icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

gelinka75
22. jún 2012

@lubanka tranfer po 48 hod robia vtedy ked nie je vela embryi, nechcu riskovat, zeby nedorazili do PK, takze ak si nemala PK tak ti na 8 den ti to nemohlo ukazat, pockaj si na krv 🙂

zvolsiinylogin
22. jún 2012

@lubanka ahoj, je to naozaj tazke, ja uz mam tiez 36 , a prednedavnom( asi pred dvoma dnami) zo mna vypadol plodik, tak som na teste mala dve ciarocky jeden den...take nestastie!! ☹ , ale uz som sa spametala, a isla dalej..je to naozaj tazke ist dalej aj cez slzy a bolest, ale netreba to vzdavat...nadej umiera az ako posledna. 😔 drzim ti palce, nech ti to nakoniec vyjde a najdes aj tie vytuzene //..

zvolsiinylogin
23. jún 2012

@gelinka75 @azzura caute kocky, ako sa mate? nikto tu uz neprispieva ☹ ja tak pomaly , dnes http://www.fertilityfriend.com/home/3cbb47
teplotu tam dole mam avsak 36,8, dost velky rozdiel, od buduceho cyklu meram dole, nie v ustach!! ale tie teplotky sposobil asi dufik, aj minuly tyzden som dole namerala 36,9..ozvite sa, ako pokracujete, pripadne dajte grafik, nech rozobereme 🙂

zvolsiinylogin
23. jún 2012

@gelinka75 @azzura inac babeny, ja som nemohla uverit, ze som bola tehu, lebo s drahym, ked sme boli po kyretazi, som jeden krat ani nespala, len moreplavci sa nahodou a neplanovane dostali na povrch otvoru a ten dalsi krat sme si davali sakra pozor, ked uz malo k tomu dojst, museli sme prestat.. 😢 ...zeby to fakt bolo moc pohnojene po tej kyretazi? no neviem..

lubanka
23. jún 2012

Ďakujem vám za podporu a povzbudivé slová 😉 . Všetkým, ktoré túžia po dieťatku a nejako na nich stále nevychádza prajem z celého srdca, aby boli už konečne v takej situácii,že tých detičiek budú mať už toľko, že znova budú sledovať plodné dni, ale nie aby otehu, ale práve naopak... a aby ich ratolesti boli zdravé, šťastné,múdre a aby si vážili svojich rodičov, ktorý sa toľko natrápili a nasnažili, aby sa oni mohli narodiť...aby svojim rodičom prinášali iba radosť a šťastie... 😵

azzura
23. jún 2012

@zvolsiinylogin
@gelinka75 ahoj baby, asik zas ani 2.IUI nevyslo, od vcera ma boli brucho a to ja mávam týzden pred mrchou....co uz, skusim este jedno IUI a potom pojdem na konzultaciu do Car

@gelinka75 tebe zajtra drzim palce pri odbere a daj vediet koko bolo a potom kolko sa ujalo a kedu je vklad, strasne sa na to tesim a hlavne na výsledok 😉

zvolsiinylogin
23. jún 2012

@azzura ahojky, este to nevzdavaj...ja som mala posledne tiez bezne bolesti, ale vacsieho razu ako pred mrchou.. 😖 bolesti este nic neznamenaju, skor naopak!! 😅 😅 a dalsie priznaky? zapcha, alebo nieco?

zvolsiinylogin
23. jún 2012

@azzura aj teraz ma pobolieva , ale idem na wc a prejde..zatial...neviem, co sa so mnou vobec deje...zajtra, pripadne pozajtra by mala dorazit..ak nie, tak hm...
a ozaj, neskusila si sa testnut? ci nemas aspon dusika..kolko DC si po IUI?

zvolsiinylogin
24. jún 2012

@azzura ahojki, dobre ranko!! ako sa citis? este bolesti? ja dnes http://www.fertilityfriend.com/home/3cbb47
a ty?

zvolsiinylogin
24. jún 2012

@gelinka75 drzim palce, dnes to mas, vsak? no, aby bolo vsetko o.k. 😀

azzura
24. jún 2012

@zvolsiinylogin ahoj moja, mrchovske bolesti stale. U mna je zapcha bežna vec 😒 . Netestujem, lebo mam v sebe pregnyl a ten u mna vydrži dlho. &tvoj graf nenaznacuje že by mala dojst mrcha
@gelinka75 ako moja? kolko bolo vajok??

zvolsiinylogin
24. jún 2012

@azzura ja zas berem dufik a to zvysuje teplotku...ale citim, ze nieco na mna leze, boli ma podbrusko.. ☹

gelinka75
24. jún 2012

@azzura cauko, 18 vajok, zajtra mam volat kolko bolo zrelych a kolko sa oplodnilo, bolo mi zle z narkozy, vela som vracala 😖

zvolsiinylogin
24. jún 2012

@gelinka75 mojka, vydrz, hlavne, ze to mas za sebou...prajem, aby ostalo do mrazacika nieco..

azzura
25. jún 2012

@zvolsiinylogin ale ved ked si bola u doktora min. tyzyden tak ti tam videl dominatne foliky, takže mrchu nemožeš mat, ci ????

azzura
25. jún 2012

@gelinka75 ahojko, dobra nosnica si 😀 😀 To je normalka ze ti bolo zle z narkozy. Cakam, že kolko sa opplodnilo a kedy bude vklad 😉

zvolsiinylogin
25. jún 2012

@azzura neviem, co ma s tym dufikom caka..este sa necham prekcapit...ja dnes pokles a spinenie...kaslem na to, prestavam merat a pockam na mrchu..od buduceho cykla sa budeme zas snazit...vcera sme prosim ta isli do lesa, lebo u nas bolo u nas plno ludi 😀 😀 no sranda, kopu konarov, ceciny a sem tam ludia...ale stihli sme to dajako, ale nabuduce neviem, ci by som este isla

gelinka75
25. jún 2012

@azzura xixi no, ale nebolo mi vsetko jedno, dnes mi je uz fajn, troska boli v podbrusku, v pohodke, budem tam volat o 11 tak uvidime

gelinka75
25. jún 2012

@azzura mas nejaky grif na vkladanie utrosa? nejak mi to uchadza pred prstom 🙄 neviem to dat hlboko

azzura
25. jún 2012

@zvolsiinylogin nahodou les je super 🙂 aj my sme tak bolo po IUI, isli sme na Tematin 😀 😀 . Nestresuj, vsak daco bude a hlavne raz 🙂 i ja si to tak hovorim

azzura
25. jún 2012

@gelinka75 si lahni a daj si ho dole a potom ho tam zastrč prstom hlboko, najlepsie by bolo predtym ist na WC a aj velku, lebo ak ho tam budes mat kratko tak ti cast z neho vyleze, ked budes tlaciť alebo curat 😀 😀 😀 .

gelinka75
25. jún 2012

@azzura no tak som ho davala, len ked je vnutri tak ide na vsetky strany 😀 asi potrebujem prax v tom 😉

azzura
25. jún 2012

@gelinka75 asik tam maš velku volnu plochu 😀 😀 😀

gelinka75
25. jún 2012

@azzura no asik po vcerajsku tam mam letisko 😀 bohvie co mi tam robili
ozaj ty ako, mas graf?

azzura
25. jún 2012

@gelinka75 nemerala som si v sobotu, nedelu ani dnes......zacnem až okolo stvrtku aby som vedela kedy dojde mrcha, vcera ma zas bolelo prišerne brucho a musela som si dat ibalgin.....vzdy ked sexujem tak ma príserne po par hodinach rozboli 😠 .

gelinka75
25. jún 2012

@azzura a to mavas normalne? radsej si daj len paralen, keby tam bolo babulko tak nech mu neuskodis 😀

azzura
25. jún 2012

@gelinka75 ja mavam bolesti brucha pred mrchou, ale taketo silne a boletsive som uz davno nemala 😒 . Ja viem že nie som tehu, sa citim až moc dobre. Teraz na mna neposobi ani utroš, pri 1.IUI mi bolo zle, napinalo....proste vsetky možne príznaky ake som este nemala. teraz som uplne v pohode

gelinka75
25. jún 2012

@azzura a mozno prave teraz to vyjde 😀 nikdy nevies

azzura
25. jún 2012

@gelinka75 no to určite, to by musleo byt stastie unavene 🙂, ved o par dni sa to rozluskne ale uz som pripravena na dalsie kolo 🙂 .
Ozaj ty si si dala predlzenu kultivaciu.............ci ako sa tomu hovori, cize na vklad by si mala ist cca.................???

gelinka75
25. jún 2012

@azzura neviem, dnes mi povedia kedy bude vklad, zalezi kolko embryjkov bude