Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@gelinka75 uhm.. 😀 😀 😀
@gelinka75 to by bolo aj skoro skúšať a myslím, že aj zbytočne, lebo podľa grafu ešte ovu nebola a ani testy tomu nenasvedčujú... doteraz som cítila tlak iba v pravom vaječníku, ale teraz sa to začína už aj na ľavo... a normálne cítim tlak aj v maternici... normálne ako keď stimulku som mala... no asi som "kvalitne zaexperimentovala" 😖
ja som 5dní od začiatku užívania kvapiek dostala mrchu.... ale ja ich neberiem 2x12 ale začala som 2x20 a keď došla mrcha tak 3x20 kvapiek... konská dávka 😖 asi napíšem azzure, že keď to s tými folikmi vyzerá tak všelijako, tak jej asi pošlem svoje... myslím, že ich bude "statočne"... ale prečo neukáže test? či je skoro? a čo to slabé "zašpinenie"? to som asi 2x utrela a ružové... potom už nič
@gelinka75 no ja neviem ... mm síce chodí stále, že či neskúsime, že keď tak cítim, tak či náhodou... ale mne je naozaj hrozne... to by bolo fakt, že oddreté a pretrpené ☹
skús mrknúť na ten môj graf... ty sa v tom predsa oveľa lepšie vyznáš... ale asi tam tiež nič nevyčítaš
http://www.fertilityfriend.com/home/3f427d
@gelinka75 áno súhlasím... dnes nemusím 😀 asi by som mm zbila... ble nemám nato ani myšlienku... uvidím zajtra, čím ma môj cyklus prekvapí... idem asi zaľahnúť, lebo naozaj zdochnem... fuj ☹ dík za info, si ma aj ukľudnila, lebo som sa začínala báť, to včerajšie špinenie ma poplašilo a dnes sa cítim zle... ale keď tvrdíš, že to len ovulka asi silná bude, tak nejak vydržím... tak už len tebe nech konečne dorazí, nech môžeme spolu ovu problémy rozoberať 😉
@gelinka75 ja ťa tu otravujem so svojimi somarinami a ty ani nepovieš, že máš problémy... možno ste len podráždený z posledných udalostí... to čo sa prihodilo 😔 , svokra chorá a dodnes neviete, čo jej vlastne je... tým že ti mešká mrcha si aj ty podráždenejšia... šak to poznáme všetky, len iskry lietajú...
@lubanka no tak fajn aspon sa ti ulavilo, moj sa niekedy oduje na takej somarine, mu varim s laskou a on sa oduje na tom, ze som povedala, ze bude smrdiet od cesnaku, ale to som myslela, zo srandy a on sa odul, ja sa snazim a za totalnu kravinu sa oduje...no neni to blbost? akoby sme nemali horsie veci 🙄
@gelinka75 😀 😀 😀 😀 no chlapi no... môžeme pokecať 😀 😀 😀 😀 všetci sú rovnako ješitný... jak malé deti... som sa zľakla, že niečo vážne a vy sa na cesnaku chytíte... ale inak je zaujímavé, že vždy sa povadíme všetci na somarinách iba... vážne veci dokážeme zvládnuť a poriešiť, iba somariny nás rozhádžu... ale fakt je do riadna blbosť teda... ale to mu nevrav už, lebo zas si skočíte do úsmevu... 😝
@gelinka75 och moja... z celého srdca ti prajem, aby si čo najskôr otehu, aby ti prišla nová nádej a radosť do života... 😔
a to isté aj tebe @cora41 ... veď vy ste vlastne na tom rovnako 😔 😔 a vlastne aj ja som na tom s vami podobne...
takže žiadne smútky!!!!! určite sú už naše detičky nachystané a už trénujú nebeský tobogán, aby sa mohli spustiť z hora k nám... 😵 😉 a keď uvidia akým usmokleným mamám sa majú narodiť, tak si to ešte rozmyslia... úsmev č.5 nahodiť, veselá tvár a láskavé slovo... to ich priláka... určite! 😵 😉
@lubanka tak to si teda zabila🙂 rehlim sa tu uz 5 minut na tvojom nestasti🙂 prepac mojko... neboj nic, mysoim, ze to telo sa zo vsetkych tychto veci potrebujem spamatat a je to lepsie, ako ziadne priznaky.. aspon vies, ze sa nieco deje.. mozno by si si mala dat este alechemilku nejake 2 dni, hodne pomaha.. a ked ti to neprejde, chod za doktorom , vela bolesti tiez nie je normalne...

@lubanka tak potom nema byt z coho ti zle, tie kvapky nemaju vedlajsie ucinky, aspon ja citim, ze na mna to neucinkuje 😝 nezjedla si nieco? a taky tehu testik si neskusala? 😕