Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@zvolsiinylogin to si robila ovu ci tehu test???
@azzura tehu...ale za dva dni tam bolo to iste...
@azzura alebo trosku slabsie..
@zvolsiinylogin ja neviem co to mas, nemas to z nejakych liekiv že sa ti robia dusikovia? Ale ked nesilnie tak to v podstate nic neznamena
@azzura nie, nemam ziadne lieky, co by to robili, aj ked toto je uz aka taka ciarka, prv som myslela, ze si domyslam, alebo proste sa neukaze nic( ked som mala spinenie, nic tam nebolo, nemala som si ani co domysliet, len taky prehlbeny biely kanalik)..
@zvolsiinylogin zvlaštne...ty si nejaka extra 😀 , neviem ti poradit co by to mohlo byt. ja som nikdy ani ducha nemala
@azzura ja mam stale nieco, a vidis, este pred operaciou v marcisom mala dusika, celkom kvalitneho a iba raz, aj to bol test po expiracii, tesne pred operaciou mi vzali krv a negativ, druhy krat som mala sytoruzove dve v polovicky juna, jeden den( inac mi ukazovalo zvyrazneny biely kanalik, alebo nekvalitnych dusikov, takze nic) a vypadol ten plodik...inac stale rozmyslam, kedy sme to stihli, lebo v den operacie krv negativ, a normalne som mala mrchu dva alebo tri krat, a potom toto prekvapko..plodik nemal rucicky a nozicku, inac muselo to byt asi este pred operkou, pretoze to uz bolo 3 az 5 cm, a to je naozaj v takom 10 , 12 tt, v druhom mesiaci ma 5 mm...som hovorila v nemocnici, ze sme boli spolu a ze sa mi zda na testiku tienik, preto mi brali krv...no a o mesiac teraz, ale nesilnie.. ☹ ☹
@azzura a nemas ani zvyrazneny kanalik na tehu? ja to mam stale, odkedy meram, som rozmyslal, niektore zeny maju asi vyssi hcg v tele, a preto to tak je, ale berem to ako negativ...ńeviem porovnat, lebo kym sme nemali sex, tak som ziadne testiky nerobila, som nemala preco.. 😠
@zvolsiinylogin si nejak zakliata 😖 . Ja radsej netestujem, aby clovek nebol sklamany.
@azzura ja si asi tiez pockam az na vyjadrenia doktorov, lebo je to o hubu...inac dnes, zajtra, pozajtra som mala dostat, zatial niv, ani spinenie..len uzivam dufik, tak uvidim
@zvolsiinylogin vieš co ja už som davno rezignoval si robit testy. Ja ich mam furt biele ako sneh. Ja si pockam na den ked mi raz bude poriadne meskat, resp. ked pojdem na umele tak to bude iny pripad a to mi zistia z krvy.
@zvolsiinylogin mas pravdu, cele to snazenie je o hubu a akurat tak na psychiatriu 😠
@azzura no ved, biele, ale taka vryta biela ciarka, sa ti nerobi? no...asi je to najlepsie takto na to ist, ani ja by som nerobila, len ja berem tie hnusne lieky, ktore mozu poskodit plod, preto sa tak ponahlam s tymi testami, inac, ved nepijem, netulam sa...a tak, takze nie je nic, co by ma nahlilo, len tie lieky..lekar povedal, ze mi ich vysadi, ked to bude iste..ani testy nie su podla neho iste, on chce mat rovno sono alebo krv.. ☹
@zvolsiinylogin ale ma pravdu, krv je najistejsia a nasledne sono, ktore zisti ci je plod na spravnom mieste a ci bije srdiecko.
Ja tera uz nic neriesim, pockam si na termin v Car a potom uvidime co s nami porobia, dovtedy si budeme uzivat jeden druheho a hlavne si musim od toho vsetkeho oddychnut, muž mi zacal z tých neúspechov prekvapkávat 😀
@azzura nerozumiem, co myslis, prekvapkavat? pocujem prvy krat..
@azzura idem robit dzem...jablkovy s ribezlami...inac ja som stale unavena, malatna, mam stale zapchu, kazdych 10 minut na zachod na malu , inac mi nic nie je, len by som stale spala.. 🙂
@zvolsiinylogin 😀 😀 😀 prekvapkat=prekvapit 😀 😀
@zvolsiinylogin to može byt aj pocasim, vsak su strasne vykyvy teplot. Dzem.....fuuha, ja mam porobeny marhulovy a jablcka este nemae a to budem robit destku vyzivu, lebo ju milujeme
Môžem sa opýtať,či náhodou nemáte skúsenosť... meriam BT - tá mi ide raz hore cca 36,7 potom spadne na 36,4 a tak to ide hore dole už 24DC + robím ovu testy... už asi 3x to vyzeralo, že už zrejme dorazí ovulka, celkom pekná čiaročka, tak reku dám jej ešte deň, možno dva a po dvoch dňoch zrazu čistý... a tak to ide dookola... 😕 😨 buď som nejaká divná, alebo to znamená, že ovulku mať nebudem či čo??? ma to už fakt prestáva baviť... a to som si dala záväzok, reku posnažím sa do septembra, či náhodou zázrak nedorazí... a ono mi to tak štrajkuje 😠 alebo, žeby to robili lieky? pred mesiacom som absolvovala to IVF čo som už spomínala. Alebo som už vadná a ovulku už sama nemám iba keď žeriem lieky 😠 😠 ? Najlepší je môj mangelito 😀 tomu poviem, že to vyzerá nádejne a ten okamžite do kúpeľa, onduluje sa, voňavkuje, holí... a keď vylezie z kúpelne, tak mu poviem, že vieš čo možno zajtra, lebo dnes asi nič z toho 😀 😀 už je taký dopletený... minule povedal, že už je taký naštartovaný a stále nič, či s tým má ísť orechy obíjať 😀 😀
@lubanka pozri sa na moje, ani ja junemam vobec http://www.fertilityfriend.com/home/3cbb47
@lubanka ahojcek, a graf nerobis? je mozne, ze mas telo zblaznene este z hormonov, ja som zobrala taktiku kazdy druhy den aj ked neni ovulka a hops dnes rano zrazu teplota hora 😀 ale ci z toho daco bude to sa uvidi, som zvedava aku teplotu mi da zajtra http://www.fertilityfriend.com/home/gelinka75
chudak mangel aj moj niekedy cumi, ale zatial tvrdi, ze sa mu to paci 😀
@gelinka75 graf nerobím, pre ten maratón s KETmi a IVF... tak som vedela, že lekár si to ustriehne a teraz som si najprv chcela dať pokoj, potom som bola prechladená a potom som si zmyslela.... tak si to len každé ráno meriam a značím a keď dorazím z práce, tak urobím ovu test... ja som si všimla, že vy máte všetky také pekné grafíky porobené 😉 tak snáď budúci mesiac sa do toho pustím i ja, keď mi dovtedy nerupnú nervy a nevyaam sa nato. Tiež ma napadalo, či to nie je z tých hormónov... ďakujem vééééľmi pekne za takú rýchlu odpoveď 😉 a to som myslela, že určite sú všetci pred telkou, alebo majú iný program na večer nie ako ja pri PC 😀
@zvolsiinylogin hmmm to máš podobne ako ja hore-dole... si pripadám jak 14ročná, čo má druhý cyklus za sebou a všetko je pre ňu nové, nič nevie, ničomu nerozumie a učí sa poznávať svoje telo 😠 ono sa síce vraví, že každých 10rokov sa telo ženy mení... 😒 no veď uvidíme, čo tento mesiac dá...
fuj, prsí a prsí, si budem musiet vziat na pohreb gumaky 😠
@gelinka75 ááále, u mňa nič nezaberá. Či sa sústreďujem, či nesústreďujem... výsledok je stále ten istý. Ale asi fakt dám pohov, dnes v noci sa mi snívalo, že som z ničoho nič došla do nemocnice, odrazu som mala brucho ako balón, žiadne bolesti, nič... zaspala som a keď som sa zobudila, dali mi dve detičky-dvojičky, jedno dievčatko a jeden chalpček a povedali, že to sú moje, ale ja som nechápala odkiaľ? Ja som bola tehotná? Kedy? A došla za mnou jedna ženská a povedala, to ja som vám ich dala, lebo ja ich nechcem, ja ešte študujem... ja som sa rozplakala a povedala, že či mi ich už nezoberie... a ona, že nie, že ich nechce... Ale cit som k nim mala akoby naozaj boli moje a hneď som volala manželovi, aby zabezpečil krstiny... no už mi začína zašvihávať... asi by bolo dobré nachvíľu odstaviť BT, ovu testy a aj MK. 😉
@azzura je to smutné, ale vieš ako sa vraví, keď odíde niekto z rodiny... čoskoro príde niekto iný, nový... Nám keď zomreli naši chlapci... tak môjmu aj manželovmu bratovi sa narodili dcéry! A iba s niekoľko mesačným rozdielom... a to sa jeden aj druhý snažili o bábo.... no škoda rečí... roky a roky.

@zvolsiinylogin vsak bude otecko, len to asi chvilu potrva 🙂