Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@azzura v nemocnici isto 😀 😀 😀 pred 2rokmi sme mali na ulici záplavy (vyliala sa rieka, ale náš to obišlo našťastie...) ale došli policajti s požiarnikmi a zazvonili pri dverách, že sa vylieva rieka, že máme zobrať cennosti a opustiť dom... a ja z toho šoku (bolo to ráno o 7hod. ...zobudili ma, mala som dovču) obliekla som sa zobrala na vodítko psa a povedala môžeme ísť... 😀 😀 😀 všetko som tam nechala 😝
tu Sibír 1...tu Sibír 1... zasa mi nabehol net môžeme komunikovať, prepínam... 😀 😀
dobre ranko.....mam zas rebus na dnesny den 😀 😀 😀 http://www.fertilityfriend.com/home/3931d6 v curala som krvave ale na vl. je furt hnedoba, tak som myslela že test bude negat, ale je tam slabunka ciara, slabsia ako ta posledna, takže musim počkat ked skonci krvacanie a možno sa to ujasni
test aj ked by som ofotila prd by ste videli, lebo je tam slabunka ciara, volnym okom vidiet ale na foto nie.....
Kamoska nechape, ale ja už som rezignovala, lebo sa citim uzasne...akurat jemne pobolieva brucho, ale to je pri mrchane normal...mozno zajtra BT klesne.
Vsade sa pise že pri mrche alebo aj ked nie na zaciatku ale pocas nej BT klesne, ja fakt nechapem co mi to sposobuje.

@gelinka75
@lubanka ale ved pastu, kefku a toaletak nemožeš dať, to je tvoj majetok....aspon u nas v TT si musis doniest ako aj príbor, teplomer, pohár 😀 😀 😀