Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
vytiahla som mrazenu cukinu z mrazaku a idem robit placky, mam chut na nieco slane 😝
@gelinka75 ahoj Angelicka...celkom to ujde...uz nech vyjde slniecko, lebo toto pocasie ma stale nuti rozmyslat nad volovinami...
a ty ako? citala som ze gelik uz dorazil...mne este nie...a ako sa hovori, ja uz zacinam fakt hadzat flintu do zita...
boha vsetkym okolo mna sa dari a ja som ako zakliata...
@azzura 😀 😀 😀 no a on sa o mňa teraz tak bojí, že sa núka že bude aj venčiť iba on !!! 😀 😀 😀 😀 ale to v žiadnom prípade nechcem, môže ísť s nami, ale mne tie vychádzky 2 x denne robia veľmi dobre 🙂 len do potravín nechcem ísť, lebo každý tam kýcha a kašle 😉 ešte že je taký, že pôjde 😵
@cora41 ďakujem za tvoje slová... boli pre mňa akoby po "pysku"... 😀 😀 😀 dobre si mi dala 😉 ... ale asi som to potrebovala... máš pravdu, kašlať na neúspechy! tiež nemôžu byť nekonečné... snáď už sme si ich všetky vyčerpali a už na nás len úspechy čakajú a teraz sa vzdáme?... teraz, keď už len "dobrotky" máme pridelené 😀 chcem veriť tomu, že tento rok bude prelomový... 😉 kto sa pridáva? idem objednávať bábätká... napíšte mi všetky koľko chcete a čo by to malo byť 😀 😀 uzávierka je do dnes do 20h 😀 😀 😀 a dopredu upozorňujem, že reklamácie nepríjmam 😀 😀 😀 😀 😀
@lubanka no prosim !!! 🙂 🙂 🙂 🙂 presne toto potrebujeme vsetky, aby sme si verili, ze to pojde🙂 tak ja ak skromne mozem, chcela by som si objednat, aby sa mi narodilo zdrave babatko do roka a do dna.. A ci to bude dievcatko alebo chlapcek, alebo nebodaj dvojicky je mi uplne jedno... hlavne nech sa na mna pozrie tymi svojimi ockami a nech vie, ze som jeho mama na cely zivot...PVMP...
@mates777 vsetkym sa dari? a komu 😝 tu som citala, ze treba dopriat a aj tebe bude dopriate, ja niekedy tym babam aj zavidim, ze vedia rychlo otehu ale potom si uz poviem, ze nech maju aj ja budem mat (dufam) len to cakanie ma ubija a ze sa stale vraciam na zaciatok 😠 😠 bude isto lepsie a aj tebe, na jesen vam daju adopciatko a zabudnes ze si riesila otehu 🙂 😝
fuj v telke ide psycho film nejaky o duchoch az mi zle ostalo, ja take nemozem kukat, normalne sa bojim 😖
@lubanka Lubka tak aj ja sa teda pridavam a posielam zavaznu objednavku: prosim si jeden po pripade dva kusy zdraveho babatka...tiez mi je jedno ci to bude dievcatko, alebo chlapcek....
Dufam, ze plnenie objednavok bude do roka a do dna....
Vopred ti z celeho srdca dakujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem 😉

@cora41 6 dni je OK, mne povedali tak do 10 dni az 2 tyzdne mozem krvacat, aj to tak bolo a potom spinenie, ale krce som nechapala, normalne ako kontrakcie kazdych par minut a aj to vyplulo potom tie zrazeniny, odsleduj ci to mas pravidelne