icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

gelinka75
13. feb 2013

@mates777 no tak to som aj ja zvedava, ale potom mu nastav budicek, aby to nezabudol aj brat, lebo mojho musim furt sledovat inak nato kasle

azzura
13. feb 2013

@mates777 ja len tak že toto IVF je cele nejake cudne, same prekažky. Ale ja sa len tak nevzdama. Ja nepriberiem, lebo blvam 😀 😀 😀

gelinka75
13. feb 2013

@azzura 😀 bez vody niet zivota 😝 😝 😝 😝

azzura
13. feb 2013

@mates777 tak to teba som si pomylila s @gelinka75 a jej som pripisala dceru 🙂 🙂 🙂

azzura
13. feb 2013

@gelinka75 ale ved pijem čajik, rano a po obede 🙂 . Neboj uz sa mi zohriava flasa na radiatore, lebo zas pokasliavam tak musim teplu vodu

gelinka75
13. feb 2013

@azzura tak aspon vieme kde si tu dceru nabrala 😀

azzura
13. feb 2013

@gelinka75 no, už starnem, asi si zacnem zapisovat 😀 😀 😀 😀 😀

cora41
13. feb 2013

@gelinka75 moja, ani mna to nenapadlo, to mi bolo odporucene 🙂 🙂 🙂

cora41
13. feb 2013

@mates777 no ten ovocny den to je o drzku ale ostatne sa daju🙂

mates777
13. feb 2013

@azzura noooooo...to my dve mame mladikov s detickami pri sebe 😀

mates777
13. feb 2013

@cora41 ostatne su v pohode...no a ten vodny den nik v mojom okoli co to drzal nedodrzal 😎

lubanka
13. feb 2013

@azzura 😀 😀 😀 ti porozprávam ešte niečo o tom... opuchy a teploty a bolesti... celú noc sa zvíjaš na posteli.... stačí? 😀 😀 😀 či ešte pridať? 😀 😀

azzura
13. feb 2013

@mates777 😀 😀 😀 krasne si to pomenovala

azzura
13. feb 2013

@lubanka stačíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí, pomoooooooooooooooooooc

mates777
13. feb 2013

@azzura pravdivo, nie??? ale ten tvoj aspon spolupracuje...moj ee 😠

lubanka
13. feb 2013

@azzura 😀 😀 😀 😝

lubanka
13. feb 2013

@gelinka75 ale ja som sa ho pýtala 😠 schválne som skôr letela do sprchy, že kým sa on dá doporiadku, tak ja sa zatiaľ namažem, aby nenastali "komplikácie", keď bude čakať... a aj tak nastali... normálne sa zasekol 😠 😠 😠 dofrasa aj s chlapmi... neviem načo sú taký hrdý, keď s tým majú toľko problémov... žena okolo nich tancuje "hulahula tančeky" a aj tak nakoniec musí prísť desta, aby ho nadvihla... 😠 😝 tak a teraz som mu naložila a môže si to kľudne aj prečítať 😠

gelinka75
13. feb 2013

@mates777 vodny den ked som mala, tak som schytala taku brutalnu migrenu, ze som ju mala vtedy 4 dni 😖

gelinka75
13. feb 2013

@lubanka myslis, ze to cita? dufam, ze nie, lebo takymto stylom tutu mutu u vas nebude ani pred ovulkou 😀 aj ja som take uz zazila, ja ho cakam v posteli a on kuka reklamy v telke lebo idu kosti, to som uz pisala tusim..skoro ma vtedy eblo

azzura
13. feb 2013

@mates777 v com ti ten tvoj nespolupracuje?? vsak mozno poradim 🙂

lubanka
13. feb 2013

@gelinka75 a prečo tak v noci berú tie lieky? to sa po nejakých hodinách musí? 😕 to čo berie mm iba ráno a poobede do vody rozmiešať...
... asi mu zvýšim dávky... buď ho vystrie alebo bude jak nadržaná stepná kengura... 😠

azzura
13. feb 2013

@lubanka 😝 😝 ty si nejak zla na mna, vsak počkaj ked budeš robit sviečku, si na mna spomenieš 😅 😅 😅 😕 😀 😀 😀

lubanka
13. feb 2013

@gelinka75 nie... nečíta, ale raz (vtedy keď chcela Klaudia nejaké foto odo mňa, tak som mu povedala, nech mi to tam dá a prečítal...) tak preto hovorím, že nech si to aj prečíta... pozná moje heslo už, tak čo ja viem, či ho niečo nenapadne... zatiaľ nie, ale zákon schválnosti... 😝

gelinka75
13. feb 2013

@lubanka ale nie, to len moj mm ma taky styl, ze mu hovorim cez den daj si tabletku, povie mi, ze berie vecer, vecer zaspi pri telke, samozrejme tabletka na polici, potom si spomeniem, ze si nedal a kricim na neho ze tabletka a potom sa po 10 minutach pozviecha a ide si dat, hadze pri tom ksichty akoby rodil

azzura
13. feb 2013

@lubanka počuj ty si toho tvojho totalne vystreseovala. To poznam aj ja, my sme to mavali na zaciatku, ked som mu povedal že sup ideme na to lebo je ovu a bolo z toho prd, lebo nedal ani kvapku...a este som ho aj sprdla. Teraz to uz beriem ako srandu aj s tym gelom, že ideme experimentovat a že o nic nejde, tak sme sa na tom nasmiali ako este nikdy

gelinka75
13. feb 2013

@azzura naco sviecku? 😕

azzura
13. feb 2013

@gelinka75 vsak po sexiku som robila sviecku 😀 😀 to som pomahala spermoskam aby sa po geliku pekne suchli dole kam maju, to mi len šibkalo. Ja ked sa zacnem jasit tak potom neviem kde je konec 🙂

lubanka
13. feb 2013

@azzura no myslím, že ja nebudem mať dôvod robiť tú sviečku... ale ak áno, tak ti dám vedieť a kľudne sa do mňa pusti... vydržím... 😀 😉

lubanka
13. feb 2013

@gelinka75 ty nevieš? prvá fáza namazať sa a potom robiť sviečku...
... jak ožrani... namažú sa a potom robia lastovičku... či zvládajú.... my robíme sviečku 😀 😀 😀

gelinka75
13. feb 2013

@azzura vidis tak nieco z toho pomohlo, ked sa to skoro podarilo, dnes si nemerala teplotu?