icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

martinazvo
5. feb 2013

ahojte, chcem sa spytat, mamicky tehotne 35-rocne uz vzdy vedu ako rizikovo tehotne? cakam teraz na ktv po IVF, testy su pozitivne a bolo by to moje prve tehu...

mates777
5. feb 2013

@azzura nasad utros...tym nic nepokazis...ved je to na podporu a udrzanie tehotenstva

azzura
5. feb 2013

@gelinka75 to je chaoticky pocit 😅 co vsetko som sa vcera napocuvala, že ani nech neuvazujem nad prirozd otehotnením vajicok, iba napichat nakolko mm ma tažku chorobu, ale netusim co to splietal ved neberie lieky a plno iných bludov

janap76
5. feb 2013

@martinazvo Ahoj...neviem, ale nemyslím že je to automatické. Podľa mňa stačí ak dr povieš že chceš byť na rizikovom a v tomto veku by nám vyhoveli. Ale to nie je skúsenosť, iba názor. a blahoželám 🙂

gelinka75
5. feb 2013

@azzura vazne? aj si mu vravela, ze si mala dusika? vies oni to beru tak, ze kazda co tam dojde ma problem a ze prirodzene ee, aj ked moja dr. to nezamietla, povedala, ze to moze vyjst ale bohvie kedy

gelinka75
5. feb 2013

@mates777 objednavas ten gel? ja ho vyskusam aj ked 21 € je teda dost 😝

mates777
5. feb 2013

@gelinka75 gel som objednala....moj chlap si bude mysliet ze mi z toho vsetkeho preskocilo asi 😎

gelinka75
5. feb 2013

@mates777 a dala si ten s aplikatorom? asi to je lepsie vsak? juppi, no uz len sa zacat snazit

janap76
5. feb 2013

@azzura bože, pripomenula si mi môj posledný rozhovor s Harbim 😖 .... že prirodzené tehu nehrozí ..... a vyškrabávanie prázdneho hrnca .... mne sa to premielalo v hlave týždeň a s mm sme sa o tom rozprávala furt dookola ...že vidíš a stalo sa 😉 😉 😉 😉 ....nejdeš niekde okolo biochemického laboratória ? myslím že to si mi ty poradila 😉 😉 😉 🙂 🙂 🙂

mates777
5. feb 2013

@gelinka75 ano ja som dala s aplikatorom...viete co, ja sa tu smejem a asi si aj v praci myslia ze mi preskakuje... 😀
mna tak napadlo, ze toto je take zufalstvo, ze keby ze nam napr @lubanka napise ze je tehu a ze skusala sa napr. natriet hovienkom...(Lubka dufam ze vies ze srandujem a vybrala som si tvoje meno ) tak sa tu vsetky rad radom zacneme naterat hovienkom 😀

gelinka75
5. feb 2013

@mates777 no ale gel sme este neskusali a praveze my potrebujeme aby spermie ozili a prezili dlhsie, takze to je len pre dobro veci 😀

gelinka75
5. feb 2013

@janap76 asi uz isla von, pisala, ze zbehne cez obed k obvodnej

gelinka75
5. feb 2013

zjedla som polievku a puding, co z toho bude 😀 😀 😀

janap76
5. feb 2013

@gelinka75 no polievkový puding 😀 😀 😀

gelinka75
5. feb 2013

@janap76 tak som teda objednala FEMI kvapky od valovica a ten gel na pocatie, to som teda zvedava ci pomoze 😝 ten kotvicnik je nejaky caj, to by mi mm nepil ☹ @lubanka

martinazvo
5. feb 2013

@janap76 dakujem pekne, no ja ak sa bude dat chcem chodit do prace...

mates777
5. feb 2013

@gelinka75 @janap76 @lubanka @azzura ja som objednala ten gel. doma mam macu uplne novu...musim to sypat chlapovi do jedla alebo niekde, ja zacnem uzivat femibion 800 co som si kupila minule a uvidime... 😖

gelinka75
5. feb 2013

@mates777 aj my mame macu a mm bolelo brucho tak to potom nechcel jest 😠 este chcem zohnat tu propolisovu tinkturu

mates777
5. feb 2013

@gelinka75 nop moj to ani len neskusil. tak neviem asi ho budem stopat ako kura 😀 a ta tinktura to je zase co??? a na co???

gelinka75
5. feb 2013

@mates777 to som tu niekde vycitala, ze to pomaha proti cystam, preto to chcem vyskusat, posobi to proti zapalom, infekciam atd. inak ta maca je dobry hnus, mm hovoril, ze to chuti ako hovno 😀

mates777
5. feb 2013

@gelinka75 aha uz viem...ty to chces na cysty...ale na propolis pozor!!!! vie velmi pomoct, ale aj velmi ublizit.... 😖

mates777
5. feb 2013

:@gelinka75 ja mam tu macu v prasku...tak by som mu to asi vzdy primiesala do niecoho 😀 ale to on odhali asi kedze to chuti ako hovno 😀 no nic...bud bude papat taketo dobroty, alebo musiet ist do CAR alebo ho asi vymenim za mladsi model ked ma naserie 😀

mates777
5. feb 2013

@janap76 Janula a ty si co uzivala pred tvojim zazracnym tehu???

gelinka75
5. feb 2013

@mates777 a ako mi to moze ublizit? ☹ juuuj nato som nemyslela

gelinka75
5. feb 2013

@mates777 ano treba to miesat do niecoho, mm si to daval do jogurtu, potom to bolo znesitelne, ale ze ho bolelo brucho a potom s tym prestal, jedna baba to davala aj do polieky a kde kade 😀

janap76
5. feb 2013

@gelinka75 ja mám jednu bylinkovú stránku odkiaľ si objednávam, tak kuknem či tam nemajú z toho kotvičníka kvapky a tie by si mu mohla dávať na tajňáša do jedla 😉 😉 😉 😀 😀 😀 @mates777

janap76
5. feb 2013

@mates777 moja, ja som za 3/4 roka toho do seba natrepala toľko ...že to by bol dlhší zoznam 😀 😀 😀 mám ti napísať ? zľakla by si sa 😉 😀 😵

janap76
5. feb 2013

@gelinka75 tam kde si ja nakupujem, tak nemajú vôbec 😠 zatiaľ som ho našla v prášku http://www.e-shop.vivatnatura.sk/store/goods-ko...

mates777
5. feb 2013

@janap76 nie nemusis to pisat...ja v podstate nic...nikdy nic pretoze mi bolo stale hovorene, ze som v uplnom poriadku...ale ja si aj tak myslim, ze to ani u mna v uplnom poriadku nie je... 😖
nuz ale co idem robit s tymi spermiami...to fakt netusim kedze vsade uvadzaju ze len ivf a ICSI pomoze ☹

gelinka75
5. feb 2013

@janap76 to je podobne ako ta maca 😀