Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@gelinka75 😀 😀 😀 potom si už len do IP budeme písať návod na použitie... to už nebude pre verejnosť a tak isto nie do 18r. 😀 😀
sa mi smeje, keď viem, že ešte mám čas, ale keď som to rozbalila mi "skysol" úsmev... a mm nato ako sa tešil, tiež vyzeral poplašený 😀 a pred chvíľou mi povedal, že si asi berie sexuálne dovolenku do konca mesiaca... 😀 som mu povedala, že sa toľko dopujem, že nech sa neopováži ak má aspoň trošku pudu sebazáchovy... 😀
@gelinka75 možno to nakoniec bude v pohode... 😉 ja som si to poistila tým práškom na "chlapskú podporu" ... keď zistím, že to zaberá, budem mu to sypať po kúsku do všetkého 😀 keď to bude mať taký účinok ako písali... bude môj mm ako plemenný býk 😀 😀 😀
ani sa nečudujem tvojmu mm... ja tiež neznášam veľké tabletky 😖 mne už fytosoja príde veľká, už som špekulovala, že si to budem vysypovať z toho púzdra a len ten prášok budem užívať, ale neviem, či to nie je úmyselne v tom balené, aby sa to do tela postupne dostávalo...
inak dnes som 5DC a začínam cítiť vaječník... dúfam, že mi nenabobtná 😀 😀 😀
@janap76 ani sa ti nečudujem..ja by som tiež z toho bola mimo po tolkom snažilkovaní,strese,hnevu.....lásky a zrazu to príde ako z čistého neba a hlavne spontánne🙂......to nevadí,že nepovedal termín....termíny aj tak nie vždy su presné,ja to vidím v práci,ked prídu baby rodiť,tak niektore maju aj 3 rozne datumy termínov🙂....dufam,že prídeš rodiť k nám🙂🙂...hihihi...Jani ani neviem či som sa ta to už pytala...ty byvaš priamo v SE alebo niekde v okolí?
🙂
@janap76 jej Janik 😵 ty si si to už konečne zmenila... 😀 a svieti ti tam dátum 1.10. 😵 vtedy je narodená bratova dcéra... to bude šikovné a múdre dieťa 😵 presne ako moja neterka... má 2rôčky, ale je neskutočne poslušná, vnímavá, bystrá... určite to zdedila po svojej tete (mne) 😀 😀 😀 😀
@lubanka áááááááno zmenila 😉 😵 tak ako som povedala 🙂 keď bude tehu knižka, tak zmením 🙂 a bodaj by si mala pravdu s tým ako si opísala tvoju neterku 😉 🙂 beriem všetkými 20 - timi 😉 😉 🙂 🙂 🙂 a ešte počkaj keď sa začne prejavovať aj jej zmysel pre humor ( po tete ) 😀 😀 😀 😀 už bude dokonalá 😉 😵
@janap76 no uz som zacala brat kvapky ako pisu 2x 12 kvapiek, ale tam je ze 2-3x12 kvapiek, neviem ako to bude na mna posobit, mam pocit, ze som prehltla len vodu, take bez chuti to je 😝 svokra nie je doma a neviem kedy, stale je nejaky problem a ze v stredu ide na dalsie vysetrenie, skusime dnes zastihnut nejakeho lekara ked ideme za nou
Takže raňajky mám za sebou a môžem sa pustiť do varenia a potom upratovania,ešteže mam chlapa v robote🙂

@gelinka75 no ale to naozaj bude o "riti" (pardón) sama vieš, koľko snahy treba, aby lietali po toľkých rokoch za "zatvorenými" dverami iskri... a teraz, keď bude mm ako tak nastavený... tak mu poviem, počkaj 15min a potom... už to vidím 😖 "zhasne" fajka a zaspí... 😖 ale hlavne, že budem nagélovaná... 😝