icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

zvolsiinylogin
31. máj 2012

@azzura krasna lutealka...ja uz mam v zasobe alchemilku na pol roka..uvidim, ci to pomoze a mozno by mi pomohol B6, tak zhryzam kvasnice, ale moc mi to nesmakuje( este tak na plet, to strpim,xi). aj tak sa stale pohybujes vysoko, ale aj podla mna ju mozes uz cakat..

zvolsiinylogin
31. máj 2012

@gelinka75 ahoj, uz si pichas?

azzura
31. máj 2012

@zvolsiinylogin vieeeee že dorazi 😖

zvolsiinylogin
31. máj 2012

@azzura robievas si aj ovu testy?

zvolsiinylogin
31. máj 2012

@azzura ozaj, a tehu test si este neskusala? ja neviem, ale lutealka by mala byt 10 - 12 dni, ty si uz nad normu..hmm?

zvolsiinylogin
31. máj 2012

@azzura a k tomu krasne teplotky!!

gelinka75
31. máj 2012

@zvolsiinylogin cauko, este nie az v nedelu rano 🙂

mona32
1. jún 2012

@azzura No my minuly tyzden oslavovalo 2 vyrocie🙂))))...a uz chyba nam ku dokonalemu stastiu len babo...a dufam ze uz coskoro pride 🙂 🙂

mona32
1. jún 2012

@zvolsiinylogin Tak drzim ti palce....a hlavne silne nervy🙂....psychika strasne vela robi...

mona32
1. jún 2012

@zvolsiinylogin NO ja som tiez pila ten caj, ale skus Feminbion 800 -ku, mne to odporucali, to obsahuje vsetky vitaminy pre buduce mamicky🙂

azzura
1. jún 2012

@zvolsiinylogin ano, ovu testy robievam....aj tie mam vzdy ukazkove ako grafy a prd z toho 😖

azzura
1. jún 2012

@zvolsiinylogin nie, tehu test si budem robiť až ked bude niekedy meskať tyzden, toto su u mna klasicke cykly. dnes takto http://www.fertilityfriend.com/home/3931d6 😠

azzura
1. jún 2012

@mona32 to si asi kazda zelame, žial netusila som ze to bude taka zdlhava a trnista cesta ☹

azzura
1. jún 2012

hello baby

gelinka75
1. jún 2012

@azzura cauko, skoda, ze ten graf klesa 😖

gelinka75
1. jún 2012

@zvolsiinylogin cauko, minule si pisala, ze sa neodporuca merat teplotu po vklade, preco? 😨

azzura
1. jún 2012

@gelinka75 ahoj, vsak ja som vedela že to tak dopadne

mates777
1. jún 2012

@azzura ahooooooj, tak uz dosla mrchana 😖

azzura
1. jún 2012

@mates777 ahoj, ty si ale kamoska ....nepockala si ma 😀 😀 😀 .

mates777
1. jún 2012

@azzura no to ja som kamoska, to len ta mrchana jedna kamoska nie je s nikym z nas .... 😠
inak rozpravala som sa s jednou znamou pani doktorkou , ktora je porodnicka no uz je na dochodku....
velmi vela mi poradila a ja som sa teda rozhodla, ze tento cyklus to skusime len tak - prirodzene, bez vsetkeho....
pockam si ja pekne uz na to schvalenie od poistovne a Sup na IVF...

azzura
1. jún 2012

@mates777 a clostil budes brat? a co ti take zaujimave poradila??

gelinka75
1. jún 2012

@mates777 budem ti drzat palce, keby si nieco chcela vediet, kludne napis potom 🙂

azzura
1. jún 2012

@gelinka75 vcera v ordinacii si tam jedna zacala pichat tie tvoje vcielky do brucha.....hned som si na teba spomenula 🙂.

mates777
1. jún 2012

@azzura @gelinka75 ja tu budem s vami to aby ste si nemysleli ze vas opustam 😀 tak sme sa rozpravali a rozoberali nas problem no a po zvazeni vsetkych pre a proti sme sa s partnerom teda dohodli ze vyskusame IVF...
pri tejto chybe v nasom spermiograme a mojom veku je IUI naozaj sanca minimalna.....5% a zase to cakanie a stresovanie....
pripravim sa na IVF s tym, ze tie 2 tyzdne si pekne krasne pojdeme niekam na dovolenku...aby som bola naozaj v klude...
neviem, mozno to nie je spravne rozhodnutie, ja fakt neviem...
ale ja pevne verim, ze coskoro sa to tu riadne // // // // // // // // a bude veeeeelmi vela stastia a radosti....

gelinka75
1. jún 2012

@azzura v telke? aj ja som videla, inak dobre skreslujuce je to, ze ide na umele a potom si hned picha, kym sa k tomu dostanes, musis strasne vela toho absolvovat 😅 nie ze dnes vymyslis a zajtra pichas, ona mala take pero, to je drahsie a na ine lieky, ja mam take co sa miesaju injekcie a normalne ihly so striekackou

gelinka75
1. jún 2012

@mates777 no tomu sa hovori pozitivne naladenie, vyborne, len tak do toho, vsetky sa dockame, raz urcite, aj ja si to vravim 😀

azzura
1. jún 2012

@mates777 to je super že ste si spolu sadli a prediskutovali dalsiu strategiu 😀. Musis veriť že tvoje 1.IVF bude aj posledne a uspesne. Takže vypust teraz vsetko z hlavy a užívaj si den po dni 😀 . Este nas prekvapis a ziadne IVF sa nebude konat, lebo sa prirodzene zadari.....to by bol gol 🙂

azzura
1. jún 2012

@gelinka75 vsak ani ja som si nemyslela že to je take komplikovane, až ty si mi otvorila oči 😀

gelinka75
1. jún 2012

@azzura no blbe je to cakanie na poistovnu, v podstate vysledky z vysetreni mas vsetky, ako samoplatca by si mohla ist asi aj hned 😀

azzura
1. jún 2012

@gelinka75 haha, to by som musela najprv vybrakovat banku 😀 😀 😀 😀 😀