icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

azzura
5. feb 2013

baby krv odovzdana...držte vsetky palce, bola to fuska najst kto by ma odkrvil 😢

mates777
5. feb 2013

@azzura supeeeeeeeeer...no a kedy budes mat vysledky?

azzura
5. feb 2013

@mates777 15hod si mam ist po ne a že 26,40Eur

azzura
5. feb 2013

@janap76 ty si kolko platila??

mates777
5. feb 2013

@azzura kaslat na euriky....juj a to ja ako budem vedieeeeet...fu...asi pojdem domov ako blesk precitat si spravu...alebo ti dam tel. cislo????boze ja ti to tak strasne prajem... 😉

custy
5. feb 2013

@azzura Za koľko máš výsledky??? Ja sa zjaším od štastia ;) verííime v pozitívny výsledok!!!!

janap76
5. feb 2013

@azzura 16,70 eur v Skalici ...ty aký rozdiel 😕 a vieš čo ? verím že to budú tvoje najlepšie investované prachy 😀 😀 😀 😉 😉 😉 uvidííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííš 😉

azzura
5. feb 2013

@mates777 ja furt tomu neverim, ale to nase zdravotnictvo je otrasne....obvodna že nemože take veci vysetrovat, na hematologii som sa musela doprosovat, ale asi som vyzerala zufalo lebo primarka ma vzala a 10x sa spytala ci to fakt chcem ked to tolko stoji

azzura
5. feb 2013

@custy o 15 budem vediet na com som

mates777
5. feb 2013

@janap76 presne Janka aj ja si myslim, tychto 26,40 bolo najlepsie investovanych 😉

azzura
5. feb 2013

@janap76 dufajme, ale je to dnes o hubu ....

mates777
5. feb 2013

@azzura kaslat na primarku aj na vsetkych...uvidis, ze to bolo dobre rozhodnutie 😉

mates777
5. feb 2013

@azzura mm vie, ze si bola na krvi?? alebo mu chystas vecerny sok? 😀

janap76
5. feb 2013

@azzura ja presne viem o čom hovoríš...tiež som sa musela prosíkať....vieš čo je najlepšie 😀 😀 😀 ja som si dnes zabudla dať utroš...napadlo mi to až teraz 😀 😀 😀 😀 celý deň mám v hlave iba tvoj test 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😉

custy
5. feb 2013

@azzura ajaj toto bude veľmi dlhá hodina 😅

azzura
5. feb 2013

@mates777 vie, dojde po mna, nemusim sa terigat vlakom 🙂

azzura
5. feb 2013

@janap76 baba jedne, este nie si za vodou, tak nezabudaj.
Ja furt neverim a mam kramovske pocity

azzura
5. feb 2013

@custy ked ti mam povedat pravdu furt tomu neverim

azzura
5. feb 2013

Uz som kamoske-kolegzni povedala že ak to bude NEG. tak ideme pit, lebo ona ma totalne zblbla z tych testov, a Vam sa neviem ako pomstim, lebo vy ste dalsie v poradi co mi nasukali chrobaka do hlavy

gerdusha
5. feb 2013

@azzura ,

treba verit...nesmies si vsugerovavat negativne pocity a neverit...lebo si to privolas...

treba VERIT...inak to nemas uz ako ovplyvnit

proxon
5. feb 2013

Ahojte 🙂 Ja mam 54 a ziadne obavy. Tesim sa na moje 3. a 4. dietatko 🙂
Aj vam vsetkym drzim palce 😉

azzura
5. feb 2013

@gerdusha ok, ja verim ale aj sa bojim uplne tomu prepadnut, toto by bol po 3 rokoch zazrak

gerdusha
5. feb 2013

@azzura

a? ved aj zazraky sa predsa deju...

azzura
5. feb 2013

@gerdusha asik ano 🙂

gerdusha
5. feb 2013

urcite sa kazdej z nas stala taka situacia, ked "na nas spadol kybel vody" a povedali sme si: ja som vedela, ze to na mna spadne...proste si to vnutorne vsugerujeme a pritiahneme...

a ked je nase podvedomie dost silne na to, aby sme si pritiahli to negativne, dajme mu sancu, aby pritiahol aj to pozitivne...proste si v duchu hovor, ze som tehotna, je to tam a basta...nic ine nepripustam...

gerdusha
5. feb 2013

aaach joooo...ja by som uz tak stimulovala, az by sa hory zelenali 🙂

custy
5. feb 2013

@azzura užiba 15min xixi

janap76
5. feb 2013

@martinazvo podľa mňa keď budeš v poriadku a povieš že sa na to cítiš, tak ti to umožnia. len si veľmi dávaj na seba pozor. Do istoty 🙂

janap76
5. feb 2013

@custy
@azzura to sú ale nervy .... môj typ je že si tehu ...normálne ti to hovorím na rovinu 😉 😉 😉 😵 😵 😵

martinazvo
5. feb 2013

@janap76 jasne, vdaka, vysnivane babo bude isto na 1. mieste 😉