icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

zvolsiinylogin
18. jún 2012

@azzura volala som teraz, hovorim jej naruzovela ciarka, ze ked uzivam dufik, ci sa nic nestane a kedy na kontrolu...ona zacala mliet, ze ako sme sa s dokim dohodli, ja ze za tri mesiace...tak ona povedala, ze vtedy mam prist...a ze jedna ciarka nic neznamena...vygulila som oci a hovorim , ze ta druha je naruzovela...a ona, ze to nic neznamena, tak som vytlacila, ze asi pridem, ked to bude silniet a ona nato, ze hej, ze vtedy..ty koki! som na mrtvicu, ze to nic neznamena!! 😨

azzura
18. jún 2012

@zvolsiinylogin to co maš za setricku??? Nestresuj...tak bud vyčkaš na dalsi test alebo ak mas dobru obvodnu a poprosis ju, aj ona by vedela zobrat krv a dat vysetrit??

gelinka75
18. jún 2012

@zvolsiinylogin no ja by som sa so sestrickou nebavila, isla by som rovno, ze mam problem, musia ta zobrat urgent, ved si nedavno bola na zakroku, ja ked mam nieco tak vzdy som isla a cakala kym ma nezobrali, nie ze o 3 mesiace 😉

zvolsiinylogin
18. jún 2012

@azzura aj obvodna? pokusim sa, jej mm je gynekolog a celkom uznavny, len sukromnik a ze sa vela u neho plati.. 😝

azzura
18. jún 2012

@zvolsiinylogin skusit treba vsetky moznosti, ale ako hovori @gelinka75, proste dojdeš a zaklopeš, vsak hadam ta nevyrazi

zvolsiinylogin
18. jún 2012

@azzura pockam zo tri dni, ked to bude silniet, vyrazim tam dvere a zoberu ma...len ked oni krv neberu...aspon sestricka mi tak minule tvrdila, tak neviem, ale porozpravam sa asi s dokim aspon..

azzura
18. jún 2012

@zvolsiinylogin porozpravaj sa priamo s doktorom, setricky sa furt tvaria viac ako doktor....ja mam taku istu....ja ked nieco chcem a nechce sa mi snou hadat tak volam rovno doktorovi

zvolsiinylogin
18. jún 2012

@azzura
@gelinka75
inac kocky, nemam ziadne, ale ziadne priznaky, len mi nevonia kava, ale to ani ocovi, lebo je uz starsia..tak neviem a robila som si zas test, pravdaze sprosta, po cigaretke, ze jedna za den neuskodi, a test uplne biely..!! tak teraz neviem..ty nkoki! pockam do zajtra asi..a skusim

azzura
18. jún 2012

@zvolsiinylogin cica, ale test si rob z ranneho moču !!!!!!

zvolsiinylogin
19. jún 2012

@azzura @gelinka75
kocky, dnes pri cikani rano zo mna vypadol asi 10 cm velky sulocek koze..obavam sa najhorsieho...asi sa pojdem dat objednat na urologiu, co by to mohlo byt, lebo zo mna lezu kusky, ale som myslela, ze vzdy sliznice a toto bola koza!..dufam, ze to nebolo moje mimi!!!! bolo by to mozne?

azzura
19. jún 2012

@zvolsiinylogin čože???????????????????????????? netušim čo by to mohlo byt, ale chod k lekarovi a popitaj sa

zvolsiinylogin
19. jún 2012

@azzura uz som oblecena a idem tam...

azzura
19. jún 2012

@zvolsiinylogin ok, cakam s cim dojdes. Drzim palce. Nemas vzorku toho co z teba vypadlo, že by si to vzala???

zvolsiinylogin
19. jún 2012

@azzura pravdaze, som to dala do zachoda a pravdaze lekarka tam dnes nebola...ako naschval, ze od zajtra...ale bolo to podla mna mimi, malo to aj taku hlavicku ako z obrazku, chvostik a jednu palicku pri chvostiku, akoby nozicka....uz ma ani nebavi robit dalej testy..drahy to zobral celkom bez citov, uvidim, co mi povie, ked sa stretneme...len ze ma lubi...tak neviem, zajtra sa tam stavim, ale uz je aj tak neskoro...keby ma aspon gynekolog minule pozrel, ale on nie!! iba mi dal dufik, asi by tam uz nieco videl!!!!

azzura
19. jún 2012

@zvolsiinylogin zlato mrzi ma to 😖 , neviem ako reagovat. A tvoj chlap to urcite nezobral bez akejkolvek emocie, iba ju nedal najavo.....oni su uz raz taky

gelinka75
19. jún 2012

@zvolsiinylogin mimi nevypadne len tak, aj krvacas? nechapem co to mohlo byt, ked uz mala si ist na pohotovost, ach jaj, ved toto neni mozne ☹

gelinka75
19. jún 2012

@azzura ja som bola na kontrole, takze pravdepodobne vo stvrtok zas kontrola, dr. vravela, ze to vidi na odber cez vikend, musela som dokupit lieky na 2 dni zatial, co sa tyka folikov tak napravo 5ks a nalavo 10-12 roznych velkosti, najväcsia je 19mm napravo,16mm nalavo ostatne su mensie tak preto este treba cakat

azzura
19. jún 2012

@gelinka75 super, ešte musia podaktore dorast aby bolo co najviac. Takže potom daj vediet, budem na teba mysliet 🙂

gelinka75
19. jún 2012

@azzura hej, vsak este tam budem o 2hej volat, ci to tak bude, uz som sa tesila, ze mozno vo stvrtok bude odber a vidis 😖 ale tak uz to nejak vydrzim, len v tomto teple, aj hlien sa mi spustil a tlaci ma v podbrusku

azzura
19. jún 2012

@gelinka75 ozaj a sexikovat možte??? uz bereš utroš?? nemožeš aj otehotneit prirozdene 😉

gelinka75
19. jún 2012

@azzura vidis to neviem, ja na sex vobec teraz nemyslim, som rada, ze som rada 😀 ale co ja viem ci sa da prirodezene otehotniet, ved odsaju vsetky foliky, ci nie? 😕

azzura
19. jún 2012

@gelinka75 hej, ale to ma napadlo v suvislosti s tvojim hlienikom 🙂 Pytam sa, lebo neviem ako to v tomto pripade funguje 😀

gelinka75
19. jún 2012

@azzura no spermijky by snad dosli do ciela, len ci vajko by bolo dozrete, tu sa picha pregnyl na dozretie, lebo asi by inak neodzreli, vlastne hormony su potlacene injekciou 🙄 kks uz zo mna pomaly bude dr. mozem ist ordinovat 😀 😀 dnes bola zas zlata pani dr. dnes sa viac usmievala

azzura
19. jún 2012

@gelinka75 ale motyka može vystreliť 🙂. Vsak aj ja sa obcas citim, že možem ist robit poradkynu v oblasti gynekologie 🙂

gelinka75
19. jún 2012

@azzura otvorime si poradnu? 🙄 😀

zvolsiinylogin
19. jún 2012

@gelinka75 nie, praveze nic, nekrvacam, ale ja berem dufik...neviem, ako si to mam cele vysvetlit...aj mi je trochu do placu, ale uz som s tym asi zmierena.,...tak budeme cakat buduci cyklus..zajtra budem mudrejsia, zbehnem za obvodnou, nech ma niekde posle po vysetreniach.. 😔

zvolsiinylogin
19. jún 2012

@gelinka75 nic, len som tam dole citila, akoby ma nieco tlacilo, nemala som ani bolesti...uz som to raz mala, len malo aj rucicky a nozicky ☹ take mini mimi.. ☹

azzura
19. jún 2012

@gelinka75 hii, noooo 😀 😀

zvolsiinylogin
19. jún 2012

@gelinka75
@azzura babenky, ale aspon viem, ze mozem byt tehotna, ale toto je naozaj krajny pripad hrozne...pojdeme s drahym dalsi cyklus, rozmyslam, ze ci sa naposledy, ked som s nim bola, nemohlo to male odtrhnut zo sliznice, ono sa to stava rizikovym, zdravym to nehrozi...

azzura
19. jún 2012

@zvolsiinylogin tažko povedať čo to bolo, treba sa spytat lekara