icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

gabusa1975
5. feb 2013

@azzura drzim palce

zelovocka
5. feb 2013

@azzura držím palce a daj ma prosím do odpovede, že je to tam 😉

azzura
5. feb 2013

ani diva svona sa v tom nevyzna, ale asi NEG

janap76
5. feb 2013

@azzura čo ti presne povedali ?

gerdusha
5. feb 2013

povedali ti cislo hcg?

janap76
5. feb 2013

@azzura najlepšie urobíš, keď príde mm, tak tam pekne choďte a oni ti dajú ako samoplatcovi, výsledok do ruky. A nebudeš mať žiadne pochybnosti. Môže byť ?

lubanka
5. feb 2013

@azzura 😕 😕 😕 už ti povedali, že asi negatívne? aké máš HCG?

janap76
5. feb 2013

@azzura hlavne prosím ťa nehádž hneď všetko za hlavu ..... vydrž moja zlatá 😲

azzura
5. feb 2013

@janap76 strčili papier do ruky a tam su 2 hodnoty výsledok < 0,500 , referencme medze < 4,900

janap76
5. feb 2013

@lubanka Ľubka ako to je ? keď je 27DC ....musí tam už byť Hcg ? musí musí ?

custy
5. feb 2013

@azzura čo to znamená, panečku za tu pálku Ti to mali vysvetliť normálne, normálne mám nervy! 😠

janap76
5. feb 2013

@azzura nevieš to odfotiť ? oni tam nepíšu že POZITIV ...ani ja to takto nemám...tá teta čo mi dávala výsledok mi to polopate povedala ....a slovo výsledok tam máš ?

azzura
5. feb 2013

@janap76 to 4o som napisala tam bolo ale viem to odfotit

lubanka
5. feb 2013

@azzura a keby že zavoláš gynďákovi svojmu a opýtaš sa ho nato? alebo ešte lepšie do CAR... s tým, že si nabehla na stimuláciu na IVF, ale že ti vyšiel pozit. tehu test, bola si na krv... aby ti povedali, čo teraz... že nevieš, či máš alebo nemáš ďalej stimulovať...

janap76
5. feb 2013

@azzura odfoť moja

lubanka
5. feb 2013

@azzura nám uvádzajú iné hodnoty... 😖 ja som mala hodnotu 0,5 (na 14deň po KET) a bolo to negatívne a už som niekde čítala, že sa to v každom laborku ináč zaznamenáva... tak neviem 😖

lubanka
5. feb 2013

@azzura lebo v podstate o nič nejde... počkala by si pár dní, kuk na test či silnie, a zopákla si krvičku, poprípade skákla ku gynďákovi... ale ide o to, že čo s tou stimuláciou?.... 😕

azzura
5. feb 2013
azzura
5. feb 2013

budem pokracovat v injekciach

dadenka111
5. feb 2013

@azzura 😒 ze by ten vysledok bol menej ako 0,5 alebo je to viac ako 0,5 ale menej ako 4,9... v podstate je to zatial neg. musime cakat co bude dalej. musi to este stupnut. strasne drzim palce. musiiiiiii to byt!

janap76
5. feb 2013

@azzura kukám na to ako teľa, a neviem z toho výjsť ...tam proste nie je napísane HCG výsledok....lebo keď je nula tak oni vraj píšu 0 ...ale tu nie je nič ....nerozumiem tomu ...a ona ti vlastne čo povedala ?

azzura
5. feb 2013

@janap76 nic nepovedala, lebo to mi dali v laborke a 6e oni to nevedia vysvetlit co je na papieri

azzura
5. feb 2013

@dadenka111 som z toho mimo, vsak kuk aj testy...su par stranok dozadu

dadenka111
5. feb 2013

@azzura viem to poslat kamoske sestricke na gynde a ona mi povie. teda ak maju podobne vysledky z labaku. zatial teda pokracuj v pichani a nestresuj sa. ak to ma byt, tak to bude! 😔

azzura
5. feb 2013

@dadenka111 dik Dadka. A tak z coho mam taky graf a testy<< ked som netehotna. I ked mna zacalo intenzivne pichat piatok-nedelu ...

gerdusha
5. feb 2013

@azzura

Kolky dc si?

azzura
5. feb 2013

@gerdusha 27DC, zajtra by som mala dostat

mates777
5. feb 2013

@azzura ja by som na tvojom mieste zavolala do CAR
urob to Monika, budes kludnejsia...podla mna by si mohla byt tehu, lebo test aj graf to jasne naznacuje...a ak si otehotnela v prirodzenom cykle, tak hcg zacne rast az po uhniezdeni a to moze ukazat aj krvicka neskor...ved zeny ktore otehotneju nemaju hned vysoke hcg....a este k tomu mas termin mrchy az zajtra...
podla mna si tehula...

gerdusha
5. feb 2013

No ja z tych vysledkov citam menej ako 0.5

Kukala som na nete, ci je to ok na 27 dc a neviem neviem... Ale pozri, nadej tu stale je...

dadenka111
5. feb 2013

@azzura pozeram tie tvoje testy. ten posledny je krasny a jasne vidiet ciarku. ja som mala hodnotu 8 hcg zistene z krvi pri tom hornom teste (10ET). ono to vtedy bud odchadza alebo prichadza. treba urobit kontrolnu krv jednoznacne alebo robit dalej testy.