icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

gelinka75
12. feb 2013

@cora41 6 dni je OK, mne povedali tak do 10 dni az 2 tyzdne mozem krvacat, aj to tak bolo a potom spinenie, ale krce som nechapala, normalne ako kontrakcie kazdych par minut a aj to vyplulo potom tie zrazeniny, odsleduj ci to mas pravidelne

gelinka75
12. feb 2013

@azzura ty nevymyslaj s pripravkami, o 2 tyzdne budes tehu a hotovo 🙂

cora41
12. feb 2013

@gelinka75 nie nemam a ja uz ma cistu krv 2 dni bez nejakych zrazenin...

gelinka75
12. feb 2013

@cora41 tak to uz budes mat dobre..teraz len cakat na dalsie snazenie, zas to iste prezivat

azzura
12. feb 2013

@cora41 vsak už idem na 2.IVF tak stimulku

azzura
12. feb 2013

@gelinka75 😀 ano mami.....ja len tak mimochodom....sa chytam kazdej slamky a nechavam si otvorene zadne vratka

gelinka75
12. feb 2013

@azzura 😀 😀 ziadne zadne dvierka, musis si hovorit, ze to vyjde 😝

azzura
12. feb 2013

@gelinka75 😀 ale možem verit comukolvek, aj tak to bude inak, radsej sa necham prekvapit ako byt opat sklamana

gelinka75
12. feb 2013

@mates777 ako sa mas? citis sa lepsie?

gelinka75
12. feb 2013

vytiahla som mrazenu cukinu z mrazaku a idem robit placky, mam chut na nieco slane 😝

azzura
12. feb 2013

@gelinka75 mnááááááááááááááám. Moj mm volal že v BA mate hrozu a strach co sa tyka snehu

janap76
12. feb 2013

@azzura aj u nás vkuse sneží a fúka, teraz som poslala mm do potravín 😉

cora41
12. feb 2013

@azzura super!!! tak to velmi drzim prsty🙂 a ktory den si pichas a kolko?

mates777
12. feb 2013

@gelinka75 ahoj Angelicka...celkom to ujde...uz nech vyjde slniecko, lebo toto pocasie ma stale nuti rozmyslat nad volovinami...
a ty ako? citala som ze gelik uz dorazil...mne este nie...a ako sa hovori, ja uz zacinam fakt hadzat flintu do zita...
boha vsetkym okolo mna sa dari a ja som ako zakliata...

azzura
12. feb 2013

@janap76 ty si ale ženuška, že do takeho nečasa pošlem chudaka mm 🙂

janap76
12. feb 2013

@cora41 hmmm aj ja som z KE, len bývam momentálne na západnom Slovensku, lebo mm tu má prácu ...a KE mi chýbajú 😉

janap76
12. feb 2013

@azzura 😀 😀 😀 no a on sa o mňa teraz tak bojí, že sa núka že bude aj venčiť iba on !!! 😀 😀 😀 😀 ale to v žiadnom prípade nechcem, môže ísť s nami, ale mne tie vychádzky 2 x denne robia veľmi dobre 🙂 len do potravín nechcem ísť, lebo každý tam kýcha a kašle 😉 ešte že je taký, že pôjde 😵

lubanka
12. feb 2013

@cora41 ďakujem za tvoje slová... boli pre mňa akoby po "pysku"... 😀 😀 😀 dobre si mi dala 😉 ... ale asi som to potrebovala... máš pravdu, kašlať na neúspechy! tiež nemôžu byť nekonečné... snáď už sme si ich všetky vyčerpali a už na nás len úspechy čakajú a teraz sa vzdáme?... teraz, keď už len "dobrotky" máme pridelené 😀 chcem veriť tomu, že tento rok bude prelomový... 😉 kto sa pridáva? idem objednávať bábätká... napíšte mi všetky koľko chcete a čo by to malo byť 😀 😀 uzávierka je do dnes do 20h 😀 😀 😀 a dopredu upozorňujem, že reklamácie nepríjmam 😀 😀 😀 😀 😀

cora41
12. feb 2013

@janap76 moja, tak Ti odtialto nieco poslem, dobre? ja som zase byvala na Liptove a prestahovali sme sa sem pred 7 rokmi a mne zase chyba Liptov☹ ale no co uz, praca je praca...

lubanka
12. feb 2013

@janap76 janka mne včera asi totálne harašilo 😀 😀 😀 to je v "Pod povrchom" nie v paneláku 😀 😀 😀

cora41
12. feb 2013

@lubanka no prosim !!! 🙂 🙂 🙂 🙂 presne toto potrebujeme vsetky, aby sme si verili, ze to pojde🙂 tak ja ak skromne mozem, chcela by som si objednat, aby sa mi narodilo zdrave babatko do roka a do dna.. A ci to bude dievcatko alebo chlapcek, alebo nebodaj dvojicky je mi uplne jedno... hlavne nech sa na mna pozrie tymi svojimi ockami a nech vie, ze som jeho mama na cely zivot...PVMP...

gelinka75
12. feb 2013

@mates777 vsetkym sa dari? a komu 😝 tu som citala, ze treba dopriat a aj tebe bude dopriate, ja niekedy tym babam aj zavidim, ze vedia rychlo otehu ale potom si uz poviem, ze nech maju aj ja budem mat (dufam) len to cakanie ma ubija a ze sa stale vraciam na zaciatok 😠 😠 bude isto lepsie a aj tebe, na jesen vam daju adopciatko a zabudnes ze si riesila otehu 🙂 😝

gelinka75
12. feb 2013

fuj v telke ide psycho film nejaky o duchoch az mi zle ostalo, ja take nemozem kukat, normalne sa bojim 😖

mates777
12. feb 2013

@lubanka Lubka tak aj ja sa teda pridavam a posielam zavaznu objednavku: prosim si jeden po pripade dva kusy zdraveho babatka...tiez mi je jedno ci to bude dievcatko, alebo chlapcek....
Dufam, ze plnenie objednavok bude do roka a do dna....
Vopred ti z celeho srdca dakujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem 😉

azzura
12. feb 2013

@cora41 som len 5DC....Diphereline 0,1+Puregon 175 + Menopur 150...take iste ako pri 1.IVF

mates777
12. feb 2013

@gelinka75 no ved sa uz neviem dockat jesene...ale stale mi vrta v hlave to, ze mozem otehotniet...ja samozrejme z celeho srdca prajem kazdej zienke babinko, ktora po nom tuzi...

azzura
12. feb 2013

@janap76 🙂 zlatušik ten tvoj mm, ani sa necudujem že sa boji, ale ked je fuj počasie tak nechaj mm ist so psikom von a inač chodte spolu, aj da na teba pozor a zaroves ste spolu 🙂

gelinka75
12. feb 2013

@lubanka aj ja objednavam nove bejbinka za mojich anjelikov aby sa nam vratili 🙂

cora41
12. feb 2013

@azzura to nie je "len" 5 den, to je "uz" 5 den, co by som ja dala, keby som mala 5 den cyklu a uz stimulovala 🙂 tak sa moja teskaj, ze vsetko bude ok.. je dobre pit grepovy dzus po mrske, pomaha to mat dobru sliznicu🙂

azzura
12. feb 2013

@lubanka jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa si prosim dievčatko, ale už objednaj teraz aby dosla cca do 2-3 tyzdnov 😀 dakujem