Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@gelinka75 vsak aj mna to serie, že vzdy mam vsetko inak než sa pise v knihach 😖 http://primar.sme.sk/c/4116796/priznaky-tehotno... tu riesia hcg od uhniezdnenia, takže prd mi vidno, ked uhniezdenie bolo cez viked....hlavne v piatok a sobotu som to citila
ovu test pozitivny a hned 😕
@azzura ja ked som bola na krvi, tak som mala 1,2 a tehu to nebolo....mas viac ako 0,5 a referencna hodnota je ta, od ktorej sa bere, ze si tehu a to je viac ako 4,9...podla mna, mala si sa hned spytat, ked ti dali papier do ruky..
ehm...nie viac ako 0,5 ale menej 😉
@gelinka75 už teraz konečne som zapla koňa a čítala som práve, čo sa tu dnes dialo, keď som bola mimo... nejak mi začal ešte v práci štrajkovať net a keď som dorazila domov, nebol čas (mm došiel známy po x rokoch z "tramtárie", tak som piekla na rýchlo koláč a robila misy 😒 ... nemám rada návštevy cez týždeň 😠 , keď nič nestíham...) a práve som si objednala ten gél... aj ty si písala, že si si ho objednala 😉 a tiež ten "sajrajt" pre mm... ale či to bude užívať.... ani nechcem vedieť, koľko to všetko do kopy stojí... dúfam, že to zaberie... inak som vyhodila von oknom kopec peňazí (kvapky, soja, kyselina, ovu testy, tehu testy, gél, mm sajrajt., čaje, džúsy .. 😖 )
@azzura ale mam aj jednu znamu a ta mala krv negativnu do piateho mesiaca, len nemala mrchu a mala uzivat len tabletky, lebo jej hovorili, ze ma hormonalnu poruchu...a vidis, uz jej ta dcera chodi na vysku.. 😎
@zvolsiinylogin ahoj ako sa mas? davno si tu nebola

@azzura kukam nato ako puk, teraz som dosla, tiez neviem co znamenaju tie vysledky 😖