icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

odrik
22. feb 2013

@gelinka75
Už sa nesnažíme 😒 , máme jedného, skoro 13 ročného, hormónika 🙂, už pri ňom som celé tehotenstvo strávila striedavo v nemocnici a doma, narodil sa v 37tt, ale všetko bolo, aj je, v poriadku 🙂. Ja som to však nevzdala, ale manžel, moja milá @cora41 môj príbeh pozná 🙂. Myslím, že hematológia je dobré riešenie, potrebuješ megadávky kyseliny listovej.

gelinka75
22. feb 2013

@odrik dakujem ti a vy sa poznate s @cora41 ? kam nam zmizla

janap76
22. feb 2013

@gelinka75 pomóóóóć mňňňňaaaaaammmmm ...už si ma konečne adoptuj...... @azzura ...prepáč Angeliku si nemôžeš adoptovať, lebo ona si bude adoptovať mňa, a to by si už čo všetko dostala v jednom ? 😀 😀 😀 😀 😀

janap76
22. feb 2013

@gelinka75 a ty berieš akú listovku ? ja tiež beriem acidum folicum ...je to síce na predpis, ale málinko doplácaš ale vraj je oveľa koncentrovanejšia ako tie voľno predajné. tiež beriem 1-0-1 .... to ti vtedy nedali v CAR ? mňa to ani nenapadlo sa ťa pýtať, myslela som že to všetkým automaticky dávaju 😕
a @cora41 má teraz frmol, lebo sa stará o 3 veľké deti, má preto dovolenku 😉 🙂

janap76
22. feb 2013

@lexus77 tak nech ti už dorazí 🙂 s mm sme včera mali dlĺĺ´hu debatu o našom bývaní, tak vyzerá to tak že asi do Senice nepôjdeme, ale prerobíme tento dom na dvojgeneračný... no ešte uvidíme...utekám za ním do obchodu, aby na mňa nečakal 😉

lubanka
22. feb 2013

@gelinka75 Angelička hematologička mi nasadila acidum folicum... ale teraz beriem len klasika kys. listovú 400, ale budem musieť kúpiť zasa to acidum...
tie koláče vyzerajú vynikajúco... určite keby som si aspoň jeden dala, tak by mi bolo lepšie... dnes mám otrasný deň... mám pocit, že mám 150rokov, som unavená, vycicaná... totálne prázdna... ešte aj to idiotské počasie, aspoň keby slnko vyliezlo, to už je na psychiku, stále sype a počasie jak v mechu ☹

odrik
22. feb 2013

@gelinka75
Nemáš za čo 🙂! Áno, @cora41 je moja milá koníková priateľka 🙂! Ona sa zasa objaví 🙂!

gelinka75
22. feb 2013

@lubanka ja som si pospala, tiez si niekedy pripadam ako zbity pes, a to acidum folicum co ti predpisala je silnejsie? ako to obycajne?

lexus77
22. feb 2013

@azzura že si taký blázonko,ale v dobrom slova zmysle🙂

gelinka75
22. feb 2013

@janap76 tebe to predpisal lekar? mne nikto nic ani len nespomenul, zeby sa to mohlo na predpis, toto co som kupila je tiez acidum folicum 400

cora41
22. feb 2013

@janap76 moja, ja som ho vysadila postupne v 12 tyzdni a to postupne mi trvalo tyzden.. este by som ho brala.. nic nim nepokazis.. a to som mala nakazane z CARu...

cora41
22. feb 2013

@gelinka75 ahoj moja 🙂 s odrik sa pozname uz straaasne dlho, uz to budu v lete 2 roky, odkedy bola moja butlava vrba a neskutocne mi pomohla, ked som mala svoj prvy MA🙂 a je to uuuuuzasna zena🙂

cora41
22. feb 2013

ahojte moje mile baby🙂 tak este zajtra posledny den a z 3 velkych deti sa znova stane iba to moje jedno 🙂 lyzujeme uz 3 den, boli sme od vcera v Tatrach a aj v Aquacity a moje manzelove baby boli taaaake stastne a nadsene, ze som nakoniec bola stastna aj ja, ze je stastny niekto iny🙂 este zajtra aj s nejakou pizzou a v nedelu rano odchadzaju a ja mam koooonecne dovolenku az do pondelka rana🙂 veelmi ste mi chybali, normalne vas nestiham citat, take ste rychle a sikovne... 😀 😀 😀

@azzura drzim veeelmi prsty, uvidis, vsetko bude dobre a v nedelu Ti urcite vyberie tych najlepsich bojovnickov kde ten jeden bude super super snazilko azzurko 🙂

cora41
22. feb 2013

okrem toho som vam chcela povedat, ze uz nekrvacam dva dni a dokonca vcera som uz mala taky ovulkovy hlien, takze by mohla prist mrcha v normalnom cykle do 30dni... v pondelok idem na genetiku a v utorok na vsetky vytery a PCR a moj gyndos mi uz zistuje imunologiu... takze sa pracuje o duse a nasa laska Theo nas zhora chrani.. 🙂

gelinka75
22. feb 2013

@cora41 ahaa tak ty mas lyzovacku a baby tak nestihas sem chodit, tusim si to aj pisala predtym, aspon sa trocha odreagujes 🙂

gelinka75
22. feb 2013

@lubanka vyskusali sme ten gel 😉 celkom sranda je to 😀

cora41
22. feb 2013

@gelinka75 ano moja, myslim, ze to moja dusa potrebovala ako sol, este v stredu vecer som sa zamkla v kupelni mala som taky velky smutok, ze som si myslela ,ze mi vyrve srdiecko ☹ takze asi ten hore vie, kedy ma zasiahnut.. teda dufam a modlim sa.. aj za vas vsetky, nech do roka a do dna sme v teme nie "provsnazilky po 35"ale v teme"tehulky po 35".. znie to podstatne lepsie, nie ? 🙂

cora41
22. feb 2013

@gelinka75 ja som to skusala minuly september a nepomohlo, tak som sa na to vyflakla... a teraz mame prirodzeny gel 🙂

gelinka75
22. feb 2013

@cora41 som rada, ze ti je lepsie a pride nova nadej, aj mne uz byva lepsie, niekedy horsie, uz pojdem aj do prace o tyzden tak zas ine myslienky, no ked uz som ten gel kupila tak ho pouzijeme, aspon troska naspeedovat spermijky ked ich je pomenej, nech dlhsie vydrzia 😝 😀

lubanka
22. feb 2013

@gelinka75 sranda? môžem povedať, že sme sa s tým "zmierili" 😀 😝
ten acidum... povedala mi hematologička, že v mojom prípade mám voliť to, nie klasickú kyselinu, že je oveľa lepšia... a treba aj jesť véééééľa červenej repy, redkvičky, zelené fazuľové struky, brokolica, rúžičkový kel... 😉

lubanka
22. feb 2013

@gelinka75 tak čo si sa ešte "podočítavala" na nete ohľadom ten mutácie? ja čo som čítala, tak všade písali, že každá žena je individuálna, ale v podstate všetky sa vždy zhodli, že po niekoľkých potratoch si začali pichať fraxík alebo jesť anopirín a majú detičky... niektoré dve, niektoré tri... to je podstatné, že sa to dá, len treba mať "flexibilného" lekára pri sebe, ktorý pružne reaguje a hlavne predvída 😠 prispôsobuje sa situácii a nie, že ide štýlom "v učebnici písali a na škole nás učili..." 😠 😖
ja som dnes tak nastavená, že by som bola schopná všetkých lekárov vyfliaskať!!!

lubanka
22. feb 2013

@gelinka75 😕 😕 😕 až teraz mi docvaklo! ... ste použili gél? tažke už ste "popracovali"? 😵

gelinka75
22. feb 2013

@lubanka odpisali mi z car, ze hematolog - asi ich nejaky - hovori, ze tato mutacia nema nejaky vyznam, ale ze v pripade preventivnej liecby musim mat tuto liecbu nasadenu a odporucanu hematologom na zaklade vysetrenia, takze to nechali na mna ak pojdem na hematologiu a dam si nieco preventivne nasadit je to moja vec, car sa s touto mutaciou asi nebude zaoberat 😖 ved ja viem, ze to ma vela ludi, len ci to u mna posobi alebo nie to asi nevie nikto

odrik
22. feb 2013

@cora41
Ďakujem, viem, že viac písať nemusím 🙂. Ty vieš 🙂. Teším sa, že ste sa mali dobre 🙂! Bozk na východ zo západu 🙂! Držkaj sa mi a opatruj sa a opatruj mi Šimonka 🙂🙂🙂!

gelinka75
22. feb 2013

@lubanka hej, ved vravim ze 2 dni som mala egg hlien, to zvycajne nemavam v ine ako plodne dni, ja svojmu telu prestavam rozumiet kedze ani mrcha este nedosla, rano odmeriam teplotu ako sa ma, vsak za vyskusanie nic nedame 😝 a dnes je aj podla jonasa priaznivy stav na pocatie 😀

lubanka
22. feb 2013

@gelinka75 takže ti povedali to, čo mne 😖 ja keď som to povedala u nás, tak tiež povedal, aby som si to poriešila na hematológii a že oni si budú robiť svoje... ja som pichala, cca po roku som sa nato vy... a rozhodla som sa, že urobím ako mi radila lekárka, keď otehu, tak jej brnknem, nech vezme krv a povie čo ďalej... a viac sa tým nemienim stresovať 😉
takže je dosť možné, že už niečo klíči? 😵 no to by teda bolo 😵
ja asi tento mesiac nič z toho... teplota stále 36,5 a ovu test netmavne ale je rovnaký... povedz mi ako je možné, že neslabne, netmavne...???

lubanka
22. feb 2013

@gelinka75 ja mám podľa Jonáša vhodný deň 27.2. o 2.57h 😀 už vidím ako "si nastavujem" budík 😀 😝 ... sa v tom čase budem veselo otáčať na druhú stranu a začnem "chrápať" druhú časť mojej "malej nočnej hudby" 😀 😀 😀 a mm mi bude pri tom "kontrovať" 😀 😀 dáme si dueto 😀 😀

gelinka75
22. feb 2013

@lubanka ved to, ze neviem co sa ti deje, ze netmavne ani neslabne 😖 velmi som zvedava kedy ti ta ovulka dojde, skus merat stale, nech vieme ci vobec mas ovulku, 😖 teplota by to mala ukazat, zistim si u nas nejaku hemato ambulanciu a pojdem sa objednat, nech mi povedia co s tym

gelinka75
22. feb 2013

@lubanka vies ja si to predstavujem tak, ze ten cas je akoby pre splynutie vajca a spermie, takze mozes sexovat predtym ale az vtedy splynu 😀 nestras, v noci som v kome aj ja, komu by sa chcelo o 3 v noci toto 😅 🙄

lubanka
22. feb 2013

@gelinka75 správne rozhodnutie... urobí ti vyšetrenia, aspoň to budeš mať od dvoch odborníkov a uvidíš čo ti nato povie... sama som zvedavá 😉
a teplotu meriam stále... myslím, že ja mám asi anovulačné cykly... lebo som si už viac mesiacov robievala ovu testy a stále to tak bolo , myslím rovnako silné testy... až na ten jeden mesiac, keď som brala soju a vtedy som mala test až bordový... ale bolo to až na 23DC... tak do vtedy hádam... a keď nie, tak mi neostáva nič iné iba CAR ☹