Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@cora41 prd si truba, každa sme boli tak ako ty, že sme sa pekne museli vsetko ucit. Najprv sa musis na nejakej stranke zaregistrovat a potom si budes merat po mrchane každe rano v pošve teplotu, ale nesmies vstat, musis mat teplomer po ruke a treba merat v tu istu hodinu. Pred ovu mas nizsiu a po ovu vyssiu a medzi tym by ti mala cca 3 krat klesnut a tak zistis kedy boa cca ovu, byva vacsinou v strede závislosti od dlzky cyklu + si na kontrolu robis ovu testy. 🙂
@azzura mo super, mudrejsia teda nie som 🙂 aj ked vyklad je skvely🙂 takze normalne mas teplotu co ja viem36.8 a tri dni pred ovu ti zacne klesat a klesa kazdy den po dobu troch dni - potom je teda ovulka - a po ovulka ide teplota hore znova a potom pred mrchou klesne alebo stupne? pisem jak magor 🙂
@cora41 to klesa rychlo, ja som bola v 10tt, pre zakrokom bolo HCG nad 10.000, tyzden po zakroku 1800 a teraz neviem, bola som na krvi, ale na kontrolu idem az buduci tyzden, som zvedava ako to kleslo, citala som, ze do dalsej mrchy by to malo klesnut uplne, ale ze niekomu to klesa pomaly
teraz som si všimla, že mi nejaká dobrá duša poslala srdiečko... ďakujem 😵 to už bude na Valentína... 😀
@gelinka75 nevieš náhodou, čo sa dnes zasa deje s fertility? 😠 ja s tou stránkou mám stále problémy... my sa asi neznášame alebo čo... 😖 nejde mi otvoriť moje grafy a nejaké bludy mi píše, že 5dní VIP 😕 😕 😕 čo to zasa za somariny tam mám 😠 😠 😠 ☹ ☹ ☹
ale asi nie... teraz mi trklo, že ty ešte asi BT neznačíš...
@cora41 http://www.fertilityfriend.com/home/3931d6 tak napr. moj graf

@azzura zato, že si naše deti nazvala "tovarom"... ty budeš prvá, ktorej príde... a riadne uvrieskané 😀 😀 😀 😉