icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

cora41
13. feb 2013

@gelinka75 znie to skvele 🙂 ano, ja zatial len dzus, to mam taku rychlovku, ked vychadzam z domu do prace a potom si davam jedno ovocie 🙂 od pondelka som zahajila 90 dnovu dietu - zatial treti den🙂, ziadna slava, no drzim sa a mam velku chut dat dole tych mojich 10kg z hormonov z minuleho roku, predtym, ako pojdeme v aprili znova na stimulku..
Vcera mi odpisala moja doktorka z CAR, ak budem fit, cakame 2 mrsky a zaciname.. Znova sa tesim a ratam dnicky 🙂

azzura
13. feb 2013

@gelinka75 ozaj už som zistila z coho mi je tak blo, že ma boli vsetko na lavej strane...oko, ucho, hrdlo, hlava...rastie mi zub mudrosti.....boli to ako.....

cora41
13. feb 2013

@azzura ahoj moja 🙂

azzura
13. feb 2013

@cora41 čauko, džusik iba na ranajky...tak to ja som mala parky 😀 😀 😀 😀

gelinka75
13. feb 2013

@cora41 tak nech sa ti dari v chudnuti, ja som tiez skusala 90 dnovku davnejsie, aj som schudla a potom sa to vratilo s urokami, pred skoro 2 rokmi som presla na zdrave pravidelne stravovanie a uz sa ho nikdy nevzdam a nechcem vidiet ziadnu dietu, mozem jest vsetko

janap76
13. feb 2013

@cora41 ja pracujem z domu 🙂 depka na ústupe je skvelá správa 🙂 😉 myslím že v KE nie sú dlhé čakačky na termín, ale na vyýsledky sa myslím čaká dosť dlho 😖 ale to všade

janap76
13. feb 2013

@gelinka75 Ahoj Angelika 🙂 ja jem teraz na raňajky každý deň to isté a neskutočne mi chutí 😀 😀 😀 hrianky s maslom, jahodovým džemom a 2 dcl kakao 😀 😀 😀 mňam ...ale aj tvoje by mi chutili 😉

cora41
13. feb 2013

@azzura tak to ja mavam na vecer 🙂

cora41
13. feb 2013

@gelinka75 je mi to jasne, no ja ked som ju skusala, vzdy som vydrzala 30 dni namiesto 90... a teraz by som chcela schudnut aspon 5kg pred stimulkou, lebo 10kg navyse je pre mna strasne vela..

janap76
13. feb 2013

@azzura Ahoj Monička ... keď rastie zub múdrosti, to je hnusná bolesť .... mňa vtedy bolí od vrchu hlavy až po kľúčnu kosť všetko ...a nepomôže nič, len vydržať 😖

cora41
13. feb 2013

@janap76 ved prave preto sa chcem objednat cim skor, aby nam stihli prist vysledky pred zaciatkom aprila...

azzura
13. feb 2013

@cora41 😀 😀 ja som velky papkač, čo ale na mne až tak moc nevidno 🙂

cora41
13. feb 2013

@azzura tak ja keby som jedla co chcem, tak som ako rusky tank 🙂 ja mam 174cm a pred hormonmi som mala tak 62kg a teraz peknych 72🙂 no maly slonik🙂

janap76
13. feb 2013

@azzura ja sa musím ráno riadne najesť 🙂 inak u nás na Záhorí predávajú také párky že "čertíci" poznáš ? ....no neskutočné sú, výborné....predávajú to v jednote...a k tomu si dám kyslé uhorky a chlieb....to je pre mňa náhrada za spišské...lebo tie sú zas u nás oveľa lepšie 🙂

azzura
13. feb 2013

@janap76 ahoj janulka moja, no ved nic ine mi neostava len vydržať....a ešte mam aj v uchu vatu, tak som aj nahluchla 😀 😀 😀

azzura
13. feb 2013

@cora41 ja mam 168 a 56kg, mavala som menej ale ked som v min brala clostylbegyt tak som z neho priprala ale ked bereiem stimulku na IVF tak vtedy chudnem, lebo blvááááááááááám 🙂 🙂 🙂

gelinka75
13. feb 2013

@azzura parky nejedavam vobec 😀 moj mm ich ma rad, ja mu nic nezakazujem a vazne zub? co bude robit ked sa to zhorsi?

azzura
13. feb 2013

@janap76 ale ty musiš papakat, lebo ješ za 2ch. Nepoznam tie parky,ale kuknem či ich nemaju. prečo čertici, su pikantne...lebo ja pikantne mic nemusim

janap76
13. feb 2013

@azzura hmmmm ale keď si nahluchlá to nie je zlé..... 😀 😀 😀 😀 aspoň ti nevhupne do uška každá somarina 😉 😉 😉 čo tam kde kto vypustí 😉 🙂

cora41
13. feb 2013

@azzura vracias zo stimulky? tak to ja nastastie nie... a kedze budem brat clostilbegyt, tak zase priberanie to isti...

azzura
13. feb 2013

@gelinka75 janse, že ty take neješ, ked si na zdravej strave 😀 😀 . Nestras ma co sa ma zhorsit? Dufam že ked vyjde von tak prestane boliet, este to mi chybalo, vidis nie je dna aby sa nestalo nieco co mi hovori že som nemala ist na IVF, ale ja sa nevzdam!!!!!!!

janap76
13. feb 2013

@azzura pikantné by som nepocedala...to len jemnučko...lebo ani ja nemám rada štipľavé...ale sú dobré, lebo to je čisté mäso, nie múka....obyčajné parky nejem tiež už niekoľko rokov 🙂 vyskúšaj, mm budú určite chutiť 😉

azzura
13. feb 2013

@janap76 😀 😀 noo, ved aj šefka si to už vsimla. sa smeje že mi furt nieco je, a aby moc neotravovala tak som jej ukazala moje dopichane brucho, tak jej doslo blbo 😀 😀 😀 😀 😀

gelinka75
13. feb 2013

@cora41 ja som tiez stale slon, mam o 10kg viac ako ty ale aj o par cm 😀 stravovanie je na dlhu debatu, to by si musela prekopat vsetko od zakladov a to nie je zo dna na den, ale oplati sa tym zaoberat, mne to velmi pomohlo

azzura
13. feb 2013

@cora41 hej, stimulka je pre mna ako dieta 😀 😀 😀 😀

janap76
13. feb 2013

@azzura no moja, moje dve osmičky sa pokúšajú vyrásť už asi 5 rokov ...mám veľmi husté zuby, tak zubárka povedala že mi nemjú kde .... že ich mám ísť dať vytiahnuť na stomatochirurgiu 😀 😀 😀 😀 😀 😀 už ma vidí 😀 😀 😀 😀 😀 už som tam !!! 😀 😀 😀 😀 ani za nič 😉 radšej to 2 x do roka vydržím, nie je to až taká hrozná bolesť 😉

azzura
13. feb 2013

@janap76 ok, ked ich stretnem v obchode tak si ich kupim

gelinka75
13. feb 2013

@azzura mne este na strednej skole povedali, ze rastu vam zuby mudrosti a sale nevyliezli, ale mne sa zda, ze obcas to aj zacne a potom prestane, aj teraz co som mala problemy so zubom ked som otehu tak to pripisujem tomu, ani zubarka nevedela co ma boli, az cela polka hlavy aj lico, nakoniec trepla, ze mozno klb na sanke, tak to som sa smiala 😝 dufajme, ze ti to prejde

azzura
13. feb 2013

@janap76 hmm, takže aj teba trapia zubky, jasne aj ja radsej vydrzim bolets ako keby som mala ist zubarovi 🙂 Baby že si mam kloktat borovickou, bleeeeeeeeeeeeee ja tvrde nemusim

gelinka75
13. feb 2013

baby a co tak valentyn? kupujete alebo chystate nieco pre svojich milacikov? @azzura @lubanka @janap76 @mates777 @cora41