ty si tehotnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....okamzite zahod tie injekcie a stupaj na krv... 😲

azzura
5. feb 2013

@janap76 musim sa sustredit na pracu. Od rana som ok, ked klesla ale zas som rozklepana a to nemožem. No vsak krv ukaže že co...zatial je to len cakanie na mrchanu

azzura
5. feb 2013

@mates777 Maťka ja neviem, od vcera to tu riesime na zaklade mojho grafu , kuk vyssie

janap76
5. feb 2013

@azzura šak ty pracuj keď musíš 😀 ...len už nič nepichaj kým to nebude jasné !!!!!

zelovocka
5. feb 2013

@azzura graf máš ukážkový tehotenský a príznaky prídu trochen neskôr, ja som to presne tak mala, že "nič mi nie je" 😀 ale o pár dní už mi bolo 😝

mates777
5. feb 2013

@azzura jednoznacne si tehotnaaaaaaaaaaaaaaa a ukludni sa zlatko...ziadne nervaky...juuuuuuj toto tu na MK sme ako v nekonecnom seriali...ale dnes bude ten serial suprovyyyyyyyyyyyy uz to vidim.... 😉

lubanka
5. feb 2013

@azzura
@janap76 prosím vás aké príznaky chcete mať 2tt alebo 3tt ? počkajte tak cca 6tt - 7tt... budete si svorne spievať "bliju já... bliju rád..." (pardón za výrazy) 😀 😀 😀 😝 😝

janap76
5. feb 2013

@lubanka šak to sa tej našej Moničke snažím vysvetliť aj ja 😀 😀 😀

janap76
5. feb 2013

@azzura chaos 🙂 stres 🙂 panika 🙂 bude dobre uvidíííš 😉 🙂 😵

lubanka
5. feb 2013

@mates777 sme sa nedávno sťažovali, že to tu stagnuje a sme tu jak začarované 😀 😀 😀 treba viac nadávať, lamentovať a ponosovať sa 😀 😀 😀 pôjde to potom rýchlejšie 😀 😀 😀

lubanka
5. feb 2013

vidíš Monička... napísala som to o tom grcaní a už sa aj hneď dve tehuľky prihlásili... dali like... 😀 😀 😀 😀 oni už vedia o čom hovorím... 😀 😀 😀

zelovocka
5. feb 2013

@mates777 @lubanka @janap76 sorry baby, že sa vám tu miešam do debaty, ale som chcela napísať ešte toľko, že už vidííím Moniku, ako sa "sústredí na prácu" 😀 😀 😀 no úplne ju vidím, hľadí tzv. doblba a v hlave komiks o kočíkoch 😀 😝

azzura
5. feb 2013

@zelovocka mysliš že to je ok?? fakt??

azzura
5. feb 2013

@mates777 naša janka začala tieto stresy so sebou a preniesla to na mna 😀

azzura
5. feb 2013

@lubanka nevieeeeeeeeeeeeem, ja som tehu este nebola ..................

lubanka
5. feb 2013

@zelovocka 😀 😀 nie... ten je až komix č.3 ... 😀 😀 😀 teraz "číta" komix o silnejúcich čiarkach a bijúcom srdiečku 😀 to je č.1 ... potom ide č.2 udelenie " rádu tehotenskej knižky" a bezproblémové tehotenstvo 😀 a až nakoniec ide na rad komix č.3 tzv. Kočíky a výbava... ružová alebo modrá? 😀 😀 😀

mates777
5. feb 2013

inak zeny...ja uz zacinam verit tomu, ze my tu na komplet otehotnieme vsetky aj bez ivf 😀

azzura
5. feb 2013

@janap76 bodaj by si mala pravdu, zatila iba trasenie ruk je a chaos...hladala som vsede kluce a oni boli v ruke. Musim pracovat aspon na to nemyslim 😝

azzura
5. feb 2013

@mates777 mija my sme tento mesiac boli vyzbrojeny, kupila som mm kavpky aj mne + gel na pocatie, lebo ja si myslim že mam problem v hliene a skusili sme...kebyže to vyjde asik umrem

lubanka
5. feb 2013

aj ja chcem! aj ja! aj ja! aj ja! ... idem za mrázikom... 😝 Nasti dal ženícha, Marfe svine... mne nech dá krpca 😀 😀

mates777
5. feb 2013

@azzura juuj konecne ste ma aspon trolinku rozosmialiiii...samozrejme ze viem co zazivas a ako asi tak stresujes...ale pokus sa ukludnit ...skus test ...bezkaj niekde k dr. nech ti okamzite urobi hcg...a ani len pohlad uz nevenuj injekciam s ktorymi si zacala...

lubanka
5. feb 2013

@azzura mala si kvapky Valoviča!!!!! je to jasné... dievčatá, držte mi flek... idem za vami... už ich chlípem... 😀 😀 😀

azzura
5. feb 2013

@mates777 vsak skusim zbehnut obvodnej cez obed, ale prestanem pichat až ked budem vidiet Hcg

azzura
5. feb 2013

@lubanka hej Valovica ale konske davky 😀 😀 😀 😀 😀 😀

lubanka
5. feb 2013

@gelinka75 Angelička kašli na varenie... tu to vrie ani na tvojom sporáku.... tu poď fúkať, lebo tu prihorieva... 😀 😀

lubanka
5. feb 2013

@azzura aké? povedz... zvýšim... aj celú fľaštičku na ex dám, keď pomôže 😀 😀