icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

janap76
19. feb 2013

dnes celý deň hrám ping pong ....s mojím žalúdkom 😀 😀 😀 😝

lubanka
19. feb 2013

@gelinka75 no veď... ktovie, či to tu nechajú... ja tiež, keď niečo také posielam, tak do IP len... 😉
idem ešte rýchlo kuk, kým to tu je 😵

lubanka
19. feb 2013

@janap76 kto vyhráva? 😀 😀

lubanka
19. feb 2013

@gelinka75 to až toľko toho majú? to je podobné ako tescoma... 😕

gelinka75
19. feb 2013

@lubanka hej len je to drahsie, mam od nich dost veci a vsetky su nenormalne dobre na pouzivanie 😉

azzura
19. feb 2013

@janap76 inac sa citis ako??

gelinka75
19. feb 2013

@janap76 aj si vracala?

lubanka
19. feb 2013

@gelinka75 tak super, že si povedala, musím sa po tom aj ja troška rozkukať 😉 určite by sa niečo zišlo a keď je to také dobré ako vravíš... 😵

cora41
19. feb 2013

@azzura to je blbost... ja som otehotnela po 3 IVF a moje telo bolo teda poriadne mrtve.. never nikomu iba SEBE a NAM 🙂

cora41
19. feb 2013

tak baby, vysledky z histologie nulove.. Nic tam nenasli, dokonca ani tu infekciu, takze mozno ze to nebolo ani tou amnio... uz to nechavam tak... Na buduci tyzden v pondelok genetika, v utorok na vytery - chlamidie, PCR atd a potom len cakat na vysledky a na 2 mrchy.. Keby to chcelo trosku rychlejsie utiect...

azzura
19. feb 2013

@cora41 😀 rozkaz!!! Veríííííme

azzura
19. feb 2013

@cora41 nic nenasli, hmmm

cora41
19. feb 2013

@gelinka75 je naozaj pekny🙂 ja mam maly modry acer a tiez sa mi paci...

lubanka
19. feb 2013

@gelinka75 robili tej tvojej svokre to vyšetrenie?

lubanka
19. feb 2013

no tak tu sú tie testy... nič moc... jeden je zo včera, je už vyblednutý 😒 tak je dosť blbo vidieť... a ten som robila pred chvíľou... no ja neviem 😖 mne asi fakt nič nepomôže iba zasa umelé... ☹

zvolsiinylogin
19. feb 2013

@lubanka este nie...skus zajtra,pozajtra...

lubanka
19. feb 2013

@zvolsiinylogin hmm... len mám dojem, že asi ani zajtra, pozajtra terno nebude... ale tak jasné, že testnem...

janap76
19. feb 2013

@gelinka75
@lubanka
@azzura zatiaľ vyhrávam ja 🙂 😉 ale dáva mi zabrať .... zatiaľ som nezvracala 😝 dnes som toľko roboty.... že teraz som skončila 😕 akurát som mala pauzu na Páli vám to ? 😉

janap76
19. feb 2013

@lubanka Ľubka mala si veľmi dlhý cyklus, takže aj ovulka môže byť ...hmmm možno aj na 20 deň....nie ? 😉

lubanka
19. feb 2013

@janap76 aj ja to rada pozerám, ale nie vždy mi výjde... kým dojdem domov z práce 😖 je aj koniec... ja som veľký fanúšik Duelu a 5 proti 5 😵

lubanka
19. feb 2013

@janap76 no to môže... predtým mi podľa grafov vyšlo až 22DC... ale myslela som, že keď sa dopujem tým Valovčákom, tak mi ho skráti... tak ako som mávala kedysi 28-30dní 😒 ale to by som asi veľa chcela po jednom mesiaci čo?

janap76
19. feb 2013

@lubanka presne 🙂 daj tomu tak 2-3 mesiace a bude dobre, uvidíš 😉 ...ja keď môžem tiež pozerám 5 proti 5 😀 😀 😀 máme rovnaký vkus 😉

gelinka75
19. feb 2013

@lubanka hej muz jej volal, ze robili a ze ju to dost boli, brali jej vzorku z oblicky, zajtra rano ideme za lekarom, dufam, ze tam bude, aby sme uz vedeli viac, ale asi vysledky vzorky nebudu

gelinka75
19. feb 2013

@lubanka ten spodny je silnejsi 😉 to si robila dnes?

lubanka
19. feb 2013

@gelinka75 och chudera... 😒 si toľko vytrpí teraz... aspoň keby už jej zistili, čo jej je, aby jej dali už konečne vhodnú liečbu, tak to je to o nervy 😖 a to sa svokra nemôže opýtať, kedy tam bude lekár, že by ste za ním chceli dojsť? nech sa vám potom nestane, že sa na vás vybliaka (ako minule na švagra) že sa nezaujímate...
áno ten spodný test som robila dnes... ale žiadna sláva... keď som si pozerala ako vyzerá pozitívny test u iných báb, tak ten môj sa tu ani neoplatilo dávať 😖 pri troche šťastie možno o 2-3dni, ak vôbec...

gelinka75
19. feb 2013

@lubanka nejak to uz vyriesime aj tak tam musim ist, lebo si chcem vyzdvihnut vysledky z histologie, uvidime
ved ti to silnie, skus este zajtra spravit, ci zosilnel, ja verim tomu, ze ano 😉

lubanka
19. feb 2013

@gelinka75 hmm dík za povzbudenie, ale ja už veľmi nie... s grafom poklesla aj moja "viera", že tento mesiac bude "ten" mesiac... 😖 no uvidím, čo nato moja zajtrajšia teplota 😒
zajtra už budeš mať výsledky? a potom chceš nejaké vyšetrenia porobiť?

gelinka75
19. feb 2013

@lubanka vsak ti len nedavno zacal cyklus ako ti mohla viera poklesnut? 😝 😀 zajtra chcem vyzdvihnut vysledky z histologie ak ma zas neposlu do ... a vo stvrtok idem ku gyndosovi dufam, ze uz budu nejake vysledky z krvi, bola som 2 tyzdne dozadu

gelinka75
19. feb 2013

@lubanka moj graf, ten je tiez dost divny http://www.fertilityfriend.com/home/gelinka75

lubanka
19. feb 2013

@gelinka75 tak vieš... ja som bola taká nažhavená, že som čakala asi, že za 2týždne aj ovu aj tehu už bude 😝 😀 ale nie... keď vidím tie moje testy... za predošlé mesiace mám celú flotilu presne takých ako si videla dnešný 😖 preto hovorím, že prestávam veriť... ale čo... vaječník cítim stále, tak hádam... 🤐
to by už mali byť výsledky... veď už koľko od vtedy prešlo času 😠 potom daj vedieť výsledky z krvi... sa mi niečo marilo, že sa "okolo teba niečo dialo", ale ja už začínam byť mierne dopletená, kto stimuluje, kto čaká mrchu, kto je pred ovu, kto po ovu... 😀 😀 😀 hovorím, ako keby nás tu bolo 50 😀 😀 😀
nie si ešte moc vysoko s teplotou? som myslela, že to by mala byť ešte nižšie, keď má dojsť mrcha 😕