icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

lubanka
12. feb 2013

@azzura zato, že si naše deti nazvala "tovarom"... ty budeš prvá, ktorej príde... a riadne uvrieskané 😀 😀 😀 😉

cora41
12. feb 2013

@lubanka jasne ze beriem!!!!!! vsetkymi prstami.. keby som teda bola tehulka s dvojickami, tak ostanem doma a budem sa snimi rozpravat 24 hodin, len aby som ich ukecala, ze moje brusko je najkrasi domcek na svete 🙂 🙂 🙂 🙂

cora41
12. feb 2013

@janap76 presne to iste robime aj my 🙂 ale kedze uz mam objednane dvojcata, tak raz im ukazem, ako sa chodi po horach na Liptove 🙂

azzura
12. feb 2013

@cora41 ja milujem ananasový džus, ten je dobry po ovu na uhniezdenie

cora41
12. feb 2013

@gelinka75 po prvej mrske ides hned skusat? a na ovulku budes mat ovu testiky alebo ako moja?

cora41
12. feb 2013

@azzura aaaaa, to som nevedela, super!!, ten mam rada aj ja 🙂

lubanka
12. feb 2013

@cora41 to nepoviem, lebo podľa mňa žena do 19r. rastie... od 20r. - 30r. je v puku... od 31r. - 60r. kvitne... od 61r - 80r. zreje ako kvalitné víno a potom môže o sebe začať tvrdiť, že starne... 😀 😉
takže podľa mojich "štatistík" si ty v kvete 😉 😀 a my tiež...

azzura
12. feb 2013

@lubanka 😀 😀 😀 😀 😀 neva, kludne aj 2. Ak bude po mne, tak to bude dobre tvrdohlave dieta 😒

cora41
12. feb 2013

@gelinka75 a to je dobre kvoli comu?

lubanka
12. feb 2013

@azzura 😀 😀 😀 ich budeš brávať so sebou do práce? 😀 😀 😀 ... že pozdravujem šéfku a stránky... 😀 😀 😀

azzura
12. feb 2013

@cora41 tak super, a budes merat aj BT??? jasne treba robit aj ovu testy

cora41
12. feb 2013

@lubanka jeeej, tak to napisem do mojho CARu, aby len pekne verili, ze sa mi to podari, ked uz som teda v kvete 🙂

cora41
12. feb 2013

@azzura v zivote som nemerala BT a ani neviem, ako sa to robi a kedy vlastne je ta ovulka.. ked mas teplotu vyssiu? nizsiu? a to mam uz 42 🙂 stara truba som ja a nie v kvete 🙂

gelinka75
12. feb 2013

@cora41 teraz zacal brat 4 dni dozadz Selezin ACE aj to mi tu jedna kocka poradila, ze to je dobre aj som si o tom precitala daco a vela muzom sa zlepsil spermiogram, my mame teda nie moc dobry co sa mnozstva tyka 😖 tak velmi dufam, ze to zaberie

azzura
12. feb 2013

@lubanka 😀 😀 😀 😀 jasne, ale najprv si ich uzijem ja a ked nebudem vladat tak mm a potom moja mama, ale kedže ma už vyse 70 rokov, tak asi mi ich bude nosit do prace a vzpyta si odo mna ako darcek k narodkam kupele v tichom prostredí 😀 😀 😀 😀

azzura
12. feb 2013

@cora41 prd si truba, každa sme boli tak ako ty, že sme sa pekne museli vsetko ucit. Najprv sa musis na nejakej stranke zaregistrovat a potom si budes merat po mrchane každe rano v pošve teplotu, ale nesmies vstat, musis mat teplomer po ruke a treba merat v tu istu hodinu. Pred ovu mas nizsiu a po ovu vyssiu a medzi tym by ti mala cca 3 krat klesnut a tak zistis kedy boa cca ovu, byva vacsinou v strede závislosti od dlzky cyklu + si na kontrolu robis ovu testy. 🙂

gelinka75
12. feb 2013

@lubanka spravna nevesta si, nie ako ja 😠 vybavim jej odvoz do spitalu, z ktoreho nie a nie vratit 😀 😝 jaj ale sme zle..aj mi je jej uz luto, ale co by sme s nou doma robili? ja sa neviem o nu starat

gelinka75
12. feb 2013

@cora41 ano chceli by sme skusit hned po prvej, uvidime, ci budem spinit alebo nie, uz mi to patricne lezie na nervy, ovu testy nerobievam, mavala som ovu vzdy na 13DC, merala som bazalnu teplotu, ty robievas ovu testy?

lubanka
12. feb 2013

@gelinka75 😕 😕 😕 ty si vlastne geniálna!! ty si to dobre vymyslela... nechala si svokru odviezť s pokynmi, aby na ňu zabudli... 😀 😀 😀 😀
PS: ... nevieš alebo nechceš... 😀

gelinka75
12. feb 2013

@lubanka 😀 😀 😀 😀 nooo asi tak nejak, v podstate sa o nu nemam zaujem starat, ale ako viem odnesie si to moj mm, lebo dalsie dve deti ma v tramtarii

cora41
12. feb 2013

@azzura mo super, mudrejsia teda nie som 🙂 aj ked vyklad je skvely🙂 takze normalne mas teplotu co ja viem36.8 a tri dni pred ovu ti zacne klesat a klesa kazdy den po dobu troch dni - potom je teda ovulka - a po ovulka ide teplota hore znova a potom pred mrchou klesne alebo stupne? pisem jak magor 🙂

cora41
12. feb 2013

@gelinka75 ja som si robievala ovu testy, no teraz budem mat vysoke HCG, lebo som bola v 14 tyzdni a pokial to klesne, tak to bude minimalne mesiac a potom mozno...

cora41
12. feb 2013

@azzura a na akej stranke sa budem musiet zaregistrovat? vies nejaku poradit? naco je to dobre? nestaci, ked si to budes znacit niekde na papier? dakujem 🙂

gelinka75
12. feb 2013

@cora41 to klesa rychlo, ja som bola v 10tt, pre zakrokom bolo HCG nad 10.000, tyzden po zakroku 1800 a teraz neviem, bola som na krvi, ale na kontrolu idem az buduci tyzden, som zvedava ako to kleslo, citala som, ze do dalsej mrchy by to malo klesnut uplne, ale ze niekomu to klesa pomaly

lubanka
12. feb 2013

teraz som si všimla, že mi nejaká dobrá duša poslala srdiečko... ďakujem 😵 to už bude na Valentína... 😀

lubanka
12. feb 2013

@gelinka75 nevieš náhodou, čo sa dnes zasa deje s fertility? 😠 ja s tou stránkou mám stále problémy... my sa asi neznášame alebo čo... 😖 nejde mi otvoriť moje grafy a nejaké bludy mi píše, že 5dní VIP 😕 😕 😕 čo to zasa za somariny tam mám 😠 😠 😠 ☹ ☹ ☹
ale asi nie... teraz mi trklo, že ty ešte asi BT neznačíš...

gelinka75
12. feb 2013

@lubanka znacim, ale moj graf je biedny 😠 a co ti vyhadzuje? mne ide normalne, asi musis odkliknut, ze akceptujes 5 dni VIP, to ti niekedy davaju zadarmo, ma to ine vymozenosti, to je akoby si platila za stranku

lubanka
12. feb 2013

@gelinka75 mám tam toto:
Členstvo: Voľný Základné Členstvo - Bonus: 5 Dni špeciálne prémie VIP členstvo Odhlásiť | | Oznámiť / niečo navrhnúť

lubanka
12. feb 2013

@gelinka75 ... čo by sa dalo odkliknúť, resp. čo je vysvietené je iba to "Odhlásiť/ Oznámiť/ niečo navrhnúť" ... 😕 😕

azzura
12. feb 2013