icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

azzura
18. feb 2013

@cora41 Dobre, budem verit....

azzura
18. feb 2013

@dadenka111 nepytala,ale ani v sobotu ani dnes bola ta nova s jednym lajstrom

azzura
18. feb 2013

baby teraz ja budem potrebovat aby ste ma kopali do zadnice, lebo nejak nezvladam infosky ked idem do CAR. Dakujem vopred 🙂

lexus77
18. feb 2013

@azzura zvládam to výborne a zatial kým budem mať svoje sa kochám tými úžasnými stvoreniami v praci🙂

gelinka75
18. feb 2013

@lubanka juj to ani nevrav, ze to takto bude stale 😖 dufam, ze nie, vzdy som bola dost silna a teraz ma rozreve hocico, akurat mi volala sefka som to ani nedvihla, zas ma vytoci, bude sa vypytovat

azzura
18. feb 2013

@lexus77 tak ti trosku zavidim, ale je to fajn že to tak berieš....posun trosku optimizmu aj mne

cora41
18. feb 2013

@gelinka75 moja, myslim, ze tvoje telo a psychika ma co robit s tvojimi hormonmi a preto takto reagujes... a je to uplne normalne a vobec si to nevycitaj.. takyto negativny sok, co si zazila by stravil malokto a ty si este super hviezda, ked nebulis 24h v kusem ale iba niekedy, ked ti to srdiecko potrebuje... takze ak mas chut plakat, tak to urob, ked mas chut smiat sa, tak sa smej a ked mas chut vynadat niekomu, tak to urob!! vyventiluj vsetko zo seba, nech je ten smutok rychlo prec a nastartujes sa nanovo - neboj, pojde to 🙂

franzziska
18. feb 2013

caute baby..zname aj nezname 😉 posielam vam pusinky na zlepsenie nalady 😅 😅 😅

azzura
18. feb 2013

@franzziska a ty sa mas ako??? nejak si sa schovala

lexus77
18. feb 2013

@azzura dala by som ti tolko optimizmu,kolko by sel vladala uniesť a ešte aj viac.....tak sa v podvedomí premiestni do miestnosti prenosu a čerpaj kolko len vladzeš Azurka🙂....ani sa ti nečudujem,že neovplývaš tolkým optimizmom...maš už predsa len niečo za sebou...a ja ešte neviem ako všetko dopadne....tak možno aj mna potom pochytia velke obavy a pesimizmus:(...neboj všetko bude tak ako ma byť ,ja tomu verím a velmi velmi ti držím včetky pršteky🙂

azzura
18. feb 2013

@lexus77 dakuje, si zlatunka......hned sa usmievam. Neboj vsak mi sa len tak nevzdame 🙂.

azzura
18. feb 2013

@gelinka75 takže pokracujem puregonom 250IUI ma....

gelinka75
18. feb 2013

@cora41 dakujem, ale najradsej by som uz nerevala, potom nieco pride a zlomi ma to, si zlata, tiez mas starosti a vies ma povzbudit

gelinka75
18. feb 2013

@azzura tak ti to nechali, asi to staci potom

azzura
18. feb 2013

@gelinka75 nechali mi zvýsenu davku ciže povod 175+150 na 250+150

gelinka75
18. feb 2013

@azzura a citam, ze ta treba nakopat, tak ta kopem 😝

azzura
18. feb 2013

@gelinka75 😀 😀 😀 som tak unavena po vsetkych strankach že ani protestovat nebudem

cora41
18. feb 2013

@gelinka75 moja, ja mam presne to iste.. Uz si myslim, ze som z toho vonku, ked tu pride nejaka myslienka a pristihnem sa, ze placem alebo ze sa nechcem s nikym rozpravat.. Z minuty na minutu.. Potom najlepsi lekar je pre mna spanok, kde si hovorim, ze o jeden den menej ku dalsiemu planu a to ma znova rano postavi na nohy... az do dalsej chmary, ktorych je ale priznam sa menej.. Dnes mi dosli vysledky z histologie, zajtra si pojdem po ne a som neskutocne zvedava, co tam bude.. takze cakam zajtra super den ☹

cora41
18. feb 2013

@azzura a ako dlho este budes stimulovat? co ti povedali?

gelinka75
18. feb 2013

@azzura verim, lebo aj ja, psychicky som vycerpana totalne, predvcerom rev, vcera a aj dnes a este rozhovor so sefkou, da to zabrat, ty sa sustred na pozitivne myslenie

azzura
18. feb 2013

@cora41 v protokole mam 15DC, ale dnes povedal že to vyzera na dlhsie

azzura
18. feb 2013

@gelinka75 moja, maš to pestre...... Ja sa dnes nejak doveziem autom a zajtra pojdem vlakom, lebo totalne som ok a vo stvrtok sa do BA doplazim

gelinka75
18. feb 2013

@cora41 uz mas vysledky? tak skoro? ja som raz bola pre ne a ze ich nemaju, ale chceme tam zas skocit teraz v stredu tak uvidim, inak mrcha stale nikde, tak neviem co, aj preto som taka nervozna

azzura
18. feb 2013

@cora41 už maš vysledky?? Tak daj vediet co tam mudreho napisali, dufam že nic co ta bude moc trapit a co si ty nemohla ovplyvnit

gelinka75
18. feb 2013

@azzura pijes vodu? vidim, ze aj ty si uplne ko 😠

azzura
18. feb 2013

@gelinka75 pijem, snazim sa....no som total vyflasnuta, nevladzem ani kricat ani kecat, po chodbe šuchcem nohami 😀 😀

gelinka75
18. feb 2013

@azzura inac vsetky na nieco cakame, vsimla si si? 😀 musis dat do seba nejaku energiu

cora41
18. feb 2013

@gelinka75 no dnes som tam volala a uz tam boli.. takze zajtra som dohodnuta s primarom oddelenia, ze tam pridem s vysledkami a urobi mi kontrolne vysetrenie a aj tu hematologiu.. takze tak, trochu sa bojim vysledku, predsa len, ak sa povie, ze tam bola infekcia, tak som sa jej mohla vyhnut tym, ze by sme na ziadne amnio nesli ☹ ale uz to nevratim spat..

cora41
18. feb 2013

@gelinka75 ved to je super, ze na nieco cakame, lebo keby sme uz na nic nemohli cakat, tak to by uz bola ina depka 🙂 takze je to este stale super pozitivne, lebo kto caka, docka sa 🙂

cora41
18. feb 2013

@azzura to vies, ze dam vediet, hned ako pridem z nemocky a sadnem si za PC...ved kto by ma dvihal z depky, ked n ie vy? 🙂