Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@gelinka75 ahoj, uz si pichas?
@zvolsiinylogin vieeeee že dorazi 😖
@azzura robievas si aj ovu testy?
@azzura ozaj, a tehu test si este neskusala? ja neviem, ale lutealka by mala byt 10 - 12 dni, ty si uz nad normu..hmm?
@azzura a k tomu krasne teplotky!!
@zvolsiinylogin cauko, este nie az v nedelu rano 🙂
@zvolsiinylogin Tak drzim ti palce....a hlavne silne nervy🙂....psychika strasne vela robi...
@zvolsiinylogin NO ja som tiez pila ten caj, ale skus Feminbion 800 -ku, mne to odporucali, to obsahuje vsetky vitaminy pre buduce mamicky🙂
@zvolsiinylogin ano, ovu testy robievam....aj tie mam vzdy ukazkove ako grafy a prd z toho 😖
@zvolsiinylogin nie, tehu test si budem robiť až ked bude niekedy meskať tyzden, toto su u mna klasicke cykly. dnes takto http://www.fertilityfriend.com/home/3931d6 😠
hello baby
@zvolsiinylogin cauko, minule si pisala, ze sa neodporuca merat teplotu po vklade, preco? 😨
@azzura no to ja som kamoska, to len ta mrchana jedna kamoska nie je s nikym z nas .... 😠
inak rozpravala som sa s jednou znamou pani doktorkou , ktora je porodnicka no uz je na dochodku....
velmi vela mi poradila a ja som sa teda rozhodla, ze tento cyklus to skusime len tak - prirodzene, bez vsetkeho....
pockam si ja pekne uz na to schvalenie od poistovne a Sup na IVF...
@azzura @gelinka75 ja tu budem s vami to aby ste si nemysleli ze vas opustam 😀 tak sme sa rozpravali a rozoberali nas problem no a po zvazeni vsetkych pre a proti sme sa s partnerom teda dohodli ze vyskusame IVF...
pri tejto chybe v nasom spermiograme a mojom veku je IUI naozaj sanca minimalna.....5% a zase to cakanie a stresovanie....
pripravim sa na IVF s tym, ze tie 2 tyzdne si pekne krasne pojdeme niekam na dovolenku...aby som bola naozaj v klude...
neviem, mozno to nie je spravne rozhodnutie, ja fakt neviem...
ale ja pevne verim, ze coskoro sa to tu riadne // // // // // // // // a bude veeeeelmi vela stastia a radosti....
@azzura v telke? aj ja som videla, inak dobre skreslujuce je to, ze ide na umele a potom si hned picha, kym sa k tomu dostanes, musis strasne vela toho absolvovat 😅 nie ze dnes vymyslis a zajtra pichas, ona mala take pero, to je drahsie a na ine lieky, ja mam take co sa miesaju injekcie a normalne ihly so striekackou
@mates777 to je super že ste si spolu sadli a prediskutovali dalsiu strategiu 😀. Musis veriť že tvoje 1.IVF bude aj posledne a uspesne. Takže vypust teraz vsetko z hlavy a užívaj si den po dni 😀 . Este nas prekvapis a ziadne IVF sa nebude konat, lebo sa prirodzene zadari.....to by bol gol 🙂

@azzura krasna lutealka...ja uz mam v zasobe alchemilku na pol roka..uvidim, ci to pomoze a mozno by mi pomohol B6, tak zhryzam kvasnice, ale moc mi to nesmakuje( este tak na plet, to strpim,xi). aj tak sa stale pohybujes vysoko, ale aj podla mna ju mozes uz cakat..