Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@azzura och urcite!! tfuj, tfuj, nech to dobre dopadne!!! potom sa ozvi.. 🤐
@gelinka75 moja, vydrz!! potom raz na to sa bude iba s usmevom spominat, ked bude mimi..!
@zvolsiinylogin dakujem.....jasne dam vediet 🙂
@gelinka75 @azzura babenky, stretli ste sa nakoniec? inac mne sa sa drzi stale teplota uz stvrty den na 36,3...to mi este nerobila, hm, ved uidim...a ovu testy asi predsa len stmaveju, tak zajtra, pozajtra, ale uz uzivam dufik a to ma blokovat ovulku...jaj, som zmetena...neviem, ci robim dobre , ze som pred ovulkou ho zacala uzivat!! 😝
@zvolsiinylogin zajtra sa streneme v GF 🙂. A co ti povedal doki, kedy ho mas uzivat? Uvidis co s teplotou. Ak tento cyklus nahodou nevyjde, tak na buduci sa poucis a dufik si das az po ovulke.
Clovek nakoniec zisti ze si rady od doktora musi prisposobit sebe....moja vlastna skusenost.
@azzura mam ho uzivat od 16 DC 10 dni...tri mesiace.
@azzura nebola si dnes na 2.IUI? ako bolo? ako sa citis?
@zvolsiinylogin aha, ale ty asik nevies kedy mavas cca ovulku? A mavas ju vlastne?? Ak ten liek brzdi ovu, tak je to blbe si ju davat pred nou 😒
@zvolsiinylogin zlatko, až zajtra idem 😀 😀 , cica nejak si popletena. Vcera som bola na folikulimetrii a az zajtra idem
@zvolsiinylogin cauko diky, beriem to tak, ze co bude to bude, snazim sa ako sa da, az zajtra sa stretnem s azzurkou, ideme obe do centra, ozaj a stretla si sa so svojim?
@azzura to znamena, ze ked brzdi ovu, nebude nacas, alebo nebude vobec? ja som dnes tu nahliadla a neviem, preco si myslim , ze ste s gelinkou pisali vcera...nevsimla som si, asi som nijak mimo.. 😲 inac, vcera sme si zavarili na mimi, rtak som hrozne netrpezliva, ako to dopadne 😀 😀 nechcem vymeskat ovulku!!
@gelinka75 mi nepisal vraj preto, lebo si myslel, ze mam program, mala som mat akciu poobede, ze vraj preto, ale uz som ho vcera upozornila, nech radsej pise a odpisuje, tak uvidim..
@zvolsiinylogin nepoznam ten liek ani jeho ucinky, nebrala som ho. skus nieco na neho vyguglit. Vcera sme boli s gelinkou obe u svojich doktorov a zajtra ja idem na ten zakrok do GF, to nerobi moj doktor
@azzura rozmyslam, ze ho este vysadim, mam len jednu tabletku v sebe, pockam tak do pozajtra..asi 😖 nviem, co mam robit, anovulacny cyklus nepotrebujem!!
@zvolsiinylogin tak ak mas len 1tbs. v sebe, tak uz si zatial viac nedaj, uvidis podla zajtrajsej teploty
@azzura @gelinka75 @zvolsiinylogin ahojte babenky moje...tak ako sa vam dari???? citam same pekne veci, takze azzura tebe drzim zajtra vsetko co sa len drzat da...nech to vyjde...
a inak co mate nove???
@mates777 och ja nic, len graf sa zblaznil...keby aspon boli vysoko, ale 36,3 je malo na tehu:. 😢
@azzura ozaj, tvoj graf ako vyzera?
@azzura krasa, mas pozitiv ovu, aspon nieco, ale aj z tvojich teplot sa neda moc vycitat.. 😕
@zvolsiinylogin to su teploty pred ovu, ovu este nebola....mozno zajtra...uvidime. Ja si aj ovu citievam, takže ked pichnem injekkciu tak dufam že dorazi kratko pred IUI. AK mas pozit ovu test, tak to znamena že cca do 2 dni by mala prist ovu, a tie dni od pozit ovu su vlastne plodnymi dňami
@azzura moje ovu testy su biedne zatial, inac ja taketo mavam po ovu, uz som zistila, ale este na ovu som nemala spravny test a aj teploty su biedne.., tak na ovu este cakam..(a to mam dostat pozajtra, vraj)

@gelinka75 jeeeej, zajtra sa vidime 🙂 a spozname sa 🙂 budem sa ocit na kazdu babu 😀 😀 😀 😀
No ved to, neviem kedy si ho mam pichnut, doki mi dal striekacku aj ihly 😠 . Vcera sme spolu kecali a že je lepsie ked vajko caka na spermije a nie naopak, lebo ked tam ich strekne tak ze oni ako splasene behaju a narazuju a bolo by dobre aby tam uz vajko bolo, ale zaroven vajko je schopne oplodnenie 12-24-48 hodin to zalezi od jeho kvality