Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@dadenka111 nepytala,ale ani v sobotu ani dnes bola ta nova s jednym lajstrom
baby teraz ja budem potrebovat aby ste ma kopali do zadnice, lebo nejak nezvladam infosky ked idem do CAR. Dakujem vopred 🙂
@gelinka75 moja, myslim, ze tvoje telo a psychika ma co robit s tvojimi hormonmi a preto takto reagujes... a je to uplne normalne a vobec si to nevycitaj.. takyto negativny sok, co si zazila by stravil malokto a ty si este super hviezda, ked nebulis 24h v kusem ale iba niekedy, ked ti to srdiecko potrebuje... takze ak mas chut plakat, tak to urob, ked mas chut smiat sa, tak sa smej a ked mas chut vynadat niekomu, tak to urob!! vyventiluj vsetko zo seba, nech je ten smutok rychlo prec a nastartujes sa nanovo - neboj, pojde to 🙂
caute baby..zname aj nezname 😉 posielam vam pusinky na zlepsenie nalady 😅 😅 😅
@franzziska a ty sa mas ako??? nejak si sa schovala
@azzura dala by som ti tolko optimizmu,kolko by sel vladala uniesť a ešte aj viac.....tak sa v podvedomí premiestni do miestnosti prenosu a čerpaj kolko len vladzeš Azurka🙂....ani sa ti nečudujem,že neovplývaš tolkým optimizmom...maš už predsa len niečo za sebou...a ja ešte neviem ako všetko dopadne....tak možno aj mna potom pochytia velke obavy a pesimizmus:(...neboj všetko bude tak ako ma byť ,ja tomu verím a velmi velmi ti držím včetky pršteky🙂
@gelinka75 moja, ja mam presne to iste.. Uz si myslim, ze som z toho vonku, ked tu pride nejaka myslienka a pristihnem sa, ze placem alebo ze sa nechcem s nikym rozpravat.. Z minuty na minutu.. Potom najlepsi lekar je pre mna spanok, kde si hovorim, ze o jeden den menej ku dalsiemu planu a to ma znova rano postavi na nohy... az do dalsej chmary, ktorych je ale priznam sa menej.. Dnes mi dosli vysledky z histologie, zajtra si pojdem po ne a som neskutocne zvedava, co tam bude.. takze cakam zajtra super den ☹
@gelinka75 no dnes som tam volala a uz tam boli.. takze zajtra som dohodnuta s primarom oddelenia, ze tam pridem s vysledkami a urobi mi kontrolne vysetrenie a aj tu hematologiu.. takze tak, trochu sa bojim vysledku, predsa len, ak sa povie, ze tam bola infekcia, tak som sa jej mohla vyhnut tym, ze by sme na ziadne amnio nesli ☹ ale uz to nevratim spat..

@cora41 Dobre, budem verit....