Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
tak baby, vysledky z histologie nulove.. Nic tam nenasli, dokonca ani tu infekciu, takze mozno ze to nebolo ani tou amnio... uz to nechavam tak... Na buduci tyzden v pondelok genetika, v utorok na vytery - chlamidie, PCR atd a potom len cakat na vysledky a na 2 mrchy.. Keby to chcelo trosku rychlejsie utiect...
@lubanka este nie...skus zajtra,pozajtra...
@zvolsiinylogin hmm... len mám dojem, že asi ani zajtra, pozajtra terno nebude... ale tak jasné, že testnem...
@gelinka75 och chudera... 😒 si toľko vytrpí teraz... aspoň keby už jej zistili, čo jej je, aby jej dali už konečne vhodnú liečbu, tak to je to o nervy 😖 a to sa svokra nemôže opýtať, kedy tam bude lekár, že by ste za ním chceli dojsť? nech sa vám potom nestane, že sa na vás vybliaka (ako minule na švagra) že sa nezaujímate...
áno ten spodný test som robila dnes... ale žiadna sláva... keď som si pozerala ako vyzerá pozitívny test u iných báb, tak ten môj sa tu ani neoplatilo dávať 😖 pri troche šťastie možno o 2-3dni, ak vôbec...
@lubanka moj graf, ten je tiez dost divny http://www.fertilityfriend.com/home/gelinka75
@gelinka75 tak vieš... ja som bola taká nažhavená, že som čakala asi, že za 2týždne aj ovu aj tehu už bude 😝 😀 ale nie... keď vidím tie moje testy... za predošlé mesiace mám celú flotilu presne takých ako si videla dnešný 😖 preto hovorím, že prestávam veriť... ale čo... vaječník cítim stále, tak hádam... 🤐
to by už mali byť výsledky... veď už koľko od vtedy prešlo času 😠 potom daj vedieť výsledky z krvi... sa mi niečo marilo, že sa "okolo teba niečo dialo", ale ja už začínam byť mierne dopletená, kto stimuluje, kto čaká mrchu, kto je pred ovu, kto po ovu... 😀 😀 😀 hovorím, ako keby nás tu bolo 50 😀 😀 😀
nie si ešte moc vysoko s teplotou? som myslela, že to by mala byť ešte nižšie, keď má dojsť mrcha 😕

dnes celý deň hrám ping pong ....s mojím žalúdkom 😀 😀 😀 😝