Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@azzura no moja, moje dve osmičky sa pokúšajú vyrásť už asi 5 rokov ...mám veľmi husté zuby, tak zubárka povedala že mi nemjú kde .... že ich mám ísť dať vytiahnuť na stomatochirurgiu 😀 😀 😀 😀 😀 😀 už ma vidí 😀 😀 😀 😀 😀 už som tam !!! 😀 😀 😀 😀 ani za nič 😉 radšej to 2 x do roka vydržím, nie je to až taká hrozná bolesť 😉
@azzura mne este na strednej skole povedali, ze rastu vam zuby mudrosti a sale nevyliezli, ale mne sa zda, ze obcas to aj zacne a potom prestane, aj teraz co som mala problemy so zubom ked som otehu tak to pripisujem tomu, ani zubarka nevedela co ma boli, az cela polka hlavy aj lico, nakoniec trepla, ze mozno klb na sanke, tak to som sa smiala 😝 dufajme, ze ti to prejde

@gelinka75 znie to skvele 🙂 ano, ja zatial len dzus, to mam taku rychlovku, ked vychadzam z domu do prace a potom si davam jedno ovocie 🙂 od pondelka som zahajila 90 dnovu dietu - zatial treti den🙂, ziadna slava, no drzim sa a mam velku chut dat dole tych mojich 10kg z hormonov z minuleho roku, predtym, ako pojdeme v aprili znova na stimulku..
Vcera mi odpisala moja doktorka z CAR, ak budem fit, cakame 2 mrsky a zaciname.. Znova sa tesim a ratam dnicky 🙂