icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

janap76
17. feb 2013

@cora41 ona nie je zlá..len žijeme v jednom dome ....a máme spoločnú kuchyňu ...Monička stačí ti nie ? 😠 😖

janap76
17. feb 2013

baby prosím Vás poraďte mi.... ten NT ultrazvuk, robia ho automaticky v tom 13 týždni, alebo musím ísť potom sama ?

janap76
17. feb 2013

@azzura Monička takže v pondelok ideš zas ? uvidíš bude to tak ako hovorila Angelika .... v pondelok už bude stav dobrý.... len ťa prosím nalievaj sa s vodou ☹ 🙂 😉 😵

janap76
17. feb 2013

@lubanka čítala som ako si sa včera cítila ...dnes si mala aký ovu test ? mne to tiež pripadá ako mega ovulka ....mešuge že zomrela na silnú ovulku 😀 😀 😀 😀 ..... a keďže ju už máš za dverami, ja by som dala tie kvapky teraz tak na 2x12 aj keď s tých ti podľa mňa špatne nebude... 😉

janap76
17. feb 2013

@chorucka okrem iného som brala 3 druhy týchto bobúľ...pri jednych je vyslovene uvedené že sú na endometriózu http://www.tcmbratislava.eu/gyno.htm

janap76
17. feb 2013

@chorucka ale objednávala som si to z inej stránky...pohľadám aj to 😉

cora41
17. feb 2013

@janap76 absolutne... viac mi netreba.. takze trpezlivost mojko...takto budete zit vzdy, alebo je sanca, ze budete s polovickou aj sami?

cora41
17. feb 2013

@janap76 v tomto veku by to malo byt automaticky, no opytaj sa tvojho doktora, aby Ta tam poslal...

gelinka75
17. feb 2013

@janap76 jogurtove cesto na langos: 600gr hladkej muky, 1 velky biely jogurt (asi 400gr.), pol lyzicky soda bikarbony, 1lyzicka soli, 1 kvasnice, 1dcl mlieka, 1 KL cukor, spravime kvasok z kvasnic, mlieka a cukru a vsetko spolu uhnetieme na cesto, nechame nakysnut, rozdelime na 14 dielov a vytvarujeme male bochniky, vyvalkame ich do tvaru kruhu a poroztahujeme rukami, vyprazame na horucom oleji 😉 zvladnes? 😀

janap76
17. feb 2013

@cora41 pri predstave že by som takto mala žiť vždy 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 balím kufre a utekačka domov 😀 😀 😀 😀 😀 a to HNEĎ 😀 😀 😀 nie, ja mám doma 3 izb byt.... chcela som ho mať aj naďalej ...potrebujem chodiť domov a mať kde byť..... ale asi sa ho budem musieť vzdať, aby som neskončila na psychiatrii...robilo mi dobre vedomie že ho mám...vieš...keby niečo...aaach mám v tom chaos, budem si musieť vybrať a konať 😖

janap76
17. feb 2013

@gelinka75 no moja, ďakujem za recept...a či zvládnem neviem, potom ti poviem 😀 dnes som chcela robiť tú tortu, ale mám "neskutočnú" chuť ísť dole do kuchyne 😝 😖 😠 ..tak neviem či si to nenechám na zajtra 😉 a mm je v robote, príde až o pol noci, tak jemu je jedno či dnes či zajtra....idem si radšej ľahnúť lebo zas by som dala driemku 😉

janap76
18. feb 2013

Dobré ránko babky 🙂

janap76
18. feb 2013

@azzura Monička kedy tam ideš ? myslím o ktorej ?

cora41
18. feb 2013

@janap76 ahoj tehulka nasa, dobre rano aj vam dvom 🙂 dnes mam v praci celkom perno a okrem toho od zajtra dovolenka, lebo pridu na tyzden manzelove 2 deturence ( no celkom to uz nie su deturence, ale pubertalne baby 🙂) tak sa tesime, ze ich uvidime a ja sa teda celkom netesim, ze budem lietat ako pradlo okolo hrncov, planovania, zariadovania, proste vsetkeho tak, aby bolo super... no na druhej strane aspon mi tyzden rychlejsie ubehne a zase o tyzden menej ku mrche 🙂 a ty co mas dnes na praci? 🙂

janap76
18. feb 2013

@cora41 🙂 Monika to budeš mať doma 5 detí ?! uaauu tak to je iná makačka 😉 klobúk dole 😉 ja makám- pracujem, riešim parcovné povinnosti 🙂 tak ti prajem nech ti to zbehne čo najlepšie a najrýchlejšie 😉 k tej mrške 😉

cora41
18. feb 2013

@janap76 nie moja!! ratuuuj 🙂 moje dve starsie su v skolach na vyskach, takze "nastastie" len tri, ale aj to stoji za to...
Na mrsku sa tesim ako mala, dnes som mala take podbruskove bolesti a bolia ma aj prsia, takze si myslim, ze ovulka je niekde blizko... co znamena, ze za 2 tyzdne je mrsina tu a zacina to byt veselsie 🙂

janap76
18. feb 2013

práve mi volala sestrička z gyn, aby som si prišla pre žiadanku, že prišli výsledky z krvi a mám tam niečo zvýšené nad normu ...tak som sa zľakľa .... idem kočky, držte mi prsty. Dúfam že sa mi podarí dnes dostať aj k endokrinologičke ☹

lexus77
18. feb 2013

@azzura ahoj azurka no zatial som začala od 22DC pichať diphereline 0,1/ 1x denne,teraz čakám na mrchu....nevieš za ako dlho by mala od tychto pichačiek prísť mrcha,....no a potom pojdem na 3-5 den na uzv a krv......Azurka ked pichaš difere.tiež ta to tak trochu štipká a potom následne svrbí miesto vpichu?

lexus77
18. feb 2013

@janap76 ahoj Jani to je ok...ved ani ja som tu zasa nebola cez víkend,mala som denne a v robote som nemala ani šancu sa dostať k pc...len sa rodilo a rodilo?....ale aspon tie služby rychlo ubehli🙂...Ako sa citiš...pardon citite🙂

lexus77
18. feb 2013

dievčatá,prosím vas už som to raz zistovala,ale nemožem to tu najsť...ako je to s tými džúsami ananas a grep?

azzura
18. feb 2013

@lexus77 ahojko, ano, diph. stipe, tak si ho pustaj pomaly a ja mam tiež svrbenie po vpichoch, budu aj modriny...a hlavne sa nezlakni ak ti bude meskat mrcha. Drž sa 🙂

azzura
18. feb 2013

Baby, furt nahovno....sliznica kransna ale foliky nejaky lenive....P strana 1 domina (13mm)+4-5 drobunkých, L strana 2dominy+3-4 drobunkych

lubanka
18. feb 2013

@lexus77 grep sa pije pred ovu (na lepší hlien) a ananás po ovu (pomáha uhniezďovaniu, ak by sa zadarilo) 😉

azzura
18. feb 2013

@lexus77 grep sa pije do ovulky (to je teraz rtebe nanic, nakolko hlien nepotrebujes a ovu nebude) a ananans po ovulke, ciže u teba o povklade na uhniezdnenie

lubanka
18. feb 2013

@azzura Monika tým sa nestresuj...veď sama vravíš, že nie je dôležité množstvo, ale kvalita... hoci budú 3ks, ale keď budú "bombové"... tak máš dve na vklad a ešte aj mrazáka 😉 tuším aj pri prvom si tak mala? či sa mýlim?

azzura
18. feb 2013

@lubanka hej, ale mala som 10 a opl. sa 3, 2 vlozili a 1 sa nerozmrazilo 😢

lubanka
18. feb 2013

@gelinka75 Angelička kde si? celkovo nám to tu začína nejako mrznúť... 😕 inokedy, keď som sa ako tak "odrobila" a zapla MK okolo 10 - 11hod. tak tu bolo zapísaných strán hojojóóój koľko 😀 a teraz tak na sucho... ledva 2-3príspevky...

dievčatá sa polepšite... šak čo bude Ľubinka čítať, šak sa bude v práci nudiť 😀 😀 😀
dnes sme mali mať v práci "čurbes" ale sa ruší, lebo ríďo ide na pohreb... 😒 ale pre mňa to znamená, že poobede máme voľno 😀 😎 a od zajtra ide na služobku do zahraničia a príde až o týždeň v pondelóóók... 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 to zasa bude "plážo"... čo plážo 😀 lážo-plážo 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😝

lubanka
18. feb 2013

@azzura tak teraz to bude reparát... tie, ktoré sa neoplodnili, tak tie radšej ani "strašiť" nebudú a budú len tie dobré 😉 a ten, čo sa nerozmrazil, tak ten teraz bude mať druhú šancu, aby prekvapil... 😵

lexus77
18. feb 2013

@azzura díky azurka...vieš predsa som len v tomto nováčik🙂