Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
ahoj baby
ahooj, no jasne to potrebujeme asi vsetky, ktore sme tu 🙂 pri mne sa vystriedalo uz viacej kolegyn s bruskom, takze beriem to tak, ze teraz je rad na mne 🙂
A ty si ako na tom? mas po IUI??? ak som sa spravne docitala...ja cakam 1x v zivote netrpezlivo na mrchu aby som mohla zacat brat clostil
@mates777 no, som konecne po mojom vytuzenom IUI.....ako na truc mi prasklo vajko 1hod po injekcii a na IUi som sla až v piatok, ciže to bolo 18 hod po ovulke. A vsade citam inak, že vajko zanika raz po 12 hod, raz 12-16, raz 12-24, 12-48...tak som z toho jelen, lebo baby co su v teme IUI tam mi povedali, že asi sme to nestihli 😠 . Tak teraz mi ostava len cakat. Jedno je teori a jedno prax...ved aj pregnyl ma ucinkovat do 36hod, u na obvykle do 12 hod, ale 1hod ma totalne prekvapila
bohes...tomu sa hovori smola...ja sa tiez obavam ze mi to zle nacasuje, pretoze ja sa takisto uz v tomto vsetkom stracam pomaly za tie rokky ☹
Je mi to luto, ale predpokladam ze teraz si na teba da dr. vacsi pozor a ze to nacasuje spravne 🙂
Zelam ti aby ti to vsetko cim skor vyslo...
@mates777 nie doktor, ale ja si dam na seba bacha. Budem si pichat sama pred IUI, este som to nerobila, ale ked treba tak treba.
Hmm, smola sa lepi na vsetky strany. Min mesiac som sa vytesovala že pojdem po laprake na IUI a vajka nenarstli, teraz konecne hej, ale ovulka bola skor.....pocat dieta je tazsie ako vyhrat na sporke ☹
@azzura bohes...tomu sa hovori smola...ja sa tiez obavam ze mi to zle nacasuje, pretoze ja sa takisto uz v tomto vsetkom stracam pomaly za tie rokky
Je mi to luto, ale predpokladam ze teraz si na teba da dr. vacsi pozor a ze to nacasuje spravne
Zelam ti aby ti to vsetko cim skor vyslo...
jaj baby co to tu za negativisticke reci? 😀
ahojte 🙂 baby,pridam sa aj ja hoci nemam este po 35tke, ale som rada ze sa najde viac prvorodiciek po 30tke a viac, ja mam sice 34 ale tiez este nemame babo a tiez som to odkladala a myslela si ze ked sa rozhodneme tak to bude raz dva no veru nie, ja som v 31tke vysadila antikoncepciu a neviem preco ale vobec jeden rok potom som nemala normalnu ms, resp. skoro ziadnu a ked potom roku sa nam nezadarilo co si myslim ze mne sa telo muselo spamatat z toho ze uz nema ziadne hormony dodavane co by riadili cyklus a ze musi same bolo asi v soku 😀, isla som k doktorovi a tak sme skusali este prirodzene pomocou nejakych liekov ale potom sme sa prepracovali k IUI a minuly rok sme mali uz prve IVF a teraz ked pojde vsetko ako ma pojdem teraz v maji na KET , pritom pricinu nemame zistenu ziadnu, ale moj dr. mi aj minule vravel ze ved mam cas nemam sa kam ponahlat ked mysli 😀
@azzura no IUI mam 4x ale u mna je to komplikovanejsie lebo mam odstraneny krcok maternice a tym padom sa im tam da tazko dostat takze som mala tie IUI take komplikovanejsie a nic z nich nebolo, no IVF mi robili uz pod ultrazvukom takze videl kam sa dostal ale bohuzial sa nechytilo, dali sme si vlozit vtedy iba jedno, no a teraz ideme rozmrazovat tak uvidime 😉 mame 4 zamrazene tak hadam nieco z nich bude, ale dame vlozit uz dve
@azzura no kedze ja mam ten problem s tym krckom tak mne ich budu rozmrazovat az ked sa dr. podari zaviest ten kateter ci co to je a jedna baba bola takto tiez ze az potom rozmrazovali a vtedy asi len sleduju ci su po rozmrazeni zive ale uz asi nestihnu odsledovat ci sa aj dalej vyvijaju, na to asi treba viac casu a nemozem tam lezat cely den 😀 , no ale co uz, lebo inac ich rozmrazuju bud den dopredu alebo rano v den vkladu a este odsleduju aj to ci sa vyvijaju dalej, ale ja som sa rozhodla, ze v maji som uz tehotna a v januari na buduci rok rodim 😀 , tebe budem drzat palce nech vam vyjde IUI

@mo77 musis nas dobre oplut, aby sme sa k tebe pridali 😀 😀