icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

azzura
8. feb 2013

@janap76 a možno sa to už konecne zajtra ukončí

martinazvo
8. feb 2013

@janap76 super, len tak dalej 🙂

azzura
8. feb 2013

@martinazvo nemam ziadne rezanie, sa citim uplne ok

janap76
8. feb 2013

@mates777 @azzura ďakujem 🙂 😉 😵 ja keď som to videla, mne vyplo ...slzy tiekli ...ani som sa nič nespýtala ...úplne mi vyplo, bola som iba šťastná 🙂 😵

azzura
8. feb 2013

@janap76 si ma potesila, tak si sa bala kedže si ziadne priznaky nepocitovala okrem prs...vidis kadzdá je ina 🙂

yaya1
8. feb 2013

@janap76 🙂 🙂 gratulujem, tesim sa s tebou 🙂 🙂

martinazvo
8. feb 2013

@azzura no to su fat akty X 😠

janap76
8. feb 2013

@yaya1 ďakujem 🙂 🙂 ako sa máš Janka ?

azzura
8. feb 2013

@janap76 hmm, prajem ti to strasne i ked nevieme aky pocit si zazivala, ale určite nezabudnutelni a jedinecny 😉

azzura
8. feb 2013

@martinazvo klasika, cela ja .....vo vsetkom som ina nez sa pise v knihach 😀 😀 😀 😀

janap76
8. feb 2013

@azzura ako to myslíš že sa to ukonči ? že prestane krv ?

azzura
8. feb 2013

@janap76 že sa to uz nejak rozuzlí, ved takto to nemože ist donekonecna......dufam že rano vstanem a BT klesne, ja cem mrchu aby som isla na IVF, ja som na neho pripravena dusevne

janap76
8. feb 2013

@azzura Monička každý jeden deň budem veriť, celou svojou bytosťou v to srdiečko 🙂 .....nesmierne ma zaujíma čo to bude ....ale ja na tvojom tt tiež vidím ducha ..... teraz keď si posledne bola v CAR, pozerali ťa sonom ? alebo tvoj gyn ?

azzura
8. feb 2013

@janap76 ozaj foto nemas 😲

azzura
8. feb 2013

@janap76 pozeral ma v pondelok, ale sup v pravo a sup v lavo....asi kukal vajecniky, bola to rychlovka....

yaya1
8. feb 2013

@janap76 no, dnes to prave nie je bohvieco, trhali mi zub a tak som doma, lezim a lutujem sa 🙂 😎
kez uz v tomto cykle nemoze byt IUI, tak som si povedala ze si dam aspon rychle porobit veci, ktore ako tehulka nebudem chciet riesit 😉 tak mi zubarka rychle robi korunku na zub atd. ... no a inspirovala som sa lubankou a ostatnymi kockami, prikupila som FEMI kvapky od valovica/tento mesiac sa im asi pekne zvysil predaj 🙂 🙂 a cakam na koniec mesiaca, kedy zacnem brat clostil pred IUI ... je uzasne a zazracne, ako to tebe vyslo 🙂 uzivaj si kazdy jeden den 🙂

mates777
8. feb 2013

@azzura no aj keby ta pozeral sonom...to by este nemuselo byt vobec vidiet...a povedal ti aspon vysku sliznice? @janap76

janap76
8. feb 2013

@azzura nemám.....mňa to vôbec nenapadlo ..... nabudúce si vypýtam 🙂 😉 😵 a to bude 8.3.13 ....zobrali mi 4 ampulky krvi a urobil mi cytologiu a že utroš mám pomaly vysadzovať

azzura
8. feb 2013

@mates777 povedal len vsetko je ok a možme ist na injekcie a moj doki ma nekukal

janap76
8. feb 2013

@azzura
@mates777 no ja som sa pýtala na to sono kvôli tomu....že keby tam bola cysta, tak by ju bol videl!!!! moja zlatá, takže cysta tam nebude 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉

azzura
8. feb 2013

@janap76 vypytas nabuduce a potom sa nam pochvalis 🙂

azzura
8. feb 2013

@janap76 a co, duch svaty mi tam sarapati 😠

mates777
8. feb 2013

@azzura 😀 😀 😀 bozinkuuuuuuuuu...uz to vidim ako maleho volas duch svatyyyyyyyyyyyyyyyyy 😀

janap76
8. feb 2013

@yaya1 ďakujem 🙂 😉 juuj chúďatko, tak to ťa aj ja poľutujem 😵 😉 ....trhanie zuba nie je nič príjemné.....ale dobre si spravila a budeš mať pokoj 🙂 a tie kvapky sú dobré pre ženy 🙂 a kedy máš dostať mrchu ?

janap76
8. feb 2013

@mates777
@azzura 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 že duch svätýýýý 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 tak ako myslíš no 😀 😀 😀 😀 😀 😀

janap76
8. feb 2013

@martinazvo ďakujem 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

janap76
8. feb 2013

babky moje idem si na chvíľku ľahnúť 😉

mates777
8. feb 2013

@janap76 @azzura @gelinka75 @lubanka prave rozmyslam, ze aj ja asi idem prikupit Valovica...a chcela by som aj ja ducha svateho ako ma Monika...len neviem neviem, ako sa zatvaria na matrike ked Monika pride zapisat meno do rodneho listu ze DUCH SVATYYYYYYYYYYYYYYYY 😀

mates777
8. feb 2013

@janap76 oddychuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj vela vela vela...

gelinka75
8. feb 2013

@azzura mne si poslala mobilom? prisla sprava, ze kuk a ziadna foto 😀