icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

azzura
25. júl 2012

@lubanka ja viem, že je to kolobeh zivota. Ale už by sa nam mohlo pritrafit to babo, ale nejak sa mu nechce 🙂 vsak možno buduci rok 😀

azzura
25. júl 2012

@lubanka wow, to co si mala za sen. Hmm, ai by trebalo vsetko na chvilu odstavit, ja to uz robim 😀 😀 😀

lubanka
25. júl 2012

@azzura no veď ja som nato narážala... 😉 že slzičky vykúpi obrovská radosť 😉 Ja verím tomu, že ten kto je z blízkych v nebíčku, tak vyprosuje pre nás splnenie naších snov a túžob 😉 ja už ich tam mám tiež požehnane, tak len čakám na tú várku šťastia a splnených túžob, kedy dorazí... 😵 ale tých snov a blízkych je toľko, že to kým zorganizujú... to chvíľu potrvá, tak musím byť trpezlivá a počkať 😎 tak trpezlivo čakám... zatiaľ! 😀

lubanka
25. júl 2012

@azzura 😀 😀 ...čo som mala za sen... veď som vravela, že organizujem exkurziu na psychiatriu a ako vedúca exkurzie musím byť predsa naj a mať na vrch nie 😀 A ty veľmi neodstavuj... si sľúbila, že aj ty ideš... 😀 😀

azzura
25. júl 2012

@lubanka hmm, ty tam mas fakt vela anjelikov...ta za to obdivujem, ja by som uz skoncila na psychiatrii. Som zvedava ako budem znasat ked by sa nevydarilo IVF, lebo u mna boli takžke aj neuspesne IUI a ako aj prirodzene snazenia a tei veci okolo toho. Ale zistujem, že nejak rokmi sa moja povaha zmiernuje a že uz vsetko tak nedramatizujem, proste nejak plavam s prudom

azzura
25. júl 2012

@lubanka 😀 😀 😀 jasneeeeeeeeeeeeeeeee, ja som prva ktoru si možeš v zozname odškrtnut 😀 😀 😀

lubanka
25. júl 2012

@azzura Vieš čo, ja si stále vravím, že sú horšie situácie ako bola moja. Bola to obrovská bolesť, to áno, ale existujú také... stačí keď si zapneš Reflex alebo Modré z neba... čo už k tomu dodať? A tak viem, že oni prešli peklom, nie ja. A nezdar ... ja to tak isto rozdýchavam týždeň - dva, potom si schválne naplánujem nejaký víkend mimo domu, či už chatu, turistiku, exkurziu po pamiatkach, to je jedno, unaviť telo, vyvetrať hlavu, na nič nemyslieť.... to zaberá u mňa. Ale tebe to výjde, čoby nevychádzalo. 😵

lubanka
25. júl 2012

@azzura no ja už ťahám na obed, dnes mám apetít, že by som aj vola schňapala... 😀 ak niekto ide tiež, tak prajem dobrúúúú chuť 😉

azzura
25. júl 2012

@lubanka viem, že su aj horsie veci, ale....... . Si silna baba, klobuk dole. Ale tych bab je viac, ktore sa nevzdavaju. Vsak do 39 sa to nejak poriesi a potom zatvaram obchod 😀 😀 a balim kufre na tu psychiatriu 😀 😀 😀

azzura
25. júl 2012

@lubanka paaa a dobru chut

lubanka
26. júl 2012

prajem všetkým dobré ráno... a aj sebe... vonku hrozné počasie 😖 ledva dokážem udržať otvorené oči, tak sa mi chce spať 😖 ráno šoky ... zaspala som a vstala o 7.30h 😠 ešte, že mám pohyblivú pracovnú dobu. A ešte zmeriam teplotu a zase tá hlupaňa klesá... 😠 Tak sa mi "nádherne" začal deň... som zvedavá, čo ma ešte dnes postretne. Mám kontrolu na pľúcnom, tak dúfam, že má pre mňa pripravené "dobré správy", keď už ten deň tak "pozitívne" začal... 😠 To aj vy máte počasie ako keby som bola vo mechu? Zamračené a včera... hrozná búrka, vyhodilo nám celej ulici elektrinu, som si pripadala jak za vojny... a ja reku, čo s načatým večerom? A môj manžel pohotovo... fajne, fajne aj tak máme spoločnú robotku, aspoň nás nič nebude rušiť... no dalo sa? nedalo, veď tma jak v rohu, to sme sa po postely hľadali, pár krát jeden druhého nechtiac udrel, tak sme sa nato ... 😠 jóóój 😠 😖

azzura
26. júl 2012

@lubanka ahoj, ja som vcera na 23DC dostala mrchanu 😒 . Vcera som na pohrebe zmokla, tak dnes smoklim a kycham....užas

zvolsiinylogin
26. júl 2012

caute zeny? ako pokracujete? ja idem dnes po vysledky, tak mi drzte palce, ale skor sa citim na mrchu, akoby z toho malo nieco byt..som 25 DC..testiky nie su vobec ruzove, aj ked dajaka ciarka tam je po vyschnuti, ale taka do hneda...vyzeralo to tento mesiac nadejne.. ☹ ☹ to pocasie ma raz dorazi, iba by som spala, som uplne bez energie, nic nerobim, len sa tulam po dome...drahy asi prelezal chripku, ci anginu, ci co to mal...som zvedava, kedy sa stretneme, deti ma az do augusta na prazdninach, takze este taky mesiac, hadam sa potom tie stretavky zlepsia, videla som ho iba na zaciatku mesiaca.. ☹

gelinka75
26. júl 2012

@lubanka @azzura ja som spala v pohode, ale nejak som zadepkovana, asi teraz na mne vyrazili vsetky tie hormony 😠 u mna teplota vyskocila hore, po ovulke sa citim tak divne, to asi preto, ze som od marca bola na hormonoch a teraz je konecne sloboda tak si to tam dole robi co chce... http://www.fertilityfriend.com/home/gelinka75

zvolsiinylogin
26. júl 2012

@lubanka ach, nechcela by som sa s mojim hladat v posteli...juj, nezavidim.. 😀 😀

zvolsiinylogin
26. júl 2012

@gelinka75 si krasne vysoko, ja co meram tak stale okolo 36,4.. 😠

azzura
26. júl 2012

@gelinka75 no, asi sa z teba vyplavuju hormony 😀 . Vsak uvidis co sa nakoniec z toho vykluje

azzura
26. júl 2012

@zvolsiinylogin tak potom daj vediet ako si dopadla

zvolsiinylogin
26. júl 2012

@azzura budem mat vysledky o pol jednej, len este ideme v ziline nieco vybavovat, tak predpokladam, ze doma budem asi o tretej a kym si este sadnem za PC, ale napisem..

gelinka75
26. júl 2012

@zvolsiinylogin hej, ja som mala vzdy dobre teploty a ovulku ako hodinky, ale nic z toho 😠

gelinka75
26. júl 2012

@azzura no uvidime, toto mam len cvicne meranie ci pride ovulka a zjavne bola a tehu by bolo len bonusom 😀 no ako sa poznam iba ak vo sne sa to stane

zvolsiinylogin
26. júl 2012

@gelinka75 este ma napada, to som niekde citala, ze teplotky mozu byt na ovulku a vypada to ako ovulka, ale tie foliky ze jednoduch neprasknu, takze nakoniec mnic z toho nie je ( ovulka teda na grafe je vzdy pekna)..bola si uz na dajakom takomto vysetreni, ci ti praskaju, asi folikulometria..

gelinka75
26. júl 2012

@lubanka co sa hadate? u nas to viacmenej vyzera tak, ze muz vzdy zaspi pri telke a vcera som tam zaspala aj ja o 1 sa zobudim, ze co to je 😅

azzura
26. júl 2012

@zvolsiinylogin ok, tak si to precitam zajtra

gelinka75
26. júl 2012

@zvolsiinylogin hej vsak od decembra chodim do centra, z toho mi 3x povedala, ze vidi dominantny folikul a potom tam uz nebol, ona mi vzdy robila sono, lebo mi kontrolovala cystu, takze prasknut snad praskol ale vzdy na tej strane kde mi to je naprd

azzura
26. júl 2012

@gelinka75 nikdy nehovor nikdy.............uvidis na konci cyklu 😉

azzura
26. júl 2012

@gelinka75 v pondelok opat zavolam mojmu dokimu ak nic nevybavil, tak sa mu podakujem a budem volat ja, lebo len zbytocne tahame cas, aj tak to vyzera až na zaciatok buduceho roka

gelinka75
26. júl 2012

@azzura vsak sa tam objednaj a hotovo, spisete ziadost na poistovnu a aj tak potom musis cakat do aleluja 😖

azzura
26. júl 2012

@gelinka75 dam mu sancu este do pondelka a potom volam, vraj je to jeho kamoš a on mi chce vybavit VIP starostlivost, mne je na prd, hlavne nech vsetko vyjde ako ma. Už som sa zmierila že pojdem buduci rok, aj tak koncom roka su sviatky a my tento rok hostime vsetkych u nas, takže by som len zbytocne stresovala

gelinka75
26. júl 2012

@azzura 🙂 preco vsak v pohodke stihas, teraz podpisete ziadost, najneskor v septembri zacinas 😉 naco chces cakat tak dlho?