icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

azzura
7. feb 2013

@gelinka75
@lubanka ale ved pastu, kefku a toaletak nemožeš dať, to je tvoj majetok....aspon u nas v TT si musis doniest ako aj príbor, teplomer, pohár 😀 😀 😀

gelinka75
7. feb 2013

@lubanka skoro, isla som na prijem a ona mi to namierila na hlavu az som so sebou sklbla 😝 ona ze nebojte sa to meriam teplotu, v takom strese som bola a este na mna mieria pistolou 😅

gelinka75
7. feb 2013

@azzura a to mas specialny teplomer na bazalnu teplotu? ci nejaky obycajny digi, nikdy som take nemala tak pre info

azzura
7. feb 2013

@gelinka75 normal digi, ale tem mam v sufliku a na normalne meranie teploty mam ortuťovy

lubanka
7. feb 2013

@azzura veď... a keď ťa prepadnú, tak čo ti berú... to čo máš najcennejšie... 😀 😀 😀

azzura
7. feb 2013

@lubanka penaženka je najcenejšia aj s dokladmi 🙂 ci tebe je cennejsí príbor a toaletak 😝

gelinka75
7. feb 2013

@azzura 😀 😀 😀

lubanka
7. feb 2013

@azzura v nemocnici isto 😀 😀 😀 pred 2rokmi sme mali na ulici záplavy (vyliala sa rieka, ale náš to obišlo našťastie...) ale došli policajti s požiarnikmi a zazvonili pri dverách, že sa vylieva rieka, že máme zobrať cennosti a opustiť dom... a ja z toho šoku (bolo to ráno o 7hod. ...zobudili ma, mala som dovču) obliekla som sa zobrala na vodítko psa a povedala môžeme ísť... 😀 😀 😀 všetko som tam nechala 😝

azzura
7. feb 2013

@lubanka ani sa necudujem, ja by som tiež vzala psa a isla 😀 😀 si moj clovek

lubanka
7. feb 2013

@azzura 😀 😀 😀 😀 😀 zakaždým, keď ti niečo "preletí" trávením a budeš "pritlačená k múru" a po ruke nebudeš mať toaleťák.... tak si na mňa spomeň.... 😀 😀 😀

gelinka75
7. feb 2013

@lubanka lubka a u vas snezi? ked vidim tie spravy, u nas nic a svieti slnko

azzura
7. feb 2013

@lubanka 😀 😀 😀 😀 😀 ok lubka=toaletak

lubanka
7. feb 2013

@gelinka75 bože a ako 😠 😠 😠 si obliekam kostým marfuši a ideme natáčať "mrázika 2"... 😝

gelinka75
7. feb 2013

@lubanka vazne, to je ake divne, ze tam tolko snehu a u nas je jar, ale ma to dnes uz prestat tak mozes odhrabavat dom 😝

lubanka
7. feb 2013

tu Sibír 1...tu Sibír 1... zasa mi nabehol net môžeme komunikovať, prepínam... 😀 😀

azzura
7. feb 2013

@lubanka Juh sa balí a odchadza domov, zdraví sibír1 😀

lubanka
7. feb 2013

@gelinka75 ... dúfam, že si sa s tým nápadom "nasliniť"... nenechala inšpirovať 😀 😀 😀 😀 😀 ešte, že si si patričnú pomôcku objednala... 😀 😀 😀 😀

gelinka75
7. feb 2013

@lubanka objednala len nejak nechodi, inak dobre sme sa s mm zasmiali, som mu to precitala 😀 😀

lubanka
7. feb 2013

@gelinka75 😖 veď to... tebe aspoň došla nejaká odpoveď... ale mne ani cek neposlali... teraz neviem, či čakať alebo niekde inde zháňať 😖 už to vidím, dojde mi to, keď už bude po ovulke a potom môžem ten gél tak akurát na vlasy používať... 😀 😝

gelinka75
7. feb 2013

@lubanka a kedy si objednavala? ja hned ako sme o tom pisali tu, este som tam pokukala nejake veci ale nic ine som nechcela

lubanka
7. feb 2013

@gelinka75 v ten deň ako ty, ale až večer, lebo v práci sa nedalo... kolegyňa mi "cvakala" za zadkom stále 😒

lexus77
7. feb 2013

@azzura ahoj....no to veru netuším aký bude protokol🙂🙂🙂

azzura
8. feb 2013

dobre ranko.....mam zas rebus na dnesny den 😀 😀 😀 http://www.fertilityfriend.com/home/3931d6 v curala som krvave ale na vl. je furt hnedoba, tak som myslela že test bude negat, ale je tam slabunka ciara, slabsia ako ta posledna, takže musim počkat ked skonci krvacanie a možno sa to ujasni

gelinka75
8. feb 2013

@azzura a normalne krvacas? alebo len malo, ty si tehotna

gelinka75
8. feb 2013

@lubanka no tak to ti este pride, lebo mne to az vcera poobede potvrdili 😉

azzura
8. feb 2013

@gelinka75 ja nekrvacam, iba curam krv a aj ked sa utriem je na papiery krvavy moč. Asi mi to sposobuje dipherelin, alebo ja uz neviem....uz sa na tom smejem. I ked dnes curam viac cervenej ako vcera

azzura
8. feb 2013

test aj ked by som ofotila prd by ste videli, lebo je tam slabunka ciara, volnym okom vidiet ale na foto nie.....
Kamoska nechape, ale ja už som rezignovala, lebo sa citim uzasne...akurat jemne pobolieva brucho, ale to je pri mrchane normal...mozno zajtra BT klesne.

Vsade sa pise že pri mrche alebo aj ked nie na zaciatku ale pocas nej BT klesne, ja fakt nechapem co mi to sposobuje.

gelinka75
8. feb 2013

@azzura ten graf hovori za vsetko a ides teda na kontrolu do car ci pockas cez vikend a co ked bude stale hore? 😕